2
mar
Seneste opdatering: 3/3-16 kl. 0917
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dagbladet fremstiller det, som om det er asylstemet alene, der er brudt sammen. Det er det ikke. Det er retsvæsnet, sygehusvæsnet, socialvæsnet og skolerne, der er overbelastet. Det er hele økonomien og infrastrukturen, der er voldsomt belastet. Udgifterne til asyl er steget 100 procent på et år, og Sverige låner de penge i udlandet. Forleden sad en kvinde med tarmslyng og ventede på skadestuen i Lund i 16 timer – til hun døde af det. Hele landet har taget irreversibel skade, og kan ikke rettes op. De der har gjort det, hører hjemme i en retssal, ikke  i et parlament. En privat virksomhed ville have fyret og retsforfulgt dem for 25 år siden.

Det er det, jeg virkelig frygter for Danmark, mens Venstreregeringen uanfægtet lukker flere ind: At befolkningen først opdager det den dag, det ligesom i Sverige er mange år for sent, for den vil pt. ikke stemme imod det i større antal. Selv om det berører alt i deres dagligdag, prioriterer de det ikke højt. Da kan jeg lukke butikken, når al præventiv oplysning skulle have været i forgårs.  Hver gang jeg hører en dansk politiker – og jeg sørger for, det sker så sjældent som muligt – bliver jeg mere bekymret indfor det stormløb på Europa, som er i gang men for alvor starter om 4-5 uger. Avisen interviewer blandt andre politibetjenten Martin Hero fra Malmø:

– Sverige blir aldri det samme, sier du?

– Nei, det vil jeg påstå at det ikke blir, sier han bestemt.

Hero mener det svenske systemet «kollapset i fjor», da Migrationsverket sendte mannlige flyktninger ut på gatene alene fordi det var ikke sengeplasser til annet enn kvinner og barn. Det kom rett og slett for mange mennesker. Dagbladet.no: Systemet som kollapset

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago

De partier och politiker som suttit i beslutande positioner de senast decennierna har allt ansvar för att de medvetet eller av ren naivitet skapat nuvarande kris. Krisen är inom ALLA områden som svenska politiker har makt att styra. Som tur är fungerar fortfarande civilsamhället och vår industrin fortfarande. Frågan är hur länge till ? https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/03/02/frustration/

Anders Grøngaard
Anders Grøngaard
5 years ago

Ville lige smide dette link her hvis i ikke har set det. Nogle tyskere har lavet en samlet oversigt i google maps over kriminalitet begået af i-ved-hvem – kun siden nytårsaften!

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=z12D0zt-V4iI.kXGfjpzjOS1Q

Man kan vælge til og fra oppe i venstre hjørne iht. typen af den begåede kriminalitet. Alle kilder er anført.

invernes
invernes
5 years ago

Stakkars Sverige fra stolt nasjon til et feministisk helvete på jord.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

….som man kan skylde på marxistene/kommiene/…de PK…i hele Europa….de ansvarlige.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago

Sitat; “Forleden sad en kvinde med tarmslyng og ventede på skadestuen i Lund i 16 timer – til hun døde af det.”
– Det er skammelig at det skal gjøres plass til flere migranter på den måten…..Beklager at skrive dette som kanskje ikke har rot i virkeligheten. Men det er slik jeg kjenner det i mitt hjerte akkurat nå etter å ha lest teksten over. Jeg er ikke frustrert lengre. Bare fly forsinna. Hele Scandinavia blir etterhvert til en stor flyktning koloni.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
5 years ago

“De der har gjort det, hører hjemme i en retssal.” Må det ske snart.

Lillemor
Lillemor
5 years ago

Det er selvsagt der de hører hjemme.

Men de hadde fortjent gapestokken.

Bjørn
Bjørn
5 years ago

Tyskerne har indgivet en del anklager mod Merkel i det nuværende retsvæsen. Hvis det falder som DDR’s, så nåde dem Gud! Hun skulle i følge rygterne have skaffet sig en hassienda i Paraguay, så hun kan flygte, når hendes zionistiske forræderi er fuldbragt.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Det gjelder ikke bare Sverige, men Alla nordiske/Europeiske land…men Sverige kollapser nog først…på alle områder…
Igjen øker skatten, migverket Må ha nye 28 milliarder,…Igjen…dette er et klart mønster…de tyner ut det arbeidende folket, og snart er det ikke mere å hente…
Da kollapser Sverige…hoppas det skjer snart, fordi dette går bare en vei..rakt til hell..så la oss få de store og nødvendige konfrontasjonene Nå
Hva gjelder Danmark skal dere ikke være for avslappede…dere er også på vei til hell, men nogot langsommere..hvis dere ikke setter ned foten ovenfor nåværende regjering…for trege.

Kverulantus
Kverulantus
5 years ago
Reply to  sussebassa

Unskyld Snaphanen…… Det blir ikke bedre når der aer kvindfolk paa top… Ursäkta för min Dansk . Den är horribel. Jag tränar dock!! För den dagen jag måste fly!! Hvem är nu i spetsen för integrationen? Ylva Johansson. Misslyckad minister som nu får en extra chans…. Vad skall hon hitta på? Garanterat inget som är bra för oss bofasta. Om ni inte vet det så är hon en gammal kommunist. Äkta Marxist-Leninist som växlade till socialdemokraterna som tog emot henne med öppna armar. Hon är gift med Erik Åsbrink. Socialdemokratisk finansminister under Göran Persson. Är detta en TV serie eller… Read more »

Bjørn
Bjørn
5 years ago
Reply to  Kverulantus

Vi skal ikke skamme os over folkeforrædere, men stolt stå fast!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x