4
mar
Seneste opdatering: 4/3-16 kl. 1820
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi kunne have hjulpet ofrene for islam. I stedet har vi i stor stil hjulpet bødlerne.

Køb af Fjordmans bog udenfor Norge

Jeg får spørsmål fra lesere i Sverige og Danmark om hvordan de kan kjøpe min norske bok Vitne til vanvidd. Jeg kan sende signerte eksemplarer også til postadresser utenfor Norge. Å sende 1 signert bok som B-post til Sverige, Danmark eller en adresse i EU koster 380 norske kroner. Pengene kan betales til en norsk bankkonto eller via PayPal. Man kan kjøpe e-bøker via det som heter Haugen bok, men jeg anbefaler ikke at noen bosatt utenfor Norge kjøper papirbøker der. Haugen bok tar altfor mye penger for porto til andre land. Svenske og danske lesere kan heller forsøke å bestille papirbøker på internett via Tanum eller Adlibris.

Klar tale: Necla Celek om koranen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
5 years ago

Necla Celek borde tala i Riksdagen, men det kommer inte att ske.

invernes
invernes
5 years ago

comment image

itsthepatriarchy
itsthepatriarchy
5 years ago
selma
selma
5 years ago

Hun sier det som mange av oss har tenkt i lange tider, ved å bruke vår fornuft. Godt at det finnes en Nekla Kelek som snakker så klart. Det som er så veldig trist i det store bildet av “den vestlige verden” i dag er at uro, tap av frihet og trygghet, dårlig integrering og parallellsamfunn, voksende kriminalitet osv. osv, er – at hadde våre politikere også brukt sin sunne fornuft og omtanke for eget land og folk, samt brukt sin nasjonale suverenitet (for helt borte er den vel ikke enda ?) og ikke underlagt seg EUs vilje i ett… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x