9
mar
Seneste opdatering: 9/3-16 kl. 2259
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kan roligt sige, at TV 2’s afsløring af, hvad der foregår i danske moskéer kommer noget post festum. Channel 4 Undercover Mosque kom for ni år siden i England. (DR 2 sendte den tre år senere kl 23 en aften) I 2008 kom “Undercover Mosque: The Return.”  Selv Sveriges SVT havde deres Uppdrag Granskning om dem i 2012.

I Damark er der ikke lavet noget lignende siden den franske journalist Mohamed Sifaoui, der flere gange er blevet forsøgt dræbt af rettroende muslimer, lavede Caricatures : les dessous de la colère / Vredens tegninger i marts 2006.

Dansk TV kommer med andre ord ikke så lidt for sent. Når man roser TV 2, bør man også spørge dem: Hvad har holdt jer tilbage fra at gøre det åbenlyse og helt nødvendige? Det er godt, det endelig kommer ud til at stort publikum, hvad der sker i moskeerne, selvom det for os andre ikke er nogen nyhed. Folk er oprørte, men det eneste oprørende, der er ved programmerne, er at danske politikere har ladet det ske. De burde have oplyst sig selv for tyve år siden.

I den politiske magtkamp, der uvægerlig følger med islam, har dansk TV handicappet den danske befolkning med ti år, og det ligner ikke nogen tilfældighed. Politikerne har i mellemtiden spillet hasard med Danmark, og installeret givetvis uløselige problemer. Det har kun kunnet lade sig gøre, fordi en majoritet af befolkningen er uvidende og ikke har prioriteret problemet. Havde de været vågne, vil et flertal af disse partier ikke have eksisteret idag.

Det har været et historisk svigt, der ikke engang er slut endnu, nu hvor ingen politiker  længere er  i god tro. De har ladet os kolonisere, til en vis grad af åbenlyse fjender, og de fremturer. Det kan ikke undgå at blive risikabelt for Danmark, og det er nærmest imponerende, at de endnu ikke har tænkt den tanke, at det kan blive risikabelt for dem selv personligt.

Man må henstille til politikerne, at de i det mindste ikke kaster flere milliarder efter nyttesløs “integration” af rettroende muslimer, mens de fantaserer over “løsninger”. Det er en dødssejler. Hvorvidt de virkelig kan løse problemerne eller ej, vil i al fremtid bestemme vore efterkommeres skæbne. Skaf os af med så mange så muligt, og drop statsstøtte til moskeer og koranskoler. Der må være et overordnet mål med dansk politik: At begrænse antallet af muslimer til det minimale. Enhver kan se det, også selvom de ikke vil sige det, at det er af eksistentiel vigtighed for Danmarks fremtid. Lad være med at gøre det værre, end det allerede er.

Disse personer vil leve i et teokrati, og det er uforenligt med dansk demokrati. Vi kan ikke sameksistere med dem. Fortsætter danske politikere deres uforsvarligheder, installerer de en krig for vore børn, hvis de ikke allerede har gjort det. At skyde skylden på “radikale imamer,” er kun ikke at ville indse, at Koranen på talrige punkter strider imod Grundloven og Straffeloven.

Da jeg ikke har tv, har jeg set de tre første programmer online, men jeg regner med at gøre dem tilgængelige undertekstet på engelsk for alle inden for en uges tid. Kim Møller beskriver nærmere dokumentaren her: Imam vil ‘åbne’ (erobre) Danmark – Forsker bruger tyrkiske (erobrer)moskéer som det gode eksempel og Hans Rustad: Imam: Vi er ved at erobre Danmark og Europa.

Poul Højlund: Hvorfor handler statsministeren ikke?

Vi skal være taknemmelige for Poul Højlund, der har sat kroniktempoet op her før det demografiske window of opportunity truer med at lukke for Danmarks vedkommende. Poul Højlund: Hvorfor handler statsministeren ikke?

Den langsigtede trussel er den banale og langsomme islamisering af vores offentlighed og vores dagligdag. Danmark rummer i øjeblikket mellem 3 og 6 pct. muslimer. Ingen kender det præcise tal, for vi tæller ikke tro. Men alle ved, at de ganske få fylder usandsynligt meget i den offentlige debat, i de sociale statistikker, i arbejdsløshedskøen og i kriminalstatistikken.

Hvis så få fylder så meget, hvorfor så invitere flere? Og hvorfor vedblive at tro, at man kan afislamisere dem? Gøre dem så vestlige, at de menneskeskabte love altid står over noget, der er kopieret ud af en dybt forældet bog?

Det er ikke lykkedes endnu. Det er heller ikke lykkedes at få de muslimske kvinders indlysende rettigheder respekteret, ikke engang retten til at gifte sig med den, ens hjerte begærer. Muslimer i Danmark opretholder en tæt kulturel ring omkring sig selv; nogle af de unge, som vi regnede for progressive, er endda begyndt at tale om de hvide og de brune, altså at sætte et raceskel imellem dem og os.

Det går ikke, og det kommer ikke til at gå bedre ved at lukke 100.000 flere ind i landet eller millioner ind i Europa.Vi står med det civilisatoriske sammenstød, som allerede Kipling beskrev som uløseligt. Hvis vi skal have en chance midt i dette begyndende ragnarok, skal statsministeren træde i karakter.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lukas
Lukas
6 years ago

Invandrare får tips om hur de ligger tyskt, så det var målet med masseinnvandringen ? kvalmen er uutholdelig.

http://avpixlat.info/2016/03/09/invandrare-far-tips-om-hur-de-ligger-tyskt/

Per Spelmann
Per Spelmann
6 years ago

Islam er en terrororganisasjon.

queuecumber
queuecumber
6 years ago

Da Løkke talte om de 100.000 muslimer som han agter at modtage, og som han sagde ville splitte Danmark, så tror jeg det var et råb om hjælp. Han forsøgte at råbe sine vælgere i den politisk korrekte middelklasse op, dem som hellere beskæftiger sig med naturbevarelse og andre stuerene spørgsmål.

Lukas
Lukas
6 years ago

Den store skjøgen som omtales i endetiden.

http://farm9.staticflickr.com/8207/8258878296_af14019249_b.jpg

Hestehandleren
Hestehandleren
6 years ago

Idag på radio24syv, har der både været Ruhis Roulette (fætter-kusine sammenkomst af PKere) og i Reporterne, interweivede de danske jøder omkring Carolineskolen… Og jøders exit fra Europa… Islam bliver ikke nævnt som problem… Men der er et nyt mantra… RADIKALISERING…. PUFF… Som åbenbart kommer ud af det blå, uden sammenhæng med Islam…. Så mon ikke det bliver dagens ret, indtil næste terrorangreb… Hvor vi igen skal gå i fakkeltog og synge “Imagine”.. Gudfaderbevare os… Og snakke om “PUFF” radikalisering uden afsender…!

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

Hoejlund er stadig et par baneomgang bagud hvad enhver med en internetforbindelse kan forvisse sig om er virkeligheden. Han lader stadig som om, multikulturalismen beror paa misforstaaelser og uvidenhed, og ikke paa et overlagt forsoeg paa folkedrab, og at det derfor stadig giver mening at forsoege at snakke gerningsmaendene til fornuft.

Hvis så få fylder så meget, hvorfor så invitere flere?

Fordi maalet ikke er at berige Danmark eller redde stakkels muhammedanere fra krig og fattigdom, men at udrydde de europaiske folkeslag, Einstein.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Gammel nytt med å avsløre imamers råd til kvinner som blir mishandlet mm..gjort i Norge for 15 år siden..dolt kamera.
Så har ikke Danskene lært/forstått noen ting…og med nåværende danske regjering blir det nok bare dulle dulle videre..rakt til hell.
At muslimer har som hovedoppgave å skulle overta hele Europa har jeg ment i flere år…
“bland dere ikke med danskene” sier imamen…underforstått vi har som mål å overta landet..så hvorfor gjøre det da.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
6 years ago

Løkke og co. er ufatteligt uvidende og inkompetente. De lever i en fantasiverden.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

De er livsfarlige for det danske folket..som tyverr lar seg lura.

invernes
invernes
6 years ago

Dansk barnfamilj kan tvingas bo i byggbarack, lediga lägenheter ges till asylinvandrare

http://avpixlat.info/2016/03/09/dansk-barnfamilj-kan-tvingas-bo-i-byggbarack-lediga-lagenheter-ges-till-asylinvandrare/

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago

“Danmark rummer i øjeblikket mellem 3 og 6 pct. muslimer. Ingen kender det præcise tal, for vi tæller ikke tro.”

Ikke helt rigtigt.
Politiet gør!
Så ganske nøjagtigt tal på muslimer i Danmark er til stede, hvis man da vil oplyse det!
Det vilman nok ikke.
Hvorfor?

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x