9
mar
Seneste opdatering: 9/3-16 kl. 1607
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nicolai Sennels, Aia Fog, Tania Groth, Mikael Jalving,Kent Ekeroth, Ingrid Carlqvist, Stefan Ritter og Jan Sjunnesson. Til slut Heidi Mundt. I Sverige forlyder det, Dan Park er blevet hentet af politiet hos sin gallerist. Man har lov at tro, det ikke er for en parkeringsbøde. Jeg finder ud af mere i løbet af dagen. Lige nu er der ikke et ord om det i  svensk presse, hvilket næsten er lige så opsigtvækkende demokratisk set. Man anholder en kunstner, og pressen tier.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
5 years ago
invernes
invernes
5 years ago

Skremmende, Imam på skjult kamera: – Muslimer er i ferd med å «erobre» Europa.

http://www.nettavisen.no/nyheter/imam-pa-skjult-kamera—muslimer-er-i-ferd-med-a-erobre-europa/3423201139.html

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Ezra Levant er som altid god… Men jeg savner at han konfronterer sine “modstandere”. Ezra kan som Canadier, “gå til” de Radikale, Enhedslisten, SF og Alternativet, og hænge dem til tørre… Og udstille den naivitet der hersker blandt Danske og Svenske politikere/beslutningtagere…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x