10
mar
Seneste opdatering: 10/3-16 kl. 0844
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Geskæftige personer har set til, at Hedegaard har tilbragt lang tid med forskellige retssager. Han ridser dem op for et amerikansk publikum.

Balkanruten lukket helt

Mere end en million har krydset over det Ægæiske Hav på et år. Selvom dårligt vejr har hindret mange afgange, har ankomsterne været 40 procent højere end i 2015. Der ligger nu NATO krigsskibe i en operation med det flotte navn Poseidon Rapid Intervention, men de må ikke sende de invaderende tibage til Tyrkiet. Blikket rettes nu mod Middelhavet, hvor 5.600 nigerianere ankom med båd til Italien i januar. Hvad agter EU at gøre og navnlig ikke gøre? Vi ved det endnu ikke, selvom det har været akut i fire år, De synes ikke at forstå, hvad der foregår, trods det at bare Danmark forsyner EU med over 20 mia. kroner til at tænke for.

Macedonia said it has now closed its doors ‘completely’ to migrants, leaving thousands trapped in a tented slum on the Greek border. Skopje had been allowing small numbers of Syrians and Iraqis through, but is now stopping doing so after its neighbours tightened up their policies.

Slovenia and Croatia said last night that no migrants wishing to transit towards other countries would be allowed to enter, while Serbia indicated it would also follow suit. It means the Balkan trail used by floods of migrants was now shut, hiking pressure on the EU and Turkey to nail down a ‘game-changing’ solution.

Meanwhile, it has been claimed Greece is planning to clear the Idomeni refugee camp and relocate its inhabitants to five different sites. Macedonia closes its doors ‘completely’ to migrants trapped in Greece after Slovenia, Croatia and Serbia announce total shut down of their borders.  BBC: The Balkans Closed.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Hon är tydligen gift med självaste Hercules men det förklarar ju inte att hon pratar svenska. Nu blev jag nyfiken lite grann.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x