15
mar
Seneste opdatering: 15/3-16 kl. 2216
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Frauke Petry, tysk kemiker født i Brandenburg 1975. P 1 kaldte hende “højreekstrem.” Hele verdenspressen kalder hende “xenofob og ekstremist.” Hvad rager politiserende journalisters etiketter i grunden os? Journalistik er en lavkvalificeret, politisk mellemuddannelse. Hvem vil lade sig belære af dem? I Sverige er “rättvisan” en stor ting, og rättvisan har ramt svenske mainstream-medier så hårdt, at de ikke vil eksistere om ti år. Ikke alt er tibagegang. Staten må udgive dem som i DDR, og se om nogen overhovedet vil forbruge dem frivilligt. Jeg kender mange svenskere, der har forladt dem for tyve år siden, som anvender sindrige links og add blockers, hvis de endelig linker til dem. “Lügenpresse”, se til Sverige.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Iq
Iq
7 years ago

Så netop SVT Skåne. Der var et indslag fra Hovedbanegården om frivillige flygtningehjælpere. Et fjols med en latterlig kasket og nogle tilhyldede kvinder stirrede forventningsfuldt ind i fra Hamborg ankommende tog. Meget meget skuffede måtte de konstatere, at der højst var omkring 20 “flygtninge” Fjolset med hatten (ubestemmelig nationalitet) var dog forbavsende ærlig, og indrømmede, at han savnede de dage, da der ankom over 100 med hvert tog… mindst. Adrenalinkick kaldte han det ! Ja, det var tider, arbejde nok til alle. Hvad skal de dog tage sig til nu ? Han var ganske fortvivlet. Man fik næsten helt ondt… Read more »

trackback

[…] Over hele verden kalder et samlet mediekorps Alternative für Deutschlands (AfD) leder Frauke Petry for højreekstrem. Men er en slig etiket, påklistret af journalister som både er politiserede og uden nævneværdige kvalifikationer, noget at lade sig belære af? spør Snaphanen. […]

invernes
invernes
7 years ago

“Vi er redde” – Svenske skolebarns desperate brev til rektoren

https://ektenyheter.no/index.php/2016/03/vi-er-redde-svenske-skolebarns-desperate-brev-til-rektoren/

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  invernes

Svenske rektorer och lærare er for fege til å ta ansvar..dom fleste er pk. og då bryr dom seg inte om
svenske barn, bara imigranters.

Marit
7 years ago
Reply to  invernes

HVILKEN SKANDALE. SVENSK SKOLE HAR KAPITULERT OG OVERLATT BARNA TIL SIN EGEN SKJEBNE MED MUSLIMSKE BØLLER. DET KAN ALDRI GÅ BRA.

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Hvis Frauke Petry er højreekstrem, så véd jeg godt hvem man skal grine ad i fremtiden.
De er vist også godt i gang med, at lave optøjer ved ethvert Trump – arrangement over i United bluff i øjeblikket. Vi trænger i den grad til, at få ryddet op i al det ideologiske affald velfærdsstaten har frembragt.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

…enig, også alt affald som har festet seg i hjernen til politikere…
Løfvens..Alla skal ha jobb, alla skal ha hus, detta skal bare ikke hende..mm…men han berettar aldrig hvordan det skje…fordi det vet han inte…hvor pengerna skal komme ifrån mm…
Besta og enkleste er nok å gje dom sparken…alla dessa formycket betalte pratare/parasitter…PKère.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Ot Grænser er grundlag for demokrati, grænseløshed altings ende. …sustainability in dynamic terms, as a developmental trajectory that minimizes existential risk.[20] The philosopher Derek Parfit argued for the importance of ensuring the survival of humanity, due to the value of a potentially large number of future generations.[21] Similarly, Bostrom has said that, from a consequentialist perspective, even small reductions in the cumulative amount of existential risk that humanity will face are extremely valuable, to the point where the traditional utilitarian imperative—to maximize expected utility—can be simplified to the Maxipok principle: maximize the probability of an OK outcome (where an OK… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x