19
mar
Seneste opdatering: 19/3-16 kl. 1834
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Is Germany Headed For Civil War?

“It’s females driving the migrantcrisis in Europe”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jacques_dbiann
jacques_dbiann
5 years ago

Langt om længe får Molyneaux lidt eksponering. Manden er i dén grad lytteværdig!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
invernes
invernes
5 years ago

Det som skjer nå for tiden er kanskje svaret på multikulturalistenes aller våteste drømmer. Cirka én million fremmede flommet inn over Europa i fjor, og det tar ikke slutt. I områdene der de kommer fra er det potensielt hundre millioner som vil komme etter. Hva sier dere da, Merkel og Løfven? media og multikulturalistene lever i sine drømmeverdener, deres store idol er en neger som bor i Det hvite hus med regnbueflagget ved siden av stars & stripes. I 2011 var Jens og Jonas imponert over at Obama ikke brydde seg om at kongressen hadde sagt nei til å bombe… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

Pkère har aldri brydd seg om ettlands opprinnelige befolkning. Hvis vi ser på konsekvensene..i Sverige, har alle nødvendige tiltak for eldre/sjuke/pleietrengende blitt skåret kraftig ned..ikke eksisterende. Køtiden for å få bolig for de i boligkø er steget til 7 år, mens emigrantene får snike i køene, og sosialen betaler mye høgere hyrer..som dermed blir foretrukket. Sverige er nå sunket til 10.plass på listen over lykkeligste land..skoleresultater synker..og alt dette er en konsekvens av flyktningekaoset. Voldtektene øker og Sverige ligger nå på verdenstoppen. Igjen økte skatter, hvorav de med lavpensjon også må betale mere…har ikke råd til å hente ut livsviktig… Read more »

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  sussebassa

Når kommer Sverige til å kollapse ? det burde skje snarest mulig så resten av Vest Europa våkner opp.

Bjørn
Bjørn
5 years ago
Reply to  invernes

Jo før, desto lavere faldhøjde. Vi må desværre nok bare indstille os på at de får det trukket ud i et slow motion krak.

Gia
Gia
5 years ago
Reply to  invernes

Hej Invernes! Får vi etniska/arbetande Svenskar flytta till er när Sverige
Kolapsar?

Bjørn
Bjørn
5 years ago

Det betaler sig, at følge Iben Tranholms rapportager. Her (på Charles Bausmans “Rusland indefra”) om de kristne rockere, hvor hun bemærker, at det nye kristne Rusland – Det hellige Rige – er en åndelig forening, ikke en geografisk afgrænsning, og at østkirken inkorporerer maskulinitet i troen – i modsætning til EU’s humanistiske kristendom. http://russia-insider.com/en/christianity/russias-coolest-christian/ri13436 Iben Tranholm skriver: “I am a warrior”, Surgeon emphasises, and “the West is not only post-Christian but anti-Christian.” The Night Wolves represent to a higher degree the struggle between Christianity and the forces of Anti-Christ than a mere political struggle between Russia and the West. From… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x