26
mar
Seneste opdatering: 26/3-16 kl. 1951
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man ser analogien oftere og oftere mellem EU og Romerrigets fald, og det er da også svært at overse lighederne. Den korrupte EU-elite, der afsondrer sig med sine bestikkelsesagtige lønninger, åndløse folk der har reduceret sig til “forbrugere”, som viljeløst lader sig overrende af de samme barbarer som myrder en kristen hvert 5 minut i den illusion, at de ikke vil fortsætte deres myrderier her. Vi er ved at sende vores børn i krig alene på grund af fejghed, magelighed og vellevned. Vil vi nå at redde os i tide, eller vil vi som Sverige vågne op til et fait accompli, femten år for sent? Amotz Asa-El skriver i: The war ahead of Europe

The social and political predicaments underpinning Europe’s Islamist challenge ominously resemble those that caused the decline of ancient Rome.

“You cry like a woman because you couldn’t defend like a man,” said Muhammad XII’s mother as the weeping emir left the Alhambra Palace for the ceremony in which he surrendered to Spain Islam’s last West-European realm.That was in 1492. Now the pendulum has swung. As Muslims this week again sent Christian Europe running for cover, the one shedding tears was European Union foreign policy chief Federica Mogherini. [..]

The attackers’ affiliation, motivation and aims became clear shortly after they murdered dozens and wreaked havoc in the EU’s capital: They were activated by Islamic State, which in turn explained through its news agency that it was out to attack “the Cross-bearing nations” – meaning Christendom – and that it has in store for them “black days” that will be much worse than what Europe has so far endured.

Historically, however, Europe and Islam have been at loggerheads intermittently since the eighth century, when Muslim armies conquered Spain and then invaded France through the Pyrenees before landing in Italy and reaching Rome.Consequent Muslim rule, from Barcelona to Sicily, may be trivia to current-day Christian Europeans, but to some Muslims it is a recollection both vivid and instructing. Similarly, the Ottoman conquests at Europe’s other end remain traumatic memories in Greece, Bulgaria, Serbia and Hungary. Now this legacy of disharmony is returning to the fore.

Yet unlike previous Muslim penetrations into Europe, which followed military conquests, the current presence follows a mostly peaceful immigration whose causes and results bring to mind not medieval Europe’s struggles with its Muslims but ancient Rome’s decline and fall.

BEFORE ROME was “delivered to the licentious fury of the tribes of Germany and Scythia,” as Edward Gibbon put it in The Decline and Fall of the Roman Empire, the number of Romans joining its army was steadily declining; the middle classes were overtaxed to finance grandiose public works; the cities that once were the empire’s social backbone were crumbling under the weight of foreign migrations; a hedonistic elite increasingly shunned politics; and a new religion’s believers threatened the social, political and cultural order.Much of this has been happening in Europe, gradually but steadily, in recent decades.

As long as this sort of historic perspective is not considered in the very Brussels that has just been targeted, Europe will remain on the defensive, its enemies’ gains will accumulate, and their Christian victims will grow increasingly restless, insecure and, ultimately, also violent.

Se kortet ISIS’s Campaign in Europe: March 2016

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Max Karl
Max Karl
5 years ago

Denne krigen startet 17 januar 1991. Da bekymret Kong Olav seg til døde, over at vi skule frigjøre et muslimsk emirat, og gi makten tilbake til emiren og hans familie. Og takken var at Norge fikk denne mulla Krakar til-sendt.
I dag ser vi at Kuwait ikke vil ha noen muslimske flyktninger til deres land, og heller sender dem til Norden. Det samme skjer i de oljerike landene i området. Norge sender dem våpen, slik at de skal kunne beskytte seg mot de andre muslimer, som gjerne vil dele deres rikdom.

Arkham321
Arkham321
5 years ago

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
invernes
invernes
5 years ago
invernes
invernes
5 years ago
Lenn
Lenn
5 years ago

OT: Kan ikke lade være med at sætte denne på http://www.barenakedislam.com/2016/03/27/stockholm-syndrome-on-steroids-swedish-women-don-islamic-headbags-to-show-solidarity-with-muslims-following-deadly-muslim-terror-attacks-in-brussels/
Stupiditeten når uanede højder, og som én af kommentarerne til dette lyder: “Like turkeys cheering for Christmas”…. Nu tager svenske kvinder – helt af sig selv – symbolet på dødskulten over hovedet. Det kan ellers komme tids nok.

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Lenn

Det er så utrolig sinnssykt at man tror det ikke før man ser det ! Sverige er pillråttent , landet dør innenfra.

invernes
invernes
5 years ago
Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

AMEN!

Anna Svensson
5 years ago

En bild säger mer än tusen ord:

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Et veldig bra bilde på den fremtid Vest Europa har i vente. 🙂

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Det var skægt. Jeg kiggede på den hjemmeside, og der faldt jeg over Jeppe Juhl.

Hans video om, hvordan man kan begrænse islamisme er udskrevet på ungarsk: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=7710

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Rune Hansen

Ja, på den tiden hittar man mycket som man inte trodde att det uppmärksammas i Ungern. Jag gillar Ungern mer och mer. Kanske kan de rädda oss från islam än en gång?

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Vi skulle aldrig have tilladt den muslimske indvandring. Jeg skal ikke sidde her og påstå, at jeg selv har været super klarsynet fra dag et. Men jeg har altid levet efter mottoet “bedre sent end aldrig”. Ikke desto mindre slog det mig for nogen tid siden, at muslimerne aldrig kom for at leve som os. De delte ikke vores værdier – og de vidste det fra starten. De vidste også, at de ville kæmpe særdeles hårdt for, at fastholde deres egne værdier og at det ville være muligt for dem. De var aldrig, som vi forstår det, ofre for hverken… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago

Altid rart at få gode råd fra en jøde, om hvorledes Europa skal forholde sig til et fremmedelement i en befolkning! Alt det forslåede af tiltag er jo kun dyre, midlertidige løsninger, den korrekte og eneste varige er jo, at fjerne (eliminere eller uddrive) fremmedelemenetet, ganske som en sund krop gør ved sygdomme. Og det ved den rare jøde udmærket, men det giver det ubehagelige problem, at det legitimerer Holocaust. Man skal ikke glemme, at flygtningekonventioner, menneskerettigheder og deslige, alle er udløbere af Holocaust. Et bedre eksempel end det Vestromerske riges undergang, havde nok i den nuværende situation at henvise… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x