27
mar
Seneste opdatering: 28/3-16 kl. 1626
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De skal frygte, at befolkningerne nu rejser sig imod islams krigserklæringer. “Fascister og højreekstremister”, kalder pressen dem, men vent og se om ikke den folkelige virkelighed ender med at sætte dagsordenen.

Det er ikke så meget de de store terrorangeb. der trods alt kun rammer nogle få tusinde, men den daglige terror: røverier, voldtægter, vold, mord og kvindechikane, som berører millioner. Her ligger kimen til en rigtig krig, som ingen had-lovgivning kan tæmme. Havner politikerne på den forkerte siden af den, vil de også deligitimere demokratiet selv, for befolkningerne blev aldrig spurgt, masseindvandringen er vedtaget hen over deres hoveder. Politikerne har eneejerskabet, det ved enhver, der kender dens historie fra 1983 til nu.

Vil de virkelig eje en blodig krig, for de kommer til at sidde med aben for politikere, som allerede er døde? En Svend Auken, f.eks., som foruden en Gammeltoft Hansen er to af hovedskurkene. Deres arv er nutidnes politikeres, og de må hellere vågne op til det.

Vil de sidde som de medskyldige og  passivt de på, at en borgerkrig udvikler sig, eller vil de tæmme islam med midler, der ellers har liggetdem fjernt. Tør de overlade det til det frie initiativ, som vil træde til? Der er formentlige ikke megen betænkningstid tilbage. Deres besøgelsestid er det kommende år eller to, vil jeg tro. Så har de tabt kontrollen over “multikulturen”, som islam kompromitterer hver dag. PICTURES: Riot Police And Migrants Clash With Anti-ISIS ‘Hooligans’ At Brussels Terror Shrine, – The real threat is not the far right – it’s the smug left! When did it become acceptable to water cannon people standing up for their country while turning a blind eye to the destruction of Europe?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Svend
Svend
5 years ago

Jeg er sgu ligeglad med terroren. Den kan jeg flytte fra. Næh min vrede kommer af, at politikerne har stjålet min arv – at de holder mig som slave for primitive erobrere – at de har ødelagt mine børns fremtid – at de anser mig for så åndsvag, at de tror, at jeg gerne afgiver 80% af udbyttet af mit arbejde til luddovne nassende kriminelle – at deres socialistiske løgnepresse beskylder mig for alt ondt på jorden, når jeg bare vil være i fred. Så mine fjender er ikke muslimerne eller andre indvadører. Det er de udanske politikere, der har… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago

Ganske fiffig at de såkalte “ekstreme” er de som står klarest mot islamister/salafister. Ad. “ekstreme”: det handler om en rådende, diskurs som til de grader går på tomgang, og som, helt korrekt, passer dårlig til den brede, folkelige mening. “Intellektuelt snobberi” i mediene gjør ingen forbedring til det bedre i Europa. Det er nesten slik at man må sette lit til enklere, mer praktisk orienterte sosiale lag, som de utskjelte “fotballpøbel” (hooligans): lokalpatrioter, sammensveisede, evt. godt organiserte, uregjerlige fra “maktens” side – og ingen sveklinger. En interessant passage fra Zero Hedge: 3. European residents will take matters into their own… Read more »

invernes
invernes
5 years ago

Landssvikerne som solgte Vest Europa til islam bør frykte ! og det med god grunn, hevnen nærmer seg.

http://www.dailymotion.com/video/x5dirb_islam-will-destroy-europe-and-the-u_news

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Europas befolkningar kommer att skrika efter polisstaten nu. Allt för att få känna sig säkra och eliten kommer att leverera. Ad Abdo Chao.

lise smith
lise smith
5 years ago

Politistaten? Næ, nej, det skal vi ikke have noget af. Men vi skal have færre muslimer! Fuld stop for ny indvandring. UD med de kriminelle. UD med imamer, der prædiker mod vores lovgivning. 0-tolerance overfor anti-social opførsel, som hærværk og vold mod arbejdende SOSU’er, politi og brandfolk. Tage pengene fra dem, der ikke er til rådighed for arbejdsmarkedet. Forbyde tørklæder og burkaer.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  lise smith

Præcis..! Vi skal indfører lovgivning som understreger, at islam ikke har sin gang på europæisk jord. Vi skal gøre det fuldstændigt klart overfor muslimerne, at vi har bemærket hvad deres tro går ud på og at de lige så godt kan glemme alt om sharia eller særkrav på vores breddegrader.
Derudover skal vi selvfølgeligt have et totalt stop for den muslimske indvandring og gøre det muligt at udvise kriminelle og uintegrererbare elementer.

Fisken
Fisken
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

Enig med Zichau og Smith. Men hvis der ikke gøres noget meget snart fra politikernes side, vil de “fodboldhooligan”-grupper, der støtter klubber som FC København, FC Amsterdam, FC Paris, FC London, FC Madrid, FC Köln, FC Bruxelles og efter i går FC Lahore, få mange nye medlemmer. Man kan frygte, at medlemstallet ligefrem vil eksplodere.

prentesvarten
prentesvarten
5 years ago
Reply to  Fisken

“Frygte”?

Fisken
Fisken
5 years ago
Reply to  prentesvarten

“Frygte” – Ja, for jeg er en fredsommelig fisk og bryder mig hverken om overfiskeri eller overdreven vold, men foretrækker lovgivning og mild tvang. Lever stadig i håbet om, at det kan lade sig gøre at vække politikerne til håndfaste, demokratiske indgreb mod det galopperende vanvid. Måske er jeg naiv, en torsk.

lise smith
lise smith
5 years ago
Reply to  Fisken

Ja, jeg vil også nødig smide barnet ud med badevandet! Vil prøve den demokratiske vej ved at råbe op, flytte min valg-stemme og i det hele taget påvirke den offentlige opinion.
Men jeg er ret determineret på, at vi IKKE kan lade tingene gå sin skæve gang. Fejler den første metode, må man prøve noget andet.

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  lise smith

Nemlig! Jeg er helt enig … men sker det?! Formentlig ikke, vi ser bare politikerne for Gud ved hvilken gang hælde vand ud af ørerne, nedlægge blomster, gå i fakkeltog og med “overbevisende” stemmeføring forsikre os om, at terrorisme overhovedet ikke har noget med islam at gøre … man bliver desillusioneret og væmmes ved disse såkaldte ledere! Naive og fejge er de, de aller fleste af dem. Ude af stand til resolut og effektivt at handle adækvat. Den nuværende svage politiske kurs fører os lige lukt ned i det islamiske helvede – og det går hurtigt nu!

jasminum
jasminum
5 years ago

Det kan så men være et mål, da gjennomføringskraften med det øker.
Jeg kan ikke annet enn å henvise til dette:
anthropocene.live

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x