28
mar
Seneste opdatering: 28/3-16 kl. 1131
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ingrid Carlqvist in Helsinki: The Deliberate Deconstruction of Sweden Through Muslim Immigration

Tommy Robinson, Part I: Enemy of the State

Nyt interview, første del 43 minutter

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kasper K
Kasper K
5 years ago

Bra tal av Ingrid Carlqvist. Vi behöver mer av gränsöverskridande information av det här slaget mellan våra grannländer. Ett nordiskt samarbete har aldrig känts mer angeläget än idag.

Lenn
Lenn
5 years ago

Superflot tale af Carlqvist! Ja, også jeg har tænkt, at en dag bliver svenskerne nødt til at flygte, og hvor skal de tage hen? Vi andre har ikke plads, fordi det vælter ind med arabere og afrikanere (og zigøjnere). Det er ufatteligt, at EUs ledere ikke tænker, at det er mærkeligt, at man vil flytte et helt land, Syrien, til Nordeuropa, når de samtidigt påstår, at isis og andre muslimske terrororganisationer kun udgør en lillebitte del? Hvad hulen flygter idioterne så for?? Og hvad med Afghanistan, hvor der lige nu er 6,5 mio. på flugt? Næstefter bliver det Pakistan, og… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago

Robinson for Prime Minister! Would give him my vote anytime.
Velartikuleret, sympatisk og meget charmerende! Jeg håber, at nogen er med til at passe på ham, for han er en af de mest fornuftige i Storbritannien, og det er livsfarligt at være fornuftig i lande, der er inficeret af islam. Men det er ikke værd at betale med sit liv, så han skulle tage at flytte til Irland eller New Zealand. UK is a lost country anyway.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Jeg må indrømme, at jeg stadig ikke kan komme mig over undersøgelsen, der vidste at 25,5% af franske teenagere anser sig for at være muslimer – og det var for et år siden. Samtidig synes jeg at have læst, at det anslås (vel officielt), at der er ca. 6 % muslimer som helhed i landet. Sidstnævnte tal kan ikke passe! Der må være flere, hvis antallet skal passe med de 25,5%.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Det skal nok passe at 25,5% af de franske teenagere er muslimer. Så kan man jo prøve at gætte på, hvordan næste generation kommer til at se ud.
Jeg tror heller ikke at Frankrig kun har 6% muslimer. Jeg tror mere de ligger omkring de 10%. Og den oprindelige befolkning er snart i pensionsalderen. Det ender galt..!

OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago

Verkligheten har nu sprungit ikapp sju svenska politiska partier och påtalar hur naiva de varit de senaste decennierna. Deras lyckorike, ett multikulturellt samhälle verkar endast bli en parentes i svensk historia.

Tyvärr har deras politik skadat det svenska samhället, det blir otroligt svårt att reparera och därmed följer också gigantiska kostnader, att stävja våldet. Ett ökat utanförskap m m.

Har vi förmågan att återigen bli en framgångsrik nation ?
Jag tvivlar på det. https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/03/27/godtrogna-svenskar/

invernes
invernes
5 years ago

Ingrid Carlqvist sier sannheten ! hvor lenge skal folk gå bevistløse rundt og late som ingenting ? vi blir okkupert av islam, og politikerne som nå styrer er på okkupantenes side . Folket i Vest Europa må fjerne landssviker politikerne og ta makten tilbake .

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x