30
mar
Seneste opdatering: 30/3-16 kl. 0901
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

MI5 and British counter-terror police are tracking as many as 25 serious ISIS terror attack plots threatening to cause carnage on Britain’s streets, it has been revealed.

Security officials are tracking up to 50 British jihadists 24 hours a day with “intense scrutiny” amid fears they could be about to unleash a wave of terror in Britain. The terrifying claims by intelligence sources come as a former British intelligence officer admitted it was “a case of not if but when” ISIS terrorists strike at home.

MI5 is tracking the plots by “hardcore jihadists” but are struggling with limited resources. The counter-terror officers are working around the clock to prevent an attack on the scale of Paris or Brussels taking place in Britain. Investigators fear “sleeper cells” could be awaiting orders at a moment’s notice to carry out plots. MI5 are tracking more than FIFTY hardcore jihadis who are thought to be planning attacks in Britain.  –  ISIS plotting terror attacks on Britain  MI5 says it’s ‘not a case of if but WHEN’

Når man surfer hen over politikerudtalelserne, er der ikke nogen, der giver en et indtryk af, hvor alvorligt politikerne tager terrorsituationen. Man må da ikke håbe at Søren Pinds udtalelser for tre dage siden, repræsenterer segmentet. I EU knævres der videre i et lidt mere alvorligt toneleje, men intet antyder at vi skal være parate til det værste hver eneste dag vi vågner. Man skal ikke hensætte folk i panik, men vi bør vel være gjort parat til et år, der med al sandsynlighed bliver tragisk udover det sædvanlige.

Det føles lidt som The Phony War, selvom blodsudgydelserne så småt er begyndt. Man tror ikke, de politikere har gjort os så sårbare, at alt kan være kaos i næste sekund, men det har de desværre. Søren Pind skal ikke bekymre sig om “30 erne og “brunskjorter”, han skal frygte det kaos, han selv og næsten hele det politiske establishment har gjort muligt.

Det indbefatter naturligvis også, at der kan være europæere, der tager sagerne i egne hænder og giver tilbage med samme mønt. Gamle politi- og militærfolk, der i ti år har set sikkerhedssituationen gå fra ondt til værre. Det ville være beklageligt, men ikke særlig overraskende, og det gør dem jo næppe til nazister. De vil også være skabt af EU og landspolitikerne. Det ville være mere betryggende, hvis minister Pind vendte tilbage til virkelighedens verden. Den er alvorlig nok, som den er.

Terrorists cross borders with ease while Europe dithers over security checksEUROPE STILL SLEEPS, AND EUROPEANS STILL DIE And Europe can’t say it wasn’t warned.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lucifer451
Lucifer451
5 years ago

“Det indbefatter naturligvis også, at der kan være europæere, der tager sagerne i egne hænder og giver tilbage med samme mønt.”

Det kan de fritt gjøre.

Det er samfunnskontrakten som gjør at det er ulovlig for borgere å bruke vold. Kontrakten er slik: staten har monopol på bruk av vold, og skal bruke den internt via politi, og eksternt via forsvaret, slik at borgerne er trygge.

Om staten bryter kontrakten, og ikke lenger beskytter borgerne – vel da er kontrakten over, og enhver får forsvare seg som best han kan.

Normalt kalles dette anarki.

Sanningskommision
Sanningskommision
5 years ago

Undskyld en dum frage, men varför tillåter UK och Sverige och andra länder ”hardcore” jihadister att överhuvudtaget vistas i våra länder när de vet att de är ute efter att döda så många av oss som möjligt?
Vad är det som gör att våra politiker inte törs beordra att de arresteras?

MollyM
MollyM
5 years ago

Dumhed og naivitet – det må være svaret!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x