30
mar
Seneste opdatering: 31/3-16 kl. 1103
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gates of Vienna har fået den undertekstet på 18 sprog. Én leder ud af de få, der kender sin historiske besøgelsestid. EU er blevet en eksistentiel trussel. De fleste kan se det. Ingen vestlige ledere tør sige det. Orban er usædvanlig klar tale. Sammenlign med lurepasseren Løkke Rasmussen, for ikke at  sige den svenske statsminister, der lever i fantasiens verden.  Nemo har oversat, transskription på linket.

Østrig strammer: En trussel mod offentlig orden og national sikkerhed

Efter at Balkanruten er lukket, er øjnene retter mod Italien og Middelhavet. I går reddede Italien 1400 migranter i land. Det er næsten tre år siden jeg foregreb hele denne situation i »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«, og i dag er EU’s komplette uduelighed/ondsindethed nådeløst udstillet.

“We will not consider any asylum requests unless we have to because of certain criteria… like under the (European) Convention on Human Rights,” Interior Minister Johanna Mikl-Leitner told a press conference in Vienna.

Austria — which last year received one of the highest asylum claims per capita in the EU — was no longer “obliged” to accept all requests because the migrant crisis posed “a threat to public order and national security”, Mikl-Leitner said. Austria announces tough new asylum rules, Austria to tighten asylum, Brenner Pass controls

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Petter Ihle
Jan Petter Ihle
5 years ago

Jøss, en ærlig politiker. Plutselig ble Orban en av mine helter.

Anna Svensson
5 years ago

Ärliga politiker är vi inte precis bortskämda med.

prentesvarten
prentesvarten
5 years ago

I mens vi tvinner våre tommeltotter og venter, hvorfor ikke selv gripe til våpen og jage fienden ut?

Lenn
Lenn
5 years ago

OT, men vigtigt at vide, hvis man er på FB. Zuckerberg er en farlig mand for ytringsfriheden – se debatten på FOX, som er vedhæftet artiklen. Her er sproget helt anderledes og forfriskende direkte end på de blødsødne skandinaviske medier. http://www.barenakedislam.com/2016/03/31/facistbooks-founder-says-to-fight-islamic-terrorism-we-need-to-create-a-world-where-everyone-feels-cared-for-and-loved/

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Lenn

Mark Zuckerberg er bare en lille PK-kylling, som ikke skal nyde noget af, at blande sig i politik.
Han véd udmærket godt, at langt de fleste brugere af facebook hverken evner eller gider mene noget om noget. De har det bedst med bare at sidde og pille sig i navlen.

Lenn
Lenn
5 years ago

Orban og Putin er de klogeste mænd på kloden lige nu. I Orbans tale siger han noget, som jeg tror, er dét, Merkel har bildt Løkke ind: drømmen om Utopia, det Forenede Europa, og vejen til ‘fred’ med islam, nemlig via blanding af folkeslag. (Vi andre oplyste ved godt, at der aldrig bliver nogen fred med islam, dødskulten, som kommer for at udradere os og vores kultur). Jeg undrer mig nemlig stadig over, hvorfor Løkke drog ned for at tale med Merkel i sommers og kom tilbage som en pryglet, krybende lille hund. Nu makker han ret, og det rapporteres… Read more »

For_Mangfoldighed
For_Mangfoldighed
5 years ago
Reply to  Lenn

Præcist – det er nemlig helt absurd, at islamisering kaldes for Multikultur.
Ingen steder i verden eksisterer muslimer i en multikultur, det er en formørket monokultur,
Kun hvor man med lov sørger for at begrænse og holde muslimer på et ubetydeligt mindretal, er de i stand til at sameksisterer med andre religioner og kulturer.

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

Viktor Orban är en man som vår historia kommer att komma ihåg. Han berättar precis som det är. Etablissemanget i EU har visat hur inkompetenta de är och de har satt Europas folk i fara genom terrorbrott och dylikt när de inte har skyddat Europas gränser. De har infört Schengen för många av dem har en plan att omstrukturera Europa så att kontinenten förvandlas till en EU-koloss styrd av en imperialistisk supermakt utan att ta hänsyn till Europas befolkning och länder. Viktor Orban berättar sanningen. Som George Orwell sade: “I en tid av universellt bedrägeri är yppandet av sanningen en… Read more »

prentesvarten
prentesvarten
5 years ago

“En stor statsmann valgt av en stolt nasjon”, hvor ser vi hans like?
Neppe i Norge.

invernes
invernes
5 years ago

All ære til Viktor Orban måtte vi få flere politikere av hans kaliber.
comment image

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

Det er desværre et helt igennem sandt og rammende billede! Men de kommer for at halshugge os, uanset om de får job, hus og fed bil. Hvordan kan det være, at venstrefløjen ikke vil/kan se det?

Internér dem i lukkede lejre, indtil de kan sendes tilbage til hulerne, de kom fra! Ban islam from the face of the Earth!

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Lenn

Ja bildet illustrerer de politisk korrekte venstregalningene, de tror at alle terrorister blir snille bare de får en jobb. 🙂

For_Mangfoldighed
For_Mangfoldighed
5 years ago
Reply to  invernes

Først får de lov at rejse ind i landet, så får de boliger bedre end gennemsnittet,
Nu er problemet at de ikke har job, så får de job, men så er jobbene ikke gode nok, så skal de have bedre job, osv osv osv

De stopper ikke før vi har smidt dem ud eller de har helt overtaget landet,

Når de overtager landet, så begynder de at slås indbyrdes, og vi har et nyt Libanon, Syrien, Somalia etc etc i Europa. !!!

Så der er kun et reelt alternativ, SE AT FÅ DEM SMIDT UD

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  invernes

Og lad os brænde forrædernes navne og ansigter ind i vore hukommelser, så de ikke undslipper retfærdigheden når opgørets time endelig kommer. Her er en af dem:

https://youtu.be/q94syUDDhxA

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago
Reply to  Lawrence

Vad menar denhär EU funktionären med mångfald? Först säger han att Europa skall vara mångkulturellt och sedan säger han att det skall bygga på en gemensam kärna av värderingar. Det låter inte som mångfald i mina öron utan det låter som monolitiskt. Människor av hans sort tycks tro att mångfald och kulturer handlar bara om olikheter som klädsel och maträtter. Vad tänker han om mellanöstern och alla dess motsättningar där mellan olika grupper ? Det finns kulturer som aldrig kommer att kunna leva tillsammans så han teori faller platt. Om hans idéer förverkligas i Europa så kan man vänta sig… Read more »

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  Snowflinga

Han er blot en opdateret bolsjevik, klar til at brænde alt ned for at erstatte det med hans mareridt. En hær af pædofile zombier bevæbnet med kernevåben ville være mindre destruktivt end disse dæmoner som ser ud som os, taler som os, og lader som om de er os. Cicero sagde det bedst: “A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly. But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers… Read more »

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
5 years ago
Reply to  Snowflinga

Vi har alltid hatt mangfold i Europas land, og ellers på jorden, for den saks skyld. Alle som ser tilbake på oppvekststrøk, skoleklasse etc, vet at hver og en var ulik hverandre, når det kommer til det meste. Det vi hadde felles, var overleverte, uskrevne spilleregler for samfunnet vi tilhørte, samt en god del felles med europeere flest, i form av sivilisasjon. Det som faktisk skapte våre gode samfunn sammen med individuell ulikhet. Er ikke sikker på om denne arrogante mannen har tenkt langt, men det virker som det er nettopp det viktige vi hadde felles med hverandre han og… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x