31
mar
Seneste opdatering: 1/4-16 kl. 0121
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Af Henrik M. Jensen

Farcen om den satiriske sang, “Erdowie, Erdowo Erdogan”, fortsætter.

Bag sangen, som blev offentliggjort i det satiriske NDR-magasin Extra 3, står den 43-årige tyske forfatter, musiker og kabaretkunstner Christian Ehring, og siden den 17.3. kom videre ud på YouTube, er den blevet set af over tre millioner.

Ehring har nu fuldt succesen op med en version med tyrkiske undertekster.

“For måske har Erdogan slet ikke forstået sangen” siger Ehring til “Die Welt”. “Hvis Erdogan vil høre kritik, skal han se Extra 3. Ønsker han ikke at høre kritik, skal han mødes med Merkel.”

Som bekendt blev den tyske ambassadør i Ankara indkaldt til skældud hos den tyrkiske regering, hvilket i høj grad har hjulpet til sangens udbredelse, så meget, at Erdogan er blevet udnævnt til “Månedens medarbejder” hos Extra 3.

Så nu er den tyrkiske ambassasdør i Berlin blevet indkaldt til en alvorlig samtale med Ehring i Extra 3, men han har desværre endnu ikke efterkommet opfordringen. “Extra 3” sendet Sendung erneut – mit türkischen Untertiteln

Salong Non Grata med Lars Vilks

En veloplagt Vilks på slap line i slutningen af januar, hvor han causerer sammen med Jan Sjunnesson. Jeg var lidt i tvivl om den, for skønt billederne er flotte, så understreger den endnu en gang, at det vigtigste ved en video er lyden. Den er optaget gennem salens højttalere med en del rumklang. Svenskere vil kunne forstå det hele, øvede danskere også, andre bør nok lade være.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjørn
Bjørn
5 years ago

Christian Ehring og Extra3 havde også et godt indslag om Putins invation i Ukraine og nedskydningen af MH17. Hvad er det for en tid, vi lever i, hvor de rette spørgsmål stilles i satireudsendelserne ?

https://www.youtube.com/watch?v=2sbOXFVdfis

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x