1
apr
Seneste opdatering: 1/4-16 kl. 1357
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pernille Vermund fra Nye Borgerlige medvirkede i DR Debatten. Se det hele her, hvad jeg vil overveje. Historikeren Henrik Jensen nægtede at medvirke i Debatten under cikusdomptør Clement Kjærsgaard, og det er præcist sagt og begrundet. Nogenlunde betryggende er det at se, hvad hvor enige S og DF er, og hvor enige Ny Borgerlige og DF er. Hvad fantasten Rasmus Brygger foretager sig i panelet, kan jeg ikke lige indse. Ligeledes orgasmeeksperten Lea Korsgaard.

Støvrings mørke fremtidsvision

Politikerne vil gøre mange ting, men det meste vil være uden virkning over for denne skingren af frosten. For igen vil de tøve med at gøre det ene fornødne: Lukke grænserne, undlade at give statsborgerskab til ekstremister, udvise kriminelle udlændinge, tildele længere straffe til voldsmænd, udtræde af Flygtninge- og Statsløsekonventionen og flytte al asylbehandling til nærområder. Sådan vil landet ligge, som en kapital af frygt og forbandelse, der er sat på renters rente, en højkonjunktur af afmagt og destruktion. Det er som mødet med undergangens »Imperia« i Sophus Claussens berømte digt, Jordmassens Dronning, om hvem det hedder, at hun er »urstærk som Kulden, der blunder i Bjergenes Skød, mørk og ubøjelig«. Den vesteuropæiske vinter (+ længere version: Dystopia)

Vil vores børns fremtid blive sådan? Eftersom at det er den kurs, vi er på, og eftersom at alt, alt for få taler imod det og vil forebygge det, så bliver den formentlig sådan. Med en del held først i vore børnebørns tid. – Nogle videoklip fra fremtiden, der allerede er  her

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Så mange politikere, bevægelser, opinionsdannere, partier m. m. har spildt vores kostbare tid med “grænsekontrol”. Det har vi så nu under en eller anden form, og det giver os så lidt flere asylansøgninger, end vi ellers ville få. Sammen med Sveriges grænselukning.
Uden asylstop er “kontrol” under enhver form imidlertid alt mellem ligegyldig og kontraproduktiv.
A S Y L S T O P
– – –

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Asylstop. Netop.

– – –

Lenn
Lenn
5 years ago

Det er altsammen meget fine floskler, men hvem står frem og fortæller, at MANGE af de indvandrende okkupanter kommer for at røve, voldtage og dræbe europæerne, også kaldet Kuffar?? Hvém står frem og siger, at grupper af muslimer truer Vesten med en ‘dirty bomb’ (en atombombe i en storby)?? Hvém fortæller, at Erdogan drømmer hede drømme om kalifatet, at han behandler halshuggere fra den muslimske forbryderbande isis på tyrkiske hospitaler, at han grinende stopper EU-penge i lommen, mens han sender hundredetusinder af såkaldte ‘flygtninge’ til Europa – for at destabilisere os?? Dermed bliver overtagelsen legende let, formoder han og millioner… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago
Reply to  Lenn

Hvad er det DF kan beslutte? Hvor har DF mandat til at lukke af for asylbehandlingen ? Hvilke handlinger er det DF undlader, og som stopper asylstrømmen? DFs 37 mandater kan intet gøre – udover af stille ultimative krav, som mange altid foreslår som den eneste handling. Vil et valg medføre en ændring? Nej PT vil det medføre en ny S-regering. Er vi da nærmere en lukning af asylstrømmen? Nej, så længe det store flertal har deponeret asylpolitikken hos Angela Merkel, er det hende, der bestemmer vores politik.

Lenn
Lenn
5 years ago

Problemet er, at DF ikke engang vil have lukket for ‘flygtninge’strømmen; de vil højst have den formindsket, ikke nødvendigvis stoppet helt. De forlanger ikke, at grænserne lukkes, og jo, vi har mulighed for at bestemme selv, men Løkke har givet dirigentstaven videre til Merkel. DF siger heller ikke tydeligt og klart, at vi Danskere er truet på sikkerheden, fordi der kommer isis-terrorister ind i Europa. Under Fogh-regeringen kunne DF ellers nok stille op og komme med krav, så Venstre måtte ofte lade Pia K. få sin vilje. Hvornår forsøger DF at få noget igennem i disse dage? Jeg ser ikke… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Britta og I andre: DF har pladret om “grænsekontrol” – noget, der påviseligt er kontraproduktivt, selvom de nu gudhjælpemig giver samme, uvirksomme “grænsekontrol” ansvaret for det generelle fald i asylansøgninger (som bl. a. skyldes, at østlandene efterhånden effektivt har lukket af for den videre færd mod nord). Læs lige her i transskription, hvad Marie Krarup sagde, inden Sverige selv tog affære og lukkede deres grænse ved at kræve, at vi i Danmark frasorterer og beholder migranter uden papirer: Marie Krarup, som anerkender, at grænsekontrol vil føre til flere asylanter: – Det er da fuldstændigt hamrende umoralsk bare at sige, at… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago

Støvring har i dag skrevet en udvidet version af denne klumme. Tilsidst linker han til en masse artikler, der underbygger hans dystre spådomme:
http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2016/04/01/dystopia/

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Rune Hansen

Han har helt ret i sine fremtids’spådomme’. Mange af de ting, han nævner, er virkelighed i fx Sverige, Tyskland og Storbritannien. Når man importerer lovløse voldsorgaster, som kun har respekt for ekstremstraf, fx dødsstraf, og de kommer til et lovløst (og hovedløst) samfund som det europæiske, hvor folk har formået at omgås hinanden på ret fredelig vís i mange år, så går det helt galt. Derfor er jeg for ekstremstraf, for ekstrem ondskab bør møde det ultimative ‘svar’.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Nogenlunde betryggende er det at se, hvad hvor enige S og DF er, og hvor enige Ny Borgerlige og DF er.

Det er overhovedet ikke betryggende. DF er landsforraedere.

invernes
invernes
5 years ago

Hiv djevelpakket ut av Europa !

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x