2
apr
Seneste opdatering: 2/4-16 kl. 0420
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg mener virkeligheden har vist os, at det forholder sig præcis omvendt: Nationerne sikrer velstand og fred, deres opløsning sikrer fattigdom og krig, men det er da gavnligt at få repeteret hvordan EU spidserne ser på verden. Det forklarer, hvorfor de insisterer på at fortsætte en masseindvandring, der allerede har vist som en en sikkerhedstrussel af rang mod nationerne. EU har magten og viljen til at opløse vores land. Har vi viljen til at opløse EU inden det sker?

I øjeblikket ligner EU heldigvis sin egen værste fjende, deres passivitet er i færd med at opløse Schengen, fordi EU ikke vil forsvare de ydre grænser. Det er ikke “en fiasko”, det har aldrig været deres hensigt, de har bare gået stille med dørene om den detalje, hvilket man nemt ser af den parodi til “grænsekontrol”, EU står for. Deres mål efter Schengen, synes at være en grænseløs verden, altså den yderste venstrefløjs ideal. “Imagine there’s no borders.”

Alle de politikere – herunder Lars Løkke – der henstiller til dem at gøre det, burde indse, at forsvaret af grænserne nu påhviler ham selv og hans regering. EU holder ham hen med snak, og Løkke forlader sig i virkeligheden på, at nationale kræfter har lukket Balkan ruten, at Østrig har lukket, og at Frankrig formentlig vil lukke grænsen til Italien, når Middelhavsruten er rigtig i gang. Altsammen til EU’s store harme.

Frans Timmermans er en mangeårig embedsmand og socialdemokrat, der er kommet helt til tops i EU som første vicepræsident for Europakommisionen. Talen er holdt i Parlamentet i 2015, men først på You Tube nu: “Migration needs both – humanity and clear rules”. EESC calls for a common European asylum and migration policy.

Lars Hedegaards attentatmand er terror-arkitekt i IS

BH er blevet en stor mand i kalifatet – en ledende figur, som har været central i koordineringen af terror mod vestlige mål. Det siger USA’s allierede i kampen mod IS, den kurdiske YPG-milits til Radio24syv. Ifølge flere eksperter en troværdig kilde.

”BH har stor ind­fly­delse i IS og Raqqa (de facto-hovedstad for Isla­misk Stat, red.). Han tager ikke del i kam­pene på jor­den i Syrien, men koor­di­ne­rer aktio­ner uden for Syrien,” siger tals­mand Idris Nas­san over tele­fon fra det syd­lige Kobane i Syrien.

“Ja, ham ken­der vi godt. Han står bag bom­ber i Tyr­kiet, han for­søgte uden held at slå en mand ihjel, og han har sid­det i fængsel i Tyr­kiet, men blev fri­gi­vet i en fan­ge­ud­veks­ling,” for­kla­rer en repræ­sen­tant for Slaugh­te­red Silently uden betænk­nings­tid.

”Hans bag­grund gør ham vig­tig for IS, både fordi han ved, hvor­dan jeres sam­fund fun­ge­rer, og fordi han er god til at plan­lægge og koor­di­nere,” siger YPG-talsmanden Idris Nas­san.

Radio24syv.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
stubb
stubb
6 years ago

Timmermans er HOPPENDE GAL. Det er akkurat den flerkulturelle sosialingeniøring som han og sin medskyldige har tvunget på Europa i de siste 40 år som skaper uro, konflikter og krigstilstand. Allerede står vi på randen av borgerkrig i ulike europeiske land takket være masseinnvandring fra ikke-vestlige områder med helt uforenlige kulturer og religion. Denne hjernedøde tullingen tror at løsningen er enda mer av det samme?! Det de vil virkelig ha er folkemord på de hvite!

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  stubb

Vi glemmer ofte hvordan vore lande så ud inden vi tilsluttede os EU – det gik da meget godt, ikke? Jeg ville ønske vi snart kunne smyge dette EU-åg af os igen – det er da muligt, at flæskepriserne steg lidt …. men ellers ? Ren tilsæt!

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Hvad Timmermanns hér siger, vidner jo i al sin gru om hvor barnagtige og uvidende vores magteliter i virkeligheden er. For det første er det ene og alene islam, der er problemet. Ingen andre kulturer kolliderer på samme måde med den vestlige tænkning – og kan derfor også sagtens integreres over tid. Det er med andre ord overhovedet ikke et tema for ret mange mennesker. Så hans diversity-vrøvl er rent til grin. For det andet, er der ret mange lande her i verden der ikke levner snakken om diversitet ret meget opmærksomhed. Det er altså primært et vestligt tema. Nok… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Ord til Steens bemærkninger. EU har opløst vort land. Opløse er måske ikke den betegnelse jeg ville vælge selv, men jeg går her med på ordvalget. Det væsentligste er og bliver dog ikke i første omgang ordvalg, men i langt højere grad hvad ord og begreber i den sidste ende dækker, og hvilke konsekvenser det ene eller andet valgte/fulgte har og kan få. Som eksempler på det er folket der er væsentligst kan vi se på Polen og Israel. Folket er væsentligst. Ikke om der er en stat eller ej. Men for en stat og ultimativt et folk kan fungere… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x