5
apr
Seneste opdatering: 6/4-16 kl. 0004
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

WILDERS’ LAWYER DEMANDS DELAY, THREATENS PAPER OVER LEAKED DOCS,


Jalving interviewer Gunnar Sandelin

Hur hamnade Sverige i Nötskalet?

Sverige hamnade i Nötskalet därför att vi har haft politiker som inte värnat om sitt land och inte presenterat några konsekvensanalyser utan bara sagt det som låter bra och humanitärt. Till det kommer en journalistkår som inte gjort sitt jobb utan istället agerat som asylombud med sina snyft- och solskenshistorier om dem som de på ren reflex kallar för ”flyktingar”. Jag upphör aldrig att förvånas över den svenska mentaliteten. Vi tycks kunna anpassa oss till snart sagt vad som helt. Att göra motstånd verkar inte finnas i svenskens DNA. Argument för ett nötskal

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Har jeg ikke tidligere lagt linket på blandt mine kommentarer? Jeg så den for flere dage siden på PPVs side, så vidt jeg husker. Noget andet er at Disqus så længe man ikke bliver slettet af dem, husker ens kommentarer, hvilket kan være en fordel, på en side, men hvordan finder jeg en specifik kommentars link med mulighed for at kopiere den? Tidligere kunne jeg klikke blandt de få kommentarer til højre på siden og jeg så på min pc nøjagtigt det sted, nu ser jeg blot starten på selve posten. Hvad har jeg ikke forstået, eller er det bare… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago

Wilders er en helt sublim taler! Men tænk engang, at en politiker i Europa skal stå skoleret for at have udtalt sig kritisk om, at hans land bliver givet væk til horder af fx marokkanere?! Man tror, det er løgn.. Men fordi det desværre ikke er løgn, så må vi nok erkende, at de fleste europæiske politikere er for dumme til at fatte faren ved islam, og det er disse politikeres skyld, at vi går en verdenskrig i møde.

Fyr Merkel! Nedlæg EU!

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Lenn

Jeg tror desværre ikke det handler om uvidenhed om islam længere. I tilfældet Wilders, er både medier, politiske modstandere og venstreorienterede generelt gået langt ud over grænsen for al anstændighed. De vil ha’ ham ned med nakken, koste hvad det vil..! Og her kommer det interessante. Wilders var den første – og stadig én af de eneste – der direkte er gået ud og har omtalt islam specifikt. Han har fra dag ét sagt islam ud af Europa, uden at pakke noget ind. Og den diskussion er det altså ikke meningen vi skal ha’ overhovedet. Den sætter nemlig fingeren direkte… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x