6
apr
Seneste opdatering: 7/4-16 kl. 1242
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nedtælling for Europa

Der er en folkevandring på vej – fra Asien, Mellemøsten og Afrika – med kurs mod Europa – og det er naivt at tro, at vi kan stoppe den, siger forfatter og oversætter Peter Eszterhas. Han kom til Danmark som flygtning sammen med sin far i forbindelse med den ungarske opstand i 1956. Det vi oplever er ”Untergang des Abendlandes” – Europas sammenbrud, siger han. Hør en samtale med Peter Eszterhas (fra min 5:12)

Realist eller defaitisk? Jeg ved ikke, om nogen nation behøver dø, som ikke selv vil. Eszterhaz mener vi lige så godt kan give op og følge Romerrigets vej ud af historien. Diagnosen har en vis sandhed. “Flygtningestrømmen” har ingen ende, det er ikke en krise, vi oplever. Den fortsætter til vi stopper den, eller til en milliard mennesker har gjort EU til den 3. verden. EU kunne standse det i morgen, men de vil ikke. At de vil fordele os ud af det, viser at de ikke har forstået det, som Eszterhas har: Det er en folkevandring. Den 2 Radio er et reservat fra tidligere P 1 journalister. De kan være så røde som de ikke kunne tillade sig på P1, men de fastholder et kulturelt niveau, P 1 forlod for 25 år siden. – Se også German Minister: ‘Three Million Migrants Ready to Set Sail for Europe’

En mindegudstjeneste for islams ofre?

Anders Gadegaard formulerer det selvfølgelig: Mindegudstjeneste for terrorens ofre. En Sura i Københavns Domkirke er lige hvad øjeblikket kalder på:

Siden de tragiske hændelser i Bruxelles har terroren slået til igen flere andre steder, senest i Irak og Pakistan. Og i marts måned var der blodsudgydelser i både Tyrkiet, Irak, Nigeria og på Elfenbenskysten. Domkirken inviterer sammen med den belgiske ambassade, Elfenbenskystens ambassade, den pakistanske ambassade og den tyrkiske ambassade, alle til at komme og deltage i mindegudstjenesten for i fællesskab at reflektere over de tragiske begivenheder og vise støtte til de ramte.

Domprovst Anders Gadegaard leder gudstjenesten på tværs af lande, regioner og kulturer. Der vil undervejs være korte taler fra bl.a. justitsminister Søren Pind, den belgiske ambassadør Pol de Witte samt forfatter Jens Christian Grøndahl.

Hodja Hüseyin Gültekin vil recitere suraen “Al-Fathia” og Københavns Drengekor synger salmer. Parvaiz Akhtar fremfører et sufi-digt på punjabi og Anna og Igor Egholm spiller Bachs “Ave Maria” for violin og cello.

Robert Spencer skriver om Sura’en i Gadegaards domkirke: Spencer: Prayers for the Enemy

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
7 years ago

Den kan sagtens stoppes, med kanonbåde og maskinpistoler! Sådan bør man gøre, og så er det på eget ansvar at fortsætte. Alle ‘migrantbåde’ bør stoppes langt fra Europas kyster. Katie Hopkins mener det samme – http://www.barenakedislam.com/2016/04/01/wow-british-anti-islam-columnist-katie-hopkins-hammers-eu-leaders-blaming-muslim-migrant-policies-for-brussels-terror/ – “I’d use gunships to stop migrants”.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
7 years ago
Reply to  Lenn

Mange anser det som selvfølgelig.
Også voksne kvinner jeg har hørt i media.
Det kan betraktes av befolkninger som angrep på deres samfunn, som til forskjell fra vanlig krig, ikke lar samfunnet restitueres. Som vi allerede ser i mange land.

mjolly
mjolly
7 years ago

Oioi. Utrolig at folk lar det skje. Glad jeg ikke er barn i dag. http://www.b.dk/nationalt/tusinder-af-flygtningeboern-myldrer-ind-i-folkeskolerne

jasminum
jasminum
7 years ago
Reply to  mjolly

På samme side: Folkeavstemning i Holland over evnt. handelsavtale med Ukraina.
http://www.b.dk/globalt/hollandsk-nej-er-en-klar-eu-protest-og-det-kan-faa-konsekvenser-for-hele-unionen

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
7 years ago
Reply to  jasminum

Ja, det er riktig og viktig prioritering av befolkningens medbestemmelse..

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago

Eszterhaz mener vi lige så godt kan give op og følge Romerrigets vej ud af historien.

Det er et giftigt defaitistisk meme, som Europas fjender udspreder for at undergrave vores moral.

mjolly
mjolly
7 years ago

Selvsagt kan vi stoppe folkevandringen om vi vil, Israel klarer jo stoppe den. Krever nok litt bedre ledere enn Merkel.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Villigheden til folkemord, et mere rummeligt end indkluderende udsagn, søgt holdt i det lidt uspecifikke, uden overhovedet at berøre problematikken om udeøven folkemord og medvirken til folkemord berøres, er generelt udbredt blandt menesker, både i fortiden som i nutiden.
Måske er den dog målbart betydelig mindre, hvor det er rigtig dejligt koldt…

En navnebror kommenterede på en anden post, jeg var pessimistisk hvortil jeg replicerede, at jeg slet ikke var pessimist, ordene var også intenderet underforstået at det hele afhænger hvor skalaen for pessimisme lægges.

https://www.youtube.com/watch?v=7fasjHk3BbI

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  Peter Buch

Her har du så din kære navnebror. Jeg mener du, i en post, skrev noget om at du, ud af to mulige scenarier, altid antog det mest mørke. Hvortil jeg replicérede, at du – underforstået vi – nok ikke behøvede at være alt for pessimistisk, da der synes at være visse tegn i sol, måne og stjerner på, at noget bevæger sig i den rigtige retning. For ikke så længe siden var al kritik af islam og masseindvandring lig med fascisme eller nazisme. Det skulle naturligvis holde den diskussion nede, som “adlen” frygtede mere end noget andet. Det holder ikke… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

Skrev jeg virkelig altid?
Det er nok muligt, det er nok i forbindelse med argumenteren om at se det bedste- selv i en dårlig situation. Tror jeg.
Nå nej.
Nu, når jeg får læst alle dine ord før jeg selv skriver mere- ved jeg hvad du mener!
Tror jeg.

jasminum
jasminum
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

Hm. Skjebnesvangre avsløringer? Den ene regjeringen etter den andre faller?. Nyvalg må til …;)

“Just perfect”

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  jasminum

Når det falder ét sted, så falder det over det hele.
Og tro mig – Frankrig, Belgien, Tyskland og Sverige bliver holdt sammen med klisterbånd. Der bliver kæmpet hårdt for, at holde skuden oven vande.

jasminum
jasminum
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

Ja, jeg ser dette. Ingen vei tilbake; Sverige skulle holdt seg unna, de hadde mange muligheter, men utviklingen ville det annerledes – de lot seg slavebinde av ideologier og makt. . Slik kom landet til stadiet av “no return”. Et nordisk land, horribelt. Og jeg frykter også for Norge, de har et samlet politikerkorps som vil avhende landet.

Torben Bo Hansen
Torben Bo Hansen
7 years ago

Indvandringen er besluttet politisk og er ikke en folkevandring.

https://www.youtube.com/watch?v=N14U5ZE-N2w

Fra 0:48 – 0:53 i video siges dette af vicepræsident for Europakommisionen Frans Timmermans.

“Europe will be diverse, like all other parts of the world we diverse……..”

Snowflinga
Snowflinga
7 years ago

Du har helt rätt för de vill krossa homogeniteten i de europeiska ländena för det står i vägen för globaliseringen.

jasminum
jasminum
7 years ago
Reply to  Snowflinga

Her er noen som står støtt. Men hvor lenge, dessinformasjon og baktalelser er IN, støttet av SMS, tro mot sine dulgte arbeidsgivere (les: US-baserte oligarkene):
anthropocene.live 5. april 2016. Jeg viser denne lenken ofte, hvordan kan jeg la være?

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  jasminum

Jeg tror du kan slette link. Jeg kunne slette et link med video på lige før.

jasminum
jasminum
7 years ago
Reply to  Peter Buch

Jeg omarbeidet/rettet det i stedet 😉

jasminum
jasminum
7 years ago

Denne idag fremmelige holdningen fra EU sin side er rett så uhyggelig – overskriften “diversity or war” sier det meste. MED hvilken rett har EU utviklet seg hit, at de ser seg nærmest som de egentlige nasjonalstaters ledere og går ikke av veien for å kreve lydighet.
Noe her stemmer overhodet ikke. Og heller ikke skal det godtas. Denne bastionen, som nærmest gjør seg til en okkupasjonsmakt uten mandat fra folket, som blir utsatt for trussler, dessinformasjon, løgner og svikefulle handlinger.

Skåning
Skåning
7 years ago

“You were given the choice between war and dishonor. You chose dishonor, and you will have war.”

latmask
latmask
7 years ago
Reply to  Skåning

Det dräller av Chamberlains i Europa. Något har min respekt stigit för den gubben på senare år.
Men hur många Churchills hittar vi?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Hvem har egentlig stemt på ham og hans rablende vanvittige kolleger? 😉 Og hvorfor???? De aldrig nogensinde haft bare skyggen af et demokratisk mandat til deres groft uansvarlige sociale eksperimenter med de europæiske nationer. Ingen normalt begavede personer i disse lande har nogensinde udtrykt ønsker i den retning eller er gået til valg på en så naiv, opgivende, kravløs og ansvarsløs laden-stå-til-og-læggen-sig-på-maven-politik i nævneværdigt antal over for masseindvandring af uintegrerbare, krævende og respektløse “kulturberigere”. Hvad bilder alle disse naive, ignorante og megalomane EU-fantaster som Timmermans & co. sig egentlig ind? Det er jo ghm. den tidligere EU-kommisær Peter Sutherlands rablende… Read more »

MollyM
MollyM
7 years ago

Sådan! Hold galden flydende … 😉

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Fine Timmermans..! We choose war then..!

Lotta
Lotta
7 years ago

Såg att videon redan fanns på snaphanen men jag kan inte ta bort den så den får stå kvar

jasminum
jasminum
7 years ago
Reply to  Lotta

Den, videoen er informerende og skulle gjerne gjentas, da dette utviste viser EU fra en rett så grotesk vinkel.

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x