7
apr
Seneste opdatering: 12/4-16 kl. 1844
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lateline, 6.4 2016. Dalrymple er mørk, men sjov. Jeg har været så heldig, at være til frokost med ham.

Enkelttilfælde-kortet: 4.220 migrantforbrydelser

påført den tyske befolkning af Angela Merkel og EU – bare i de første tre måneder af 2016 (!) Herunder: 526 voldtægter og seksuelle overgreb, 72 drab og drabsforsøg, 593 legemsbeskadigelser og 227 overgreb mod børn. Se kortet Die EINZELFALL-MAP og tilhørende Facebook.

Indspilning i fuld skærm 07-04-2016 200714

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] over, hvad han finder i Altenburg, en lille by 60 km vest for Dresden. Han kan ikke have set kortet over indvandrerforbrydelser i Tyskland de tre første måneder af […]

Lenn
Lenn
6 years ago

Den storhedsvanvittige Merkel vil fuldføre Hitlers vision om et Judenfrei Europa.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Lenn

Ja, så fik de sgu alligevel indført “de endlösung” ad bagvejen.
Og venstrefløjens venligboere bar den igennem. Smart gjort Tyskland..!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Der er såmænd bare tale om et såkaldt serietilfælde – ingen grund til panik 😉

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

Dalrymple er et krypto-kommunistsvin. Han giver britisk kultur skylden for muhammedansk terrorisme, a la ‘det er noget, de har laert i England.’ Foreholdt dette af intervieweren 7:25, maa han medgive, at fransk og belgisk kultur, i lyset af nyere samtidshistorie, er ligesaa voldelig som engelsk.

Intervieweren citerer ham for: “In no other country is collective enjoyment so quickly turned to fight and riot.” – et bemaerkelsesvaerdigt citat fra en mand, de har boet i Zimbabwe, hvor necklacing af hvide farmere typisk udloeser folkefest.

https://en.wikipedia.org/wiki/Necklacing

Jack Shit
Jack Shit
6 years ago
Reply to  FelixKrull

“In my study of communist societies, I came to the conclusion that the purpose of communist propaganda was not to persuade or convince, not to inform, but to humiliate; and therefore, the less it corresponded to reality the better. When people are forced to remain silent when they are being told the most obvious lies, or even worse when they are forced to repeat the lies themselves, they lose once and for all their sense of probity. To assent to obvious lies is…in some small way to become evil oneself. One’s standing to resist anything is thus eroded, and even… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Jack Shit

Krypto-betegnelsen indebaerer jo netop, at han ikke er aaben om sin overbevisning.

Har du nogen kommentarer til Dalrymple’s observation vedr. engelsk (og fransk og belgisk) kultur og muhammedansk fundamentalisme? Han siger ganske direkte og utvetydigt, at det er europaeisk kultur, der er skyld i terrorangrebene i London, Paris og Brussel – det er noget, de har laert her.

Jack Shit
Jack Shit
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Jeg tviler på at Dalrymple er kommunist med kommentarer om at familien burde spise sammen og at dagens idealisme er narsissisme. Han passer bedre inn i kategorien konservativ. Dessuten er det sant, jeg føler meg utrygg rundt fulle engelskmenn. Kanskje har han også voldelige filmer og dataspill i tankene?

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Jack Shit

Men det er jo ikke det eneste han siger. Han siger ogsaa, at det er engelsk kultur, der goer fredelige muhammedanere til terrorister. Og fransk kultur og belgisk.

Og nej, jeg tror ikke han i bogstavelig forstand er kommunist, men han hader England og han hader Europa ligesaa meget som kommunistsvinene goer.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Jeg er ikke helt med på hvad du mener..? Han sidder i Australien og snakker om engelsk kultur. Det er ligesom interviewets overordnede præmis. Han taler bl.a. om den engelske narcissistiske pop-kultur, som ganske rigtig er langt mere fladpandet end andre europæiske kulturer. Og at det sikkert også spiller ind på hvordan muslimerne opfører sig i England. At det måske animerer dem til, at opfører sig mere ekstremt. end de gør andre steder. Han undskylder sgu da ikke muslimerne for noget, men det er ligesom ikke så meget dem han snakker om hér. Det han siger ifbm. Frankrig og Belgien… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

8:00 siger han, til spoergsmaalet om, hvorfor der er saa mange britiske jihadier, og hvorfor de er mere brutale end andre: “It might be there is something in our modern culture that is very brutal. And you can see it in British social life.” Maaske laeser jeg mere ind i det end han mener, men hans attitude irriterer mig: i foerste halvdel sidder han og fniser som en lille barn, mens han pisser paa England. At det sker i Australien goer ikke sagen bedre, der er noget Carsten Jensen tager til Sverige over det. Om han er konservativ eller ej… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Jeg synes nu mere det hele giver indtryk af være et interview, der handler om ham selv og alle hans skriverier og holdninger gennem tiden. En slags hyggeinterview. Det er ikke hér han skal komme med de helt store filosofiske guldkorn. Men han har ret i sine teser om den britiske kultur og dens overfladiskhed på mange punkter. Personligt tror jeg den moderne multikultur og alle dens tåbelige dogmer blev skabt på netop de præmisser. Og derfor har Dalrymples konservative syn på tingene også haft trange kår dér. Men nu kommer meget af det han har sagt til sin ret.… Read more »

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Dalrymple er konservativ

Lazze
Lazze
6 years ago

Hvad Hitler ikke var klar over, inden han skød sig selv, var at han efterlod et lands befolkning med så stor og dårlig samvittighed over krigen, og at folk derefter i generationer var villige til at ofre deres egne forfædres 1000-årige kamp for demokrati og kærlighed for egen nation og medmennesker. Stakkels tyskere af i dag, jeg har virkelig ondt af dem, de er endt som en nation af flagellanter. Og denne dårlige samvittighed er overført som en pest til resten af Europa og Nordamerika. Ikke på grund af verdenskrigen (både 1. og 2.), men fordi vores forfædre engang ejede… Read more »

Jack Shit
Jack Shit
6 years ago
Reply to  Lazze

Visste du at det var dobbelt så mange hvite slaver i Nord-Afrika som det var afrikanske slaver i Nord-Amerika? At over en tredjedel av slavene i Nord-Amerika var hvite? Hvorfor det ikke finnes etterkommere etter slaver i midt-østen?

https://www.youtube.com/watch?v=31E1gHowYcA

Rune Hansen
Rune Hansen
6 years ago
Reply to  Jack Shit

Ifølge Gyldendals Encyklopædi har der aldrig været hvide slaver i Nordafrika.

Gyldendal viser slavehandlen fra Afrika til Amerika (slaver købt af afrikanere) med en grotesk bred pil, der bredere end to kontinenter tilsammen. Slavehandlen fra det sorte Afrika til de muslimske lande vises med små, diskrete pile.

Slavehandlen på Barbarkysten, som du nævner, er derimod fløjet helt under Gyldendals radar.

http://www.uriasposten.net/pics/Encyklopaedi-slaverhandel.jpg

Det tilslørede folkemord: “… ingen efterkommere fra slaver i den arabiske verden.”
http://www.uriasposten.net/archives/16908

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Lazze

Du er selvklart kun ansvarlig for egne handlinger.

I et videre perspektiv er der noget med ansvar for børn, noget juridisk, og noget der har med moral og indstilling som sådan at gøre, men det er i det videre perspektiv.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Lazze

Uforklarligt, de er svenskere.

GHjo
GHjo
6 years ago

Angela Merkel er som en viss Adolf, en forbryter mot sin egen befolkning.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  GHjo

Korrektion: Adolf var en forbryder mod den jødiske befolkning og den russiske befolkning, ikke mod sin egen befolkning. Det er jo derfor alle der er imod invasionen i Tyskland bliver kaldt nazister – fordi nazisterne og Hitler er det stærkeste symbol på en bevægelse der hensynsløst og chauvinistisk kun lagde vægt på hvad der var i tyskernes interesser. I Tyskland er det en forbrydelse mod menneskeheden at varetage den tyske befolknings interesse, udelukkende fordi det var det Hitler gjorde. Og han er jo den mest onde person i verdenshistorien, og dermed er det det mest onde man kan gøre. Og… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Lawrence

Der kunne nok stilles mange spørgsmål til om Hitler eller nazismens førte politik som sådan var det bedste valg for varetagelse af tyskes interesser. At man kommer til at have et flertal er ikke ensbetydende med flertallet står for den bedste teori, metode og praksis. Det blev blot den alle qua flertallet fik.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Det kan du have ret i. Men om “nazismens førte politik som sådan var fornuftig varetagelse af tyskes interesser” var jeg slet ikke inde på. Udelukkende at Hitlers primære forbrydelse i dag bliver gjort til at være imod multikultur og for etnisk homogenitet, og at det derfor er det højeste gode i Tyskland at være for multikultur og imod etnisk homogenitet. Alle de ting Hitler var imod bliver fremhævet i denne video som værdier mens alle de ting han var for bliver udlagt som ren ondskab, på nær een enkelt ting: at spise vegetarisk. Vi kan ikke bruge Hitler på… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Lawrence

Nej, det var du ikke inde på.
Det er nu engang temmelig centralt om nazisternes politik var fornuftig varetagelse af tyskes interesser.
Glem for en stund alt om forbrydelse, multikultur, etnisk homogenitet.
Nå nej.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Demokrati er som bekendt den mindst ringe styreform. Og flertallet er ikke altid de klogeste – hvordan kan man ellers forklare, at regeringspartierne i både Sverige og Danmark endnu ikke fatter hvilken fare der truer vore lande, ja, hele Europa?

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  MollyM

Ja, og indledningsvis i et helt naturligt leje spørge om alle kriser er løst nu.

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x