9
apr
Seneste opdatering: 10/4-16 kl. 1611
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Payback: Kunstner pisser på Tyskland 76 år efter besættelsen from Snaphanen.dk on Vimeo. Det er en fin, kraftig stråle, Uwe har.


Østrig vil kunne suspendere flygtningekonventionen

Tingene er i et sådant (forudsigeligt) skred, at det er umuligt at forudsige hvordan det ser ud i koloniseringsbranchen bare efter sommerferien:

Østrigs regering er klar til at sætte international asylret ud af kraft, hvis migrantkrisen fortsætter.Det fremgår af den østrigske avis der Standard.

Regeringen vil gennemføre en lovændring, som allerede fra juni skal give den ret til at indføre “særregler til opretholdelse af den offentlige orden”. Det mest opsigtsvækkende er vel nok hvor lidt der skal til for at indføre særreglerne: Det er tilstrækkeligt, at “asylprognoser” giver grund til at forvente “funktionsforstyrrelser” i asylmodtagelsen eller andre steder i den offentlige sektor. Der skal altså ikke foreligge en nødsituation; det rækker at regeringen venter en nødsituation.

Særreglerne kan gå ud på at asylsøgere overhovedet ikke får lov at komme ind i Østrig; de skal opholde sig i særlige “registreringscentre” direkte på grænsen. Asylsøgere som allerede er kommet ind i Østrig, skal anholdes og indbringes i registreringscentrene. Østrig vil suspendere flygtningekonvention (Regierung setzt schärferes Asylgesetz im Eiltempo durch)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hestehandleren
Hestehandleren
6 years ago

Det er et godt tiltag fra Østrigsk side.. Men et lige så stort problem er dem der allerede er kommet… Vi kan ikke engang finde ud af at sende voldtægtsforbrydere med Marrokansk pas tilbage til deres hjemland… Sørgeligt at det virkelig skal gå rigtig skidt før vores politikere tager sig sammen…

Skåning
Skåning
6 years ago

Oj, oj, oj… Dessa “registreringscentre” kommer ju att få en avhyvling i media av guds nåde och jämföras rakt av med Mauthausen.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago
Reply to  Skåning

Ja, derfor vil vi se det, før vi tror det!

hilde61
hilde61
6 years ago

Krysser fingrene for at flere følger etter, så kan merkel sitte der med alle “barna” sine.

Lenn
Lenn
6 years ago

Lidt OT, og så dog. Jeg har længe ment, at Erdogan er en særdeles farlig mand (for Europa og verdensfreden) med et napoleonsk kompleks. Når Merkel kan betale ham milliarder af Euro for at beholde sine flygtninge (han er fuld af taqqyiah!), så er hun enten totalt forblændet, eller også deler hun og Erdogan tophemmelig viden. Der sker en masse mærkeligt, og ingen fatter Merkels næsten hypnotiserede ageren, og selvom jeg ikke kan lide katolske Shoebat, så må jeg sige, at denne artikel er ret interessant. http://shoebat.com/2016/04/07/germanys-gestapo-and-neo-hitler-chancellor-angela-merkel-launches-criminal-probe-to-defend-her-antichrist-erdogan-and-to-stop-the-freedom-of-expression/ Hvis det fortsætter sådan her med masseimporten af muhammedanere, så vil Erdogan kunne… Read more »

selma
selma
6 years ago
Reply to  Lenn

Helt enig med deg her. Erdogan har sin egen agenda, og EU oppfører seg som de er brikker som lar seg flytte etter Erdogans vilje og manipulerende strategier. Man kan lure på hvor lenge Merkel får føre denne politikken overhodet. Jeg leste et sted at Frankrike har begynt å orientere seg i en annen retning, mot andre land. Og England vil ut. Iallfall er det holdningen hos ganske mange nå. Det er å håpe at EU, slik det er i dag, vil løse seg opp. Overmot, store planer om Europas Forente Stater som en motvekt til USA og dets hegemoni… Read more »

selma
selma
6 years ago
Reply to  selma

Rett skal være rett: Helmuth Nyborg er professor, men jeg vet ikke om hans spes. er demografi. Hans uttalelser som jeg refererer til, er imidlertid riktige.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  selma

De nye nazisvin i Tyskland afslører selv, at jeg har ret: i denne video råber de “Heil hitler” og “allahu Akbar”! (same shit! – Merkel skulle kastes i hundehullet for dette! Se lige på disse ansigter, og sig hej til vores nye naboer!) http://www.barenakedislam.com/2016/04/10/sieg-heil-muslim-migrants-in-germany-raise-arms-in-nazi-salute/
De er knapt kommet ind over grænsen, før de råber på død over jøderne!

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  selma

Ja, jeg har hørt om den kronik. Kriminaliteten stiger proportionalt med indvandringen, og disse muhammedanere er langt mere voldelige og farlige end hvide europæere. Det er et faktum, som ikke engang kan diskuteres. Undrer det ikke EU, at der aldrig er bøvl med kinesere, for der findes vel også arbejdsløse kinesere i EU..? Jeg så en svensk tosse på tv, en såkaldt integrationsekspert, som sagde som svar på, at den ene af de dersens terrorister i Bruxelles kommer fra Malmø, at der jo var mange arbejdsløse i den bydel, han kommer fra. Nå, er man nu en trussel hvis man… Read more »

invernes
invernes
6 years ago

Kunstner pisser på Tyskland det samme gjør Merkel mot eget land.

Rune Hansen
Rune Hansen
6 years ago
Reply to  invernes

Uwe Max Jensen går over grænsen (igen).

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Rune Hansen

😀

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Danmark skulle følge trop.

Holger Larson
Holger Larson
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Ikke alene Danmark, men ALLE europas lande skulle følge trop. Her er ikke brug for flere landforrædderiske venligboere.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x