10
apr
Seneste opdatering: 11/4-16 kl. 0458
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Intet nyt fra Muhammedfronten andet end vi nu skal overlade vores lande til erobrerne og “se at komme ud.”. Det vil være op til en vis diskussion, formoder jeg, skønt man aldrig ved, om ikke vi skal have en dialog om det. Og så “død over jøderne” naturligvis. Det må man ikke, for dommeren i Helsingør, men hun er nok villig til at gøre en undtagelse.

Videoen er dateret igår og er tysk, men som i så meget amatørjournalistik er den ikke specificeret nærmere. Efter nogen research, ser jeg ved nedgangen lige foran Handelshof banegårdens hovedindgang i Essen.Træerne er grønne, så det er måske ikke i år.  VIDEO: Muslims in Germany chant “Adolf Hitler” and “Allah hu Ackbar”, Muslimer til engelskmenn i London: “Dette er vårt land nå, kom dere ut!”

London: “This is our country now. Get out!”

UK: En fjerdedel ønsker sharia…….

Halvdelen ønsker homoseksualitet forbudt. Tredive procent vil have flerkoneri. 30 procent vil retsforfølge Muhammedtegnere. Om jødehadet forlyder der intet, men man har da lov at gætte.

Kasper Støvring forklarede på TV for en måned siden, at det problem vi er blevet påført af politikerne, ikke er at “radikale” imamer citerer koranen ordret, det er hvad næsten halvdelen af muslimer har inde mellem ørerne. Det er en rent håbløs opgave at ville “radikalisering” til livs, da det er grundteksten, som er radikal, ikke den enkelte muslim. At bede en ham om ikke at sige og gøre radikale ting, er at bede ham tage afstand fra koran og hadith. Det er sjældent lykkedes i 1400 år.

I praksis betyder det, at så længe der er muslimer i Europa, vil der være muslimsk vold/jihad efter koranens opskrift, det kan vi lige så godt indstille os på med det samme, også i den fhv. PET-chefs nye sikkerhedsfirma.  Kuren imod det, er at begrænse antallet muslimer, flertallet af andre forslag er ren ønsketænkning af politikere, der ikke vil indse alvoren af det de har gjort imod landet og deres egne børn og børnebørn. De skal ærefuldt repatrieres, som prof. Nyborg skrev.

Vi skal bruge nogle helt andre politikere inden vi ikke  kommer længere ud i sumpen mere, og vi skal frigøre os af EU, som jeg ung og dum stemte os ind i. De skal indse, at mange muslimer kommer her som erobrere, og de må vælge side inden de  i den almindelige opfattelse kommer til at stå på den forkerte, nemlig når alle europæere end dag er vågnet op.

De der egenhændigt har skabt problemerne, skal man ikke tiltro at kunne  løse dem. Islam sørger allerede for, at “sikkerhed” er en boomende milliardbranche, det vil den være de kommende århundreder. Fremtiden bliver blod, sved og tårer. Det er politisk besluttet. Støvring bliver bekræftet igen i England i dag.

British Muslims disagree with the rest of the country on a range of key issues such as sexuality, freedom of speech and polygamy, according to new research. A poll carried out by ICM discovered that more than half of Muslims disagree with homosexuality being legal in Britain, while a quarter support Sharia law being introduced into parts of the country instead of British law.

The full findings will feature in a Channel 4 documentary presented by Trevor Philips, former head of the Equality and Human Rights Commission, on Wednesday. More than half of Muslims want gay sex to be outlawed and nearly a quarter support areas of UK being run under sharia law

3306EAC900000578-3532355-image-a-7_1460283879611

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Et eller andet sted hader jeg alle de undersøgelser, der skal give et lille fingerpeg om hvad muslimer mener. Flertallet forbliver nemlig så i den febervildelse, at der jo må være nogen, der ikke er fuldstændig håbløse at have i samfundet. Men sådan fungerer det jo ikke..! Hvis man skal drage nogen som helst konklusion af alle disse undersøgelser, må det jo være, at mange muslimer gudskelov stadig er for dumme til at lyve. For man skal sgu da ikke ha’ en phd. for, at se et billede hér. Hvis 52 procent mener homosexualitet burde ulovligt, så mener 48 procent… Read more »

invernes
invernes
6 years ago

Muslimer til engelskmenn i London: “Dette er vårt land nå, kom dere ut!”

https://www.frieord.no/utenriks/muslimer-london-vart-land-na/

invernes
invernes
6 years ago

Winston Churchill hadde brukt militærmakt og fjernet muslimer fra England med øyeblikkelig virkning, at det har gått så langt er for meg uforståelig ? at folk i Vest Europa ønsker å ødelegge sin egen fremtid og frarane de rettmessige arvinger sine land, måtte dagens svikerpolitikere brenne evig i Helvete.

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  invernes

Hele Vest Europa er kneblet av venstresiden og feministene, de samarbeider med Muslimer for å ødelegge våre land.

Arkham321
Arkham321
6 years ago
Reply to  invernes

Islam i en mann er som rabies i en hund er et sitat som tilskrives Churchill.

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  Arkham321

Stemmer det , Churchill var en klok mann som allerede da så hvilken ondskap islam var.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  invernes

Men om en tysk skulle göra det, då skulle det vara på nyheterna många gånger.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x