10
apr
Seneste opdatering: 10/4-16 kl. 2235
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Til daglig græder vi, men idag er det søndag. Denne video kostede et par Kleenex i lattertårer. At dumhed og hærvæk kan være så morsomt. Dette parti stemmer 40-50 procent af svenske journalister på, og 23 procent af norske. Fire ud af fem danske journalister stemmer rødt. Der slap jeg lige med tre links fra at skrive en hel kronik om journalister, som jeg for fyrre år var et mulehår fra at blive. MP kunne være en håndfuld danske partier, læs f.eks. Lillelund om de borgerlige og især Bertel Haarder og Brian Mikkelsen i JP i dag.

Man sender signaler, man melder ud, man blæser i basuner og går til hofbal. De første måneder med blåt flertal har afsløret, at borgerligheden i sjælden grad er ordrig og handlingslammet, den er i den grad inkarnationen af den pyntesyge borgerlighed, et fin de siècle-fænomen, rejsende i pompøse gåseøjne….For sådan taler et borgerligt Danmark, der bærer sine værdier i brystlommen sammen med pyntelommetørklædet og giver fanden i resten, en borgerlighed, der er forstenet i form og idelige skåltaler, og som inderst inde godt ved, at det hele er løgn. Ligesom integrationen.

Marcus Birro om Vilks og mediernes totale svigt

Möttes han av stående applåder för sitt mod? Möttes han av respekt för att han faktiskt, till skillnad från alla trygga, radhus-murvlar, alla identiska medelklass-reportrar, riskerat något med sitt skapande? Möttes han av stöd, uppmuntran och en vilja att lyfta hans ärende, från representanter för en mediekår som officiellt alltid säger sig vara yttrandefrihetens frontsoldater?Jo, tjena.

Han fick knappt en applåd igår när han satte sig på scenen. Moderator Janne Josefsson berättar för GP att han blivit kontaktad av tunga, namnkunniga journalister som varit förbannade över att arrangörerna alls tagit dit honom. Så ser alltså mediekårens totala svek ut. Så selektiv är lusten att hålla den älskade yttrandefriheten helig och intakt. Stå upp för Vilks!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
6 years ago

Sverige ,

Order
från högsta ort att polisen skjuter skarpt mot svenskar – men inte mot
invandrare? – See more at:
http://www.exponerat.net/order-fran-hogsta-ort-att-polisen-skjuter-skarpt-mot-svenskar-men-inte-mot-invandrare/#sthash.kp5vrCWn.60Bn1LEJ.dpuf

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x