12
apr
Seneste opdatering: 12/4-16 kl. 2010
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Såkaldte “flygtninge” angriber den makedonske grænse i deres profets navn. 300 blev såret af gummikugler. Naturligvis er Europa under belejring, og vi vil være det mange årtier endnu. EU agter ikke at beskytte os, for de afskyr nationalstater, hvilket kan høres af enhver udtalelse der kommer fra Bryssel. NU mangler vi kun at melde os ud af dette rædselsforetagende, inden det nedlægger os som årtusindgammelt folk.. Video: Muslims screaming “Allahu akbar” attack police at Greek-Macedonian border

Sandheden om den svenske “integration”

Om vi ska prata om helårsanställd eller egen företagare så är endast 34% inom den gruppen i arbete efter 15 år i Sverige.

66% saknar riktiga arbeten och går på saftiga bidrag för att överleva. Här har ni tacksamheten och framtiden! Majoriteten av de övriga gör i praktiken ingenting vilket Tino Sanandaji redan tagit upp under andra tillfällen. Integrationen mer akut än vad vi trodde

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Lidt studeren historie viser at der eksempelvis i Ungarn var borge og befæstede byer der holdt stand mod fjendtlige invasioner. Indtil videre er det ikke den generelle praksis i Vesteuropa. Undtagelserne er terrorforhindringer, nogle arrestationer og enkelte døde terrorister.

Spaceman_Spiff
Spaceman_Spiff
6 years ago

Allahu achbar…. Well, Allah wasn’t “achbar” enough to stop rubberbullets and teargas. Good thing Macedonia is making a firm stand. No need to reward these thugs!

invernes
invernes
6 years ago

Makedonsk politi burde bruke flammekastere for å få fjernet islam griseriet .

Breidablikk
Breidablikk
6 years ago
Reply to  Steinadler

Da de første sperringene spratt opp i Ungarn ble det faktisk kastet flere babyer! Videre kommentarer unødig!

Spaceman_Spiff
Spaceman_Spiff
6 years ago
Reply to  Breidablikk

Det finnes åpenbart ingen grenser i hva de kan bruke sine barn til (eller kanskje andres)… Truer med å hive dem på bakken for egen vinnings skyld er helt vanvittig!! De som gjør noe så umenneskelig bør skytes og begraves på stedet til skrekk og advarsel for andre som kunne tenke samme tanken.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x