12
apr
Seneste opdatering: 14/4-16 kl. 2320
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pragtfuldt. Den spiller på det, danskere ikke er klar over: Hvis man på svensk TV siger “nu er der snart VM i fodbold,” betyder det på dansk: “Der er snart VM i kvindefodbold.” Mennesket er en “hon”, hvad man kan forvisse sig om ved at se SVT. Der sidder gerne tre kvinder og snakker med hinanden,  ind imellem kommer der en mand forbi, men det er ikke så tit. De kører simpelthen med klatten, og se hvad det har medført.

Sverige er et meget politisk, ideologisk land, men der er heldigvis en stor del af befolkningen, der ikke er med på det. Set med danske øjne, er de helt normale mennesker, må jeg sige nu igår, der var en kommentator, som mente jeg er swedofob. Det er så langt fra sandheden, som man kan komme, og jeg er heller aldrig blevet beskyldt for at være det før. Jeg var i Lund i januar, og vi talte svensk sammen til den middag, selvom der var en nordmand til stede. Jeg er lige så meget hjemme i Sverige, som i Danmark, jeg skal bare passe på hvem jeg taler med og hvad jeg siger.


12 mord och 40 mordförsök i Sverige under mars 2016

Mig bekendt har der ingen været i Danmark. Jeg henviser til min Twitter, hvor jeg har en serie, der hedder “Dagens Svenske Mord.” Der er også et idag. Også et mordforsøg. Höglund har talt, at der bare i marts 2016 har været 40 mord og 57 mordforsøg i Sverige (!) Hun stoler med al god grund ikke på SBC, der  hvert år mener, der er 90 mord i Sverige. De er fulde af løgn, 90 er hvad der er  hvert halve år. Det burde være en stor historie, at officiel svensk statistik lyver, men det kan det jo nå at blive endnu.

Äntligen är jag klar med min brottsstatistik för mars månad 2016. Många läsare och skrivit och undrat när marsrapporten kommer. Det är ett stort material som måste bearbetas, kontrolleras, dubbelkollas, räknas ut, sammanställas etc och det tar tid. Nu är arbetet i varje fall klart och bilden ser inte särskilt ljus ut när det gäller antalet mord och framförallt antalet mordförsök i Sverige. ELISABET HÖGLUND

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Snuskgubbe! *ROFL*

Lawrence
Lawrence
6 years ago

Du er ikke swedofob men swebolafob. Frygten for swebola og dets grænseoverskridende følgesygdomme er rationel og velunderbygget.

http://alternative-right.blogspot.com/2014/04/swebola-scourge-of-west.html

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x