13
apr
Seneste opdatering: 13/4-16 kl. 1650
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

DKA: En stor nyhed bragede igennem i går, men den blev nærmest ignoreret af danske medier, fordi den ikke passer Journalistisk Venstreparti,  –  Italian coastguard rescues 4,000 migrants. EU Kommisionen er naturligvis “meget bekymret” over det, men næppe halvt så bekymret som enhver europæer burde være over EU.

Forhadt i eget land

Det er et lille fremskridt, at politiet anerkender, at svenskere røves, myrdes og voldtages fordi de er den oprindelige befolkning. De er af deres politikere gjort til Nordens aboriginals. Det er en spæd begyndelse. Indsigten begyndte for ti år siden med Petra Åkessons rapport Invandrare “krigar” mot svenskar med rån. Lunds Universitet fjernede den pronto fra nettet, nogle kunne jo fejlopfatte den derhen, at gammelsvenskere bliver bekriget af nysvenskere (for det bliver de), men jeg har gemt et eksemplar.

Varje år görs ett antal anmälningar som polisen klassar som hatbrott – där offren misstänks ha valts ut eftersom de är svenskar. Men det finns inga fällande domar, och okunskapen är så stor att inte ens åklagarna känner till hur fallen ska drivas.

En man iklädd Sverige-tröja kliver av bussen i Malmö, och blir genast konfronterad av en tonåring som kallar honom ”jävla rasist”. Sen får han en 33 centiliters ölburk slängd i huvudet.

En annan person köar till en populär nattklubb, men får höra att han på grund av sin höga berusning måste gå ett varv runt lokalen innan han släpps in. När så skett nekas han inträde med motiveringen att personer med ”svenskt ursprung” inte är välkomna. Polisen: Offer väljs ut för att de är svenskar

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
6 years ago

Lyssnade precis på ett väldigt intressant anförande – på tyska:

https://www.youtube.com/watch?v=Y0St2NYSs74

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Du kan på you tube även söka på Jürgen Elsässer, Christoph Hörstel, Daniele Ganser, Ken FM, Peter Scholl-Latour (Compact), Peter Haisenko.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Gabrovitcs

Tack för tipset, de enda jag inte känner är Daniele Ganser och Peter Haisenko, de andra känner och uppskattar jag också.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Hej Anna! Jag abonnerar på Compact (månadsmagasin). Du skulle ha mycket glädje av den. Jag abonnerar för ca 80,00 € för 2016.Googla på “Jürgen Elsässer Blog” och där hittar Du adressen.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Gabrovitcs

Tack för det! Månadsmagasinet får jag inte, men jag får ofta mail från Compact, har skrivit på en del, t ex mot TTIP. jag brukar lyssna på Elsässers inlägg på youtube och har stor behållning av dem. Jag får också nyheter från Kopp-Verlag. Det finns mycket intressant på nätet, som ersätter TV*n med råge.

Skåning
Skåning
6 years ago

Petra Åkessons rapport och polisens uttalande i all ära, men att hatbrott mot svenskar är en mycket mer omfattande företeelse än motsatsen, är helt enkelt ett faktum som inte går att förneka. Minst hälften av de jag kände som ungdom kring sent 80-tal och tidigt 90-tal hade råkat ut för det. Det var inte lika vanligt att tjejer var utsatta då. Och trots att det var den period då skinheadrörelsen var som störst, så kan jag lugnt säga att svenskar som fick stryk av invandrargäng, var betydligt vanligare än invandrare som fick stryk av rasister. Jag vågar knappt tänka på… Read more »

Hestehandleren
Hestehandleren
6 years ago

O.T
Her er lidt opmuntring… “Hvis svenske politikere arbejdede i hospitalssektoren…” 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=cVV3QQ3wjC8&nohtml5=False

invernes
invernes
6 years ago

Galskapens land Sverige, det myrdes over en lav sko, men politikerne der snur hodet vekk og later som ingenting . 😮 Enligt min (preliminära) statistik över mars begicks totalt 12 mord, 40 mordförsök (!), 13 fall av misshandel och 8 mordbränder i Sverige. Det ska jämföras med januari och februari i år. I januari begicks enligt mina egna studier 17 mord och 2 mordförsök (det senare sannolikt underskattat) och i februari 11 mord och 15 mordförsök. Det betyder att under årets tre första månader har det i Sverige begåtts 40 mord och 57 mordförsök! Jag finjusterar mina uppgifter för varje… Read more »

prentesvarten
prentesvarten
6 years ago
Reply to  invernes

Men hva med vårt eget hjemlige politiske parti Høyre, som nå stiller opp som multikulturell forræder av norsk kultur, tradisjon og samfunn? Småpiker iført hijab i førskole-og skolealder får nå etter vedtak i Høyre løpe fritt omkring og demonstrere at de er av bedre muslimsk/islamsk kvalitet enn vi “vanlige kristne” som til og med betaler for deres tilstedeværelse og mangfoldighet. Ikke stem H og FRP i 2017.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago
Reply to  invernes

Elisabeth Höglund är intelligent kunnig och modig. Hon vet att hon utmanar.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x