13
apr
Seneste opdatering: 14/4-16 kl. 0423
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sydsvenskan kalder det en misstänkt anlagd brand, men et øjenvidne skriver:

Bilbomb på Möllan strax innan 24.00 hördes i hela grannskapet. Svart lyxmercedes av jeepmodell exploderade. Kanske en handgranat.Jag har bott här länge och kan skilja på smällar och smällar. Detta måste ha varit en bomb. – Mitt på Simrishamnsgatan ca 100 meter från Torget. Jag hörde smällen och gick ut och det brann som bara den. En enda brandbil dök upp och en enda polisbil. Hade det hänt på Södermalm hade det varit 10 polisbilar där nu.

Jarlov: Danmark bør indføre grænsekontrol fra Sverige

Der er talrige gode grunde til det. Jarlov tror, at Sverige ved hvem alle registrerede er, men det er slet ikke tilfælde. Sverige er smækfyldt af ukendte personerer med en tvivlsom ID. Vi har haft en “svensk” terrorsag i Danmark, og vi vil få flere. Expressen har en mere friseret udgave af historien,

Udmeldingen kommer her få dage efter, at belgisk politi har anholdt den svenske statsborger Osama Krayem, som er mistænkt for at deltage i terrorangrebet den 22. marts i Bruxelles. Osama Krayem har boet det meste af sit liv i Rosengård i Malmø – bare 40 kilometer fra København.Terroreksperter har flere gange advaret om, at der findes meget radikaliserede miljøer i netop Rosengård.

En anden udfordring er, at op imod 40.000 flygtninge opholder sig i Sverige – uden at være registeret. Der har været grænsekontrol for alle rejsende ind i Sverige siden 12. november sidste år. Konservative: Danmark skal have grænsekontrol ved Øresund

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Afvisninger skal også kunne ske ved grænsen.

Grænsekontrol nu.
Ud af EU.

Max Karl
Max Karl
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Men vi burde ha interneringsleirer ved grensen. For i følge folkeretten har folk på flukt krav på beskyttelse. Nå har Norge en grense mot Russland. Og der må vi følge slike regler.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x