15
apr
Seneste opdatering: 15/4-16 kl. 2123
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Selvom det ofte føles som om tiden står fuldstændig stille, når man hører en politikere tale, så flytter både erkendelsen og retorikken sig ude i den virkelige verden. Politikerne skal passe meget på, de ikke bliver sat af. Se her nogle svenske politikere, der er få hæmninger fra at få en fysisk røvfuld..

Hvis jeg skal gætte, tror jeg nok den tid er forpasset, hvor svenske politikere kan undgå alvorlige repressalier for, hvad de har gjort ved landet. Det skal aspirerende politikere  tage med i deres beregninger: Det kan blive et Helvede for dem, men hvem har vel fortjent et Helvede mere, end svenske politikere? Derouten går relativt langsomt nu, men når oprindelige svenskere er kommet i mindretal i midten af århundret, så får vi se alvorlige løjer, der går stærkt.

Temperaturen siger hastigt, ingen ved hvor mange muslimske voldshandlinger disse politikere endnu har at løbe på. “Fjenden er i landet” var ordret det, en betjent sagde til mig, som bevogtede et jødisk mål sidste år. Når politiet tænker sådan, er det på tide at lytte Satans godt efter. Hvad når hærens soldater siger det? Det er her, det skal være slut med muslimsk indvandring og skadebegrænsningen skal begynde i den udstrækning, den overhovedet er  mulig.. Da vil de nemlig være for sent til andet end sminkebehandling. Sognepræst Marie Høgh:

Andre er kun venner på overfladen – trods opholdstilladelse og statsborgerskab. Det er femtekolonnefolk. En usynlig fjende, det ved enhver. Manden med bøllehatten i Bruxelles lufthavn – lignede han måske en terrorist? Lars Hedegaards attentatmand var klædt ud som postbud. Ja, fjenden har mange ansigter og intet ansigt. I TV2-dokumentaren viste fjenden sit sande ansigt, ja, han blev afsløret og gav politikerne noget at handle på. Vi skal vogte os for den fjende, der udgiver sig for at være ven. Med veltrimmet skæg og nystrøget skjorte er han tilsyneladende velintegreret. Ingen vogter sig for den uskadelige. Men fjenden er i landet, smilende går han rundt iblandt os – og derfor, kære Zenia Stampe, er det faktisk krigstid. Fjenden er i landet, smilende går han rundt iblandt os

Ayaan Hirsi Ali: Lad os erkende, vi er i krig

Til slutt, la oss erkjenne at vi er i krig. Denne krigen er dypt asymmetrisk, uten tvil, men det vi har sett i Paris og Brussel kan ikke lenger enkelt avfeies som terrorisme. Den innebærer en kampanje for å terrorisere sivilbefolkningen, og den føres av veltrente spesialstyrker fra Den islamske staten.

Så lenge denne gruppen kan fortsette å trene slike styrker i områdene den kontrollerer i Syria, er ingen europeer trygg. Det vil komme nye angrep. Det er bare takket være vedvarende innsats av våre sikkerhetsstyrker – ikke minst britiske MI5 – at det ikke har vært flere. Aftenposten

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lawrence
Lawrence
6 years ago

“Så lenge denne gruppen kan fortsette å trene slike styrker i områdene den kontrollerer i Syria, er ingen europeer trygg.” Jeg må sige jeg synes det er ulækkert hvordan Hirsi Ali slår plat på vores ulykke og vil gøre det til vores job at sende vore unge mænd i krig for de neocons der betaler hendes regninger nu i USA. Problemet er IKKE at ISIS træner eller ikke gør det i Syrien, problemet er at vi lukker dem og de andre muslimer ind i Europa. Men hun har jo hele tiden lobbyet for at vi skal adoptere den islamiske verden… Read more »

Holger Larson
Holger Larson
6 years ago

Hvad betyder det at være Pavedum? Er det når man flyver muslimer ind i Italien med egen flyvemaskine.

invernes
invernes
6 years ago

Som rottefangeren i Hameln trollbinder Muhammed muslimene til ugagn……..

http://www.sian.no/sites/default/files/styles/main_image/public/5225.jpg?itok=zOMCl4yE

invernes
invernes
6 years ago

Sognepræst: “Fjenden er i landet” ja han kunne ikke ha mer rett ! det finnes to typer fiender nå, den indre politikerne og journalistene feministene, og den ytre muslimene.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  invernes

Sognepræst Marie Høgh er en kvinde.

Og en ret modig en af slagsen.

http://www.kristendom.dk/synspunkt/8-staerke-citater-fra-debatten-om-sognepraest-marie-hoegh

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

Vi skal vogte os for den fjende, der udgiver sig for at være ven. Med veltrimmet skæg og nystrøget skjorte er han tilsyneladende velintegreret.

Har Kristian Thulesen Dahl anlagt skaeg?

Well, der er saa meget man gaar glip af, naar man ikke ser fjernsyn.

Gørr Stare
Gørr Stare
6 years ago

Svensk terrorist var Posterboy som integrert muslim, when will they ever learn….

http://www.breitbart.com/london/2016/04/15/brussels-terrorist-swedish-documentary-successful-integration-immigrants/

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Gørr Stare

Ja, som vanligt var det säkert en mycket snäll kille, som inte kan döda en fluga ens. Så framställs de alltid i vår “oberoende” media.

Gørr Stare
Gørr Stare
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Dette blir vel neppe omtalt i Sveriges tidninger, vil jeg tro.
Det kan jo forstyrre idyllen…

latmask
latmask
6 years ago
Reply to  Gørr Stare

Svenskar i allmänhet har inte lärt något vettigt sedan 50-talet, när Pete Seeger skrev låten. Däremot har de tutats i hästlass med marxistdynga.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x