17
apr
Seneste opdatering: 18/4-16 kl. 0216
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Mødet Debat om fremtidens forsvar for ytringsfrihed blev holdt som erstatning for et møde, hvor Roger Scruton skulle have talt, hvis ikke han havde brækket et ben. Selv så ukontroversielt et møde, skal nu i Danmark holdes under massiv politibevogtning. Nogle af vinduerne på Vartov var blændede mod gaden, for der kunne jo være en snigskytte ovre på Rådhuset, ikke sandt? Det værste er, at det kunne der.

Jeg har vænnet mig til stadig større sikkerhed gennem ti år, men jeg burde egentlig ikke. Hvis nogen tvivler på, at islam er en sikkerhedsrisiko, skal de bare gennemgå politiets forholdsregler gennem de ti år. Jeg har set det samme fra gang til gang, hvor jeg har truffet Lars Vilks. Det er katastrofalt, og det er billedet på en på en politisk bommert af dimensioner.

Hvis der overhovedet er løsninger, skal de begynde med et absolut stop for indtag af islam, som flere debattører også mente. Før kan ingen reparation begynde. Når jeg ser sikkerhedsforanstaltningerne, tænker jeg på konkrete politikere, ikke på muslimer. Hvis alle gjorde det, ville vi have et mere kvalificeret demokrati. Bag virkeligheden står der  konkrete personer.

Debatten er på et højt niveau, jeg er tilskuer og skal ikke anmelde den. Jeg er fotograf. Jeg peger på, hvor skoen trykket, som Kierkegaard sagde. Man skal høre videoen af samme grund, desværre er lyden fuld af rumklang, og det vigtigste ved en video er faktisk lyden. Lev med den. (Fotos © Snaphanen.dk, klik for helskærm)

IMG_0011 IMG_0018 P1010770 P1010773 P1010779 P1010790 P1010793P1010788

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul Højlund
Poul Højlund
6 years ago

Fremragende opslag, Steen, som jeg tillader mig at dele på Facebook. Tak.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x