22
apr
Seneste opdatering: 22/4-16 kl. 1315
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Morten Uhrskov og Pernille Vermund i 24 syv

I dag diskuterer vi, om der er brug for et parti til højre for Dansk Folkeparti. Vi taler med formændene for tre af Danmarks nye højrefløjpartier: Morten Uhrskov fra Dansk Samling, Pernille Vermund fra Nye Borgerlige og Jesper Veiby fra Partiet Højre

Jeppe Juhl møder Pernille Vermund 2 af 3

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Socialdemokraterne og Radikale Venstre kalder hinanden »usolidariske«, »verdensfjerne« og »rabiate« 😉 http://jyllands-posten.dk/politik/ECE8605133/socialdemokraterne-og-radikale-venstre-kalder-hinanden-usolidariske-verdensfjerne-og-rabiate/ Politik 23.04.2016 kl. 18:23 Hårdt opgør mellem Socialdemokraterne og Radikale Venstre skaber tvivl om et eventuelt fremtidigt regeringssamarbejde. JESPER HAUE HANSEN Det er sjældent hårde ord, der i øjeblikket fyger gennem luften mellem de tidligere regeringspartnere Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre. Som afsender står henholdsvis Socialdemokraternes udlændingeordfører, Dan Jørgensen, og De Radikales værdiordfører, Zenia Stampe. … Hendes kritik kommer bl.a. efter, at Socialdemokraternes gruppeformand, Henrik Sass Larsen, har meldt ud, at partiet vil sikre, at der kommer færre flygtninge til Danmark. Derfor beskylder hun partiet for at gå… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

For det første synes jeg radio 24syv leverer det sædvanlige overfladiske pladder man måtte forvente fra den slags medier. Så et nærmere kendskab til de nye partier får man jo ikke. Men for det andet er der noget der bekymrer mig lidt, med hensyn til de tre partier. Og det selvom jeg just selv er blevet medlem af et af dem. De vil alle tre gøre stort set det samme. Der er simpelthen, i mine øjne, tale om kommaer, der skal sættes lidt anderledes. Og vi har altså med tre ret store kapaciteter at gøre her. Hvorfor sætter de sig… Read more »

Charlie
Charlie
6 years ago
Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
6 years ago
Reply to  Charlie

Ikke alle er beredt som Charles Bronson. Her er litt av en ny europeisk kultur jeg har sett mye av, men ikke i Norge:
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/04/22/195212702/politiadvokat-de-har-utenlandsk-bakgrunn-og-ofrene-er-alltid-unge-etnisk-norske-menn?autoplay=1

KSD
KSD
6 years ago
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x