27
apr
Seneste opdatering: 27/4-16 kl. 0650
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Michael Thestrup

MULTIKULTUR: Fem års borgerkrig mellem alawitter og sunnimuslimer i Syrien har foreløbig kostet omtrent 250.000 mennesker livet. I 2011 løsrev det kristne Sydsudan sig fra det muslimske Nordsudan efter årelang væbnet konflikt. I Afrika næres flere årtiers konflikter af gamle koloniale grænsedragninger som ikke flugter med etniske, religiøse og kulturelle skel. Generationers stridigheder i Nordirland, Cypern, Libanon, Jordan og Israel/Palæstina følger ligeledes etnisk-religiøse linjer, og i den arabiske verden svinder andelen af kristne dag for dag som følge af udslettelse og forfølgelse.

I 1990erne faldt det multikulturelle Jugoslavien fra hinanden i en blodrus, multikulturelle Sovjetunionen blev opløst og store russiske mindretal i de tidligere sovjetrepublikker har siden været kilde til flere væbnede konflikter, i blandt andet Ukraine og Georgien. Efter Anden Verdenskrig løsrev det muslimske Pakistan og Bangladesh sig fra det hindudominerede Indien, og efter første verdenskrig blev det multikulturelle Osmannerrige fravalgt af ikke-tyrkiske befolkninger gennem blodige befrielseskrige. Serbiske mindretal i Kosovo, Bosnien og Kroatien ønsker at tilslutte sig Serbien, og kurdere har i årtier kæmpet for løsrivelse fra Tyrkiet, Irak, Iran og Syrien for at kunne danne et etnisk homogent Kurdistan.

På tværs af tider, folkeslag og kontinenter er der således utallige eksempler på, at multikultur afføder ufred og fravælges af befolkningerne.

Med opblomstringen af parallelsamfund, ghettodannelse, shariaråd, hadprædikanter, antisemitisme, terrorangreb, muhammedkrise, æresmord, kvindelig omskæring, tvangsægteskaber, genopdragelsesrejser samt sorte gymnasier, skoler og børnehaver peger de seneste 20-30 års danske multikulturelle erfaringer i samme retning.

Men hvorfor anpriser rød-radikale politikere og meningsdannere så multikultur så lidenskabeligt, når det gælder indvandring til Danmark? Ifølge Capacent stemmer næsten 90 pct. af alle muslimer i Danmark på den rød-radikale blok lige som indvandring af velfærdskrævende mennesker skaber et stort behov for skattefinansierede offentlige arbejdspladser. Desuden er ledigheden høj og uddannelsesniveauet lavt blandt de nytilkomne så risikoen for konkurrence om arbejdspladserne er beskeden. Alt i alt en win-win-win situation for rød-radikale offentlige ansatte med deres børn på hvide skoler og en lose-lose-lose situation for Danmark i almindelighed og Underdanmark i særdeleshed. Hvad siger det om det rød-radikale menneskesyn?.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hareide
Hareide
6 years ago

Dumme svensker.

Verkligheten enligt elever på Södertörns högskola

http://avpixlat.info/2016/04/27/verkligheten-enligt-elever-pa-sodertorns-hogskola/

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
6 years ago

Voffo gör di på dette vis?
För att di kan förstås.
För att låna Sven Stolpes epitet:
Rödskäggen; är inte bra på särskilt mycket, inklusive logos, blott patos återstår då, passar feminismen som handsken, och islamismen.
Det fredsskadade Sverige är världens bästa experimentverkstad för kulturmarxister och deras krämare, välfärdsindustrins små och stora aktörer vilka transformerat ert broderland till en internationell socialbyrå med bäst-före-datum.

invernes
invernes
6 years ago

Hvordan kan et totalt sinnssykt menneske som Irena Pozar bli sjef for et forlag ? det lurer jeg på, tydelig tegn på at mange kvinner / feminister er totalt idioter rett og slett skadelige .

Bonnierchef lovar bekämpa “vithet” i Sverige

http://www.friatider.se/bonnierchef-lovar-bek-mpa-vithet-i-sverige

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  invernes

Om det finnes mental Institusjoner i Sverige så tvangsbehandle dette sinnssyke kreaturet Irena Pozar .

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  invernes

….det er jo racisme af værste skuffe, og det mod en minoritet på verdensplan!
Og det er svensk!

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  invernes

Vilket snille! Vad förväntar hon sig i Sverige? Än så länge finns här vita människor med europeiska namn. Om det inte passar henne kan hon gärna flytta till ett arabland företrädesvis, där träffar hon inte så många vita med namn som hon kan uttala.
Hoppas detta val blir ett riktigt bottennapp för Bonniers.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  invernes

Tja, den slags nedladende udmeldinger og folkeforagtende holdninger, som man endog mener sig berettiget til at belemre sine læsere med og nærmest påtvinge dem – ellers er de jo pr. virkelighedsfjern PK-definition rigtigt dårlige, onde og hadefulde mennesker, ikke sandt? 😉 – , er der jo en meget simpel metode til at få stoppet lynhurtigt / blixtsnabbt 😉 Hvor længe endnu vil de godtroende og nærmest livsfarligt naive og hjælpsomme svenskere mon finde sig i at blive talt ned til og set ned på på denne ekstremt grove facon af deres såkaldte “elite” i deres eget land? “hvidhed”, my arse!!!… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Rød-radikale er pr. definition fakta-resistente. Det store billede interesserer dem ikke. Det handler ene og alene om at tro på utopia. Selvom alt hvad der remses op her i teksten er evident, vil en rød-radikal altid holde fast i sin utopi. Det er nemlig hele livsgrundlaget for sådan et menneske. Utopien bygger på at alle mennesker skal tænker ens – hvilket de jo åbenlyst ikke gør. Men de rød-radikale har selv mærket hvad floskler og indoktrinering kan gøre, hvis det starter i en tidlig alder. Ja, det er ligefrem et adelsmærke, ikke at lade sig påvirke af virkelighedens forstyrrende indtrængen.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Det siger det rød-radikale menneskesyn er håbløst, respektivt at det menneskesyn vil forblive uændret uanset hvilken kritik der fremføres.
Deres definition af menneskesyn er dem helligt. Intet- hverken teoretisk kritik eller virkelighedens hændelser- kan få dem til at ændre det.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x