30
apr
Seneste opdatering: 30/4-16 kl. 2118
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Mediekritik fra tre virkelige eksperter. Man forstår her, hvorfor svensk presse styrtdykker og den alternative presse – samsidat medierne -bare bliver større og større. Det kunne være interessant at se et sammenlignende  europæisk studie i alternative medier, især en sammenligning af Sverige og de gamle østlande.

Sandelin nævner (min. 24:15) Helmuth Nyborgs kronik fra den 8. april som et eksempel på forskellen i ytringsfrihed mellem Sverige og Danmark. “Umulig at publicere i Sverige.” Det er fascinerende at to så beslægtede lande, kan have så forskellig en pressetradition og offentlig debat i det hele taget.

Der er indlagt interviews med blandt andre socionomen Nina Drakfors og en anonymiseret journalist. Interviewet i Jyllands Posten, Sandelin henviser til er: Sverige i en nøddeskal. Sverige ligger, som det har redt, siger forfatterne til en ny debatbog

I dagens avsnitt av Lördagsmorgon med Svensk Webbtelevision diskuterar ekonomidocenten Jan Tullberg, journalisten och socionomen Gunnar Sandelin och Jan Sjunnesson, medarbetare på Avpixlat, den ständigt aktuella frågan om mediernas mörkläggning av invandringens nackdelar, men även andra aspekter på mediernas arbetssätt. Mediernas mörkläggning diskuteras av Jan Tullberg och Gunnar Sandelin i Lördagsmorgon


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] herfra, hvor du kan læse […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x