27
maj
Seneste opdatering: 27/5-16 kl. 1622
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

DR Debatten, 21 maj. Henriksen har ret, antallet muslimer i Danmark må begrænses stærkt. Vi spiller hasard med vores børns fremtid. For mange muslimer er uintegrerbare, og islam er en sikkerhedsrisiko – bare spørg PET, hvis de ellers villespytte ærligt ud om, hvad de bruger deres tid på. De er simelthen for aggressive og krigeriske.

Muslimer er aktuelt indblandet i 80 procent af verdens krige med over 1000 døde om året, skønt de kun udgør 23 procent af verdens befolkning. Uden islam ville der ikke være nogen krige af betydning. Statistik set. Vores politikere og navnlig EU, er i færd med at påføre os islams krige. Tørre tal siger det. Længere er den ikke. A world without islam would be pretty peaceful (DF vil tvangshjemsende flygtninge.)

“Har du penge, så kan du få..”

One of Europe’s wealthiest villages is refusing to accept any asylum seekers – and has instead voted to pay a fine of £200,000.

Fears women and children could be at risk from sex attacks as well as the disruption to their peaceful way of life has led the super-rich of Switzerland’s alpine resort of Oberwil-Lieli to vote ‘no’ in a referendum to accept just ten migrants. The picturesque village, where 300 millionaires make up 2,200 population, they all used their financial muscle to reject a Government imposed quota.

Some of Oberwil-Lieli’s wealthiest residents even offered to personally foot part of the fine being imposed by the Swiss authorities for refusing to house refugees. ‘We do not want them here it is as simple as that,’ one resident of the village told MailOnline. ‘We have worked hard all our lives and have a lovely village that we do not want it spoiled. We are not suited to take in refugees. They would not fit in here.’

Inside the only village in Europe where migrants are BANNED: Switzerland’s super rich Oberwil-Lieli where millionaires have voted to reject asylum seekers… and pay a £200,000 fine instead

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
5 years ago

Det er for mange muslimer i hele Vest Europa ! Serbia er det eneste landet som forsøkte å knuse svineriet, men de ble dolket i ryggen av resten av Vest Europa.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Ifra 1. juni trer en ny lag ikraft i Sverige som sier at Alla som har fått Nei til opphold skal forlate landet….
Haha, redan finns ca 30 000 illegale i landet…
Så politikere, uansett i hvilket land, sett igang og send disse ut, så kan resten også fölge med…muslimer ut av Europa……Politikers ansvar….

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, skør lov – vi ved jo alle, at dette ikke kommer til at ske …

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Martin Henriksen kan – efter så mange år i politik – ikke sige, at han synes, der er for mange muslimer i Danmark, uden at lyde som om han har en kartoffel i munden.

Som om DF ikke bare kunne tage et asylvalg. Ville det skaffe Rød Blok til Magten? Det tror jeg ikke. Men hvis det gjorde, så er det jo fordi Rød Blok SKAL til magten. Så er det fordi det er deres svar, befolkningen ønsker.

– – –

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Ked af at sige det, men jeg synes DF har haft deres chance – nu må der andre boller på suppen, jeg håber på Dansk Samling eller Nye Borgerlige …

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Uanset hvad jeg måtte mene om DF, så tager jeg hatten af for Martin Henriksen… Det overbærende “jeg ved bedre” grin, på muslimen ved siden af virker en anelse desperat… MH holder “pokerfjæset” og leverer FAKTS på få sekunder… Der ikke kan siges imod… Integrationspladder eller nok så meget varm luft, vil umiddelbart falde til jorden….

Glæder mig til at se denne debat senere… Dog gør jeg mig ikke de store forhåbninger af at virkeligheden og FAKTA skulle gøre indtryk på “virkeligheds” fornægterne…

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Jeg nåede igennem til minut 35…. Det blev igen en ligegyldig debat… Med mantraet: “Det er vores egen skyld, fordi vi ikke inkluderer muslimer. Vi fremmedgør dem og derfor reagerer de mod samfundet…!” SUK

torstein
torstein
5 years ago

Om 100 år, kan København se ut som Raqqa og Homs i dag. Med hjelp av vennligsinnede politikere som har åpnet nasjonens hjertedør og “plånbok” for Danmarks ødeleggelse.

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  torstein

Og til den tid vil ordet Venligboere være et skældsord

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  MollyM

Det vil det desværre næppe. Tiden er på deres side. Det eneste de behøver er, at vi forholder os passive.
– – –

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Måske – men det tror jeg til gengæld heller ikke vi gør! En skønne dag, om ikke så længe, får folk NOK og så sker der ting og sager. Bestemt ikke godt, men det må simpelthen ende ende med en form for åbent oprør

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  MollyM

Men hvis ‘folk’, som du siger, end ikke kan udtrykke deres utilfredshed ved stemmeurnerne – hvordan skal de så kunne gå endnu videre? Se til For Frihed. Hvor stor opbakning nyder de?

Alle peger væk fra sig selv, og ud på et stort, diffust ‘folkedyb’, som er dem, der skal gøre oprør. Egentlig tror jeg først på det, den dag folk (!) peger på sig selv, og siger: “Meget snart har jeg fået nok. Og så laver jeg altså revolte!”

Når den dag kommer, tror jeg som sagt på det. Men … ikke rigtigt før 🙂

– – –

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Personligt har jeg i hvert fald fået nok og tøver ikke mere med at give udtryk for det! Lad os håbe, at den gamle vikingeånd for alvor er vakt til live ,når vi næste gang skal afgive vores stemme. Det er jo heller ikke i orden at flygte fra problemerne (emigrere) som syrerne og deres “kammerater” gør – ved blot at fjerne sig fra problemerne, fjernes selve årsagen til problemet jo ikke. Men man kan ved Gud godt have lyst til det ind imellem …

bjørn
bjørn
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Mandagsdemonstrationerne, som samlede momontum og førte til DDR’s fald, var i begyndelsen også bare nogle tosser på en ølkasse på et gadehjørne med lasede krims krams bannere og præster som forkyndte,ordet til,menighederne. Ro på, en skønne dag vil retfærdighed atter herske !

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x