29
maj
Seneste opdatering: 29/5-16 kl. 2141
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“En eller anden mĂ„ have aflagt falsk vidnesbyrd mod Josef K., for en morgen blev han pludselig arresteret uden at have gjort noget ondt” (Processen)

PĂ„ tysk hedder skriver Kafka: »Jemand mußte Josef K. verleumdet haben, denn ohne daß er etwas Böses getan hĂ€tte, wurde er eines Morgens verhaftet.« Det antyder selvfĂžlgelig, at der er noget dybere pĂ„ fĂŠrde end ren jura. Josef K. er muligvis en skyldig forbryder, hvilket ogsĂ„ kan vĂŠre HMF’s formĂ„l, hvis jeg skal tolke dens formĂ„l psykologisk: At skabe usikkerhed, forvirring og angst. Du kan vĂŠre skyldig eller ikke skyldig alt efter hvad vi lige synes den dag, og hvor god din forsvarer er.

Dette er en virkelig makaber video. HĂžrer du ikke den hele, sĂ„ hĂžr frisĂžr Åsa Westerberg i de fĂžrste ti minutter om, hvordan hun en morgen blev hevet ud af sin seng af tvivlsomme personer med en tvivlsom HMF-anklage imod hende.

Jeg anbefaler dog som altid ogsĂ„ Ăžkonomen Jan Tulberg, der senere udlĂŠgger fĂŠnomenet. Her er vi ikke lĂŠngere i det tidligere, delvist liberale demokrati, Sverige. “Delvist” fordi jeg selv har oplevet pressens hĂ„rdhĂŠndede, politiske censur gennem tyve Ă„r. “Åsiktskorridor” er for mildt og venligt et udtryk, men det er ogsĂ„ opfundet af journalister, som bebrejder sig selv. Selvkritik er som regel blid og forstĂ„ende.

266 b er ikke ret meget brugt i Danmark, hviket indirekte fortÊller os, at juristerne ikke er sÊrlig stolte over den lov. Efter at have overvÊret en del af de retssager, mÄ jeg sige at det vÊrste ved 266 b er dens vilkÄrlighed og at den gÞr os ulige for loven, du ved aldrig selv, hvornÄr du har overtrÄdt den. Men der er mange andre ting, der diskvalificerer den.

Anderledes i Sverige. Der er den mere brugt, f.eks. mod en mand der havde tegnet” en Hitler-mustasch och ett hakkors pĂ„ sin profilbild i chattprogrammet Skype.” Øvrigheden elsker den slags moraliserende bullshit, der kan tyrannisere fri menneskers tanker helt ind i sovekammeret. Og jeg mener ikke blot  ytringer. Tanker.

Gavin Boby: Muslim rape gangs – The Solution

Gavin Boby skitserer de drakoniske forholdsregler, staten mÄ tage for at forhindre noget vÊrre: SelvtÊgt

ANOTHER Muslim sex-slave pedophile gang in England?

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
eurozone
eurozone
7 years ago

Som grĂ€dde pĂ„ moset har svenska kabinettsekreterare börjat uppvakta “Robert Mugabe” i hopp om röstfiske till FN- allt detta gapande frĂ„n Socialdemokratisk och Miljöpartistiskt hĂ„ll om man varit invandringskritisk, dĂ„ har man blivit benĂ€mnd rasistfascistnazistislamofob…….sen springer man sjĂ€lva bakom ryggen pĂ„ svenska folket till vĂ„r tids nya “Hitler”, antalet mördade vita bönder Ă€r uppe i mer Ă€n fyratusen vid detta laget. Om det Ă€r för att de Ă€r bönder eller vita gör det samma,men Socialdemokratin och Miljöpartiet sympatiserar d.v.s vita och bönder stĂ„r lĂ€ngst ner pĂ„ stegen i deras samhĂ€lle! http://ledarsidorna.se/2016/05/antisemitistisk-utrikespolitik/ Svensk politik Ă€r som att ha en hundbak i… Read more »

invernes
invernes
7 years ago

“Den muslimska vĂ€rlden Ă€r en permanent flyktingkris – vi mĂ„ste stĂ€nga dörren”

http://avpixlat.info/2016/05/29/den-muslimska-varlden-ar-en-permanent-flyktingkris-vi-maste-stanga-dorren/

Snaphanen DK KĂžbenhavn
Reply to  invernes

jeg tror, Avpixlat har den fra min Twitter i forgÄrs. DEt er sÄ lidt, jeg fÄr plads til, men jeg kommer igennem ret store mÊngder stof, der aldrig bliver blogget. Man kan finde noget af det pÄ min Facebook og Twitter

invernes
invernes
7 years ago

Sverige er et diktatur ! det er vel bare et spĂžrsmĂ„l om tid , fĂžr danske norske og finske tropper mĂ„ ta seg inn i Sverige for Ă„ befri svenskene fra tyrannene. 🙂

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  invernes

…Ja, igjen mĂ„ vi veilede villede svensker pĂ„ Rett spor…Inte 1.gangen…
LĂ€rer Dom Aldrig….ser inte ut sĂ„.
Deres dobbelkommunikation/vÀremÀte er livsfarlig for nabolenderne, NÄ som För.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
7 years ago

Svenska vÀnsterkrafter har i en ohelig allians med hela politikeretablissemanget tagit sig rÀtten att tolka vad som fÄr skrivas i Sverige.De har med andra ord monopol pÄ det fria ordet. Vi andra som Àr kritiska kallas för fascister och förföljs med alla till buds stÄende medel.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/05/27/kacklande-hons-och-bitska-rattor/

trackback

[…] Taget herfra […]

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago

Et apropos fra Canada: https://www.youtube.com/watch?v=6_0Pp9TU8hI Hvis man ikke kender til Jian Ghomeshi, er Diana Davidson’s vlog et godt sted at starte – der er tale om en venstreradikal celebrity, der blev slaebt i retten for paastaaet voldtaegt af nogle panserfeminister, han havde naegtet at kneppe. Heldigvis for ham, havde han en total roevsparker af en advokat, Marie Heinein. https://www.youtube.com/watch?v=1XB5fG7gbZ0 Det viste sig at alle tre loej hurtigere end en hel khalasar kan rende, og at de paa forhaand havde konspireret om at faa Ghomeshi sat i faengsel, og samtidig bruge retssagen til at lancere deres reality-karriere. Her en dramatisering af… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago

Westerberg-sagen virker jo fuldkommen grotesk, selv efter svenske standarder, men prima facie er der tale om ordinaert embedsmisbrug, ikke egentlig fascisme. De betjente, de har misbrugt deres embede skal naturligvis fyres, men der er tale om en administrativ forbrydelse, ikke en politisk.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  FelixKrull

Tja, hvorfor mon de handler, som de gĂžr? PĂ„ hvis ordre eller forventninger? 😉

Den slags kommer jo nÊppe ud af den blÄ luft, vel?

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago

Nej, men det er det jo svaert at goere noget ved. Vi boer ligesaa lidt meningskontrollere politiet som buschauffoerer, og hvis folkestemningen i Sverige er pisket op mod nazifascistracister, vil den slags ske.

Det centrale er, at man stadig kan gaa til domstole m.v. og faa oprejsning og erstatning, hvis man er blevet udsat for embedsmisbrug.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x