29
maj
Seneste opdatering: 29/5-16 kl. 1935
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Surf lidt ind, den er lang. – Et af de varsler om kommende vold, vesteuropæiske politikere og presse er mestre i at ignorere og udgrænse, og som de dermed gør sig medskyldige i. Den borgerkrig de systematisk har anlagt i 40 år, begynder først når europæere svarer islam igen med samme mønt, og ingen ved, om det er om 5 eller 15 år. Så bliver det dramatisk usjovt at have været ansvarlig politiker. De bør arrangere at  dø en naturlig død i god tid i forvejen.

Hundreds of people from the Génération Identitaire movement have marched in Paris, protesting against Islamisation, mass migration, and Islamist terror.“No to islamisation”, “the French are angry” and “Here is our home!” the 500 hundred strong crowd chanted as the processed through the streets of the French capital.

“We have a message for the Islamists who murdered 130 young French on 13 November: Daesh Daesh you buggers!” the group added on Facebook. ‘The French Have Been Silent For Too Long’: Identitarians March Through Paris. Flere videos her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
6 years ago

comment image…….

Polka Charlie
Polka Charlie
6 years ago

“Så bliver det dramatisk usjovt at have været ansvarlig politiker.”

Har vi nogen der ikke er ansvarlige? Jeg har meget svært ved at pege på en eneste! Klart der er et få tal der er af det gode, f.eks. Marie Krarup og Christian Langballe, men de holder stadig hånden under LLR og en regering der ikke har gjort op med masseinvasionen af vores land.

Snaphanen DK København
Reply to  Polka Charlie

Jeg har også altid respekteret Martin Henriksen

Polka Charlie
Polka Charlie
6 years ago

Enig. Ham burde jeg have nævnt, men ellers er feltet tyndt.

Ἀσκληπιός
Ἀσκληπιός
6 years ago
Reply to  Polka Charlie

Jeg kan ikke forstå, hvad man kan forvente af et parti, hvor de ligesom i DF er erklærede “farveblinde”! Et parti der er apologetisk overfor kulturmarxismens og Systemets usselste håndlangere (herunder samtlige partier!) for at kunne blive lukket ind i varmen af “det gode selskab”!!! Der tigger de grueligste forræddere om “syndsforladelse”, for at erklære dem “stuerene” – i forræddernes skammelige stue. Og så gælder det om at skabe sig et helt igennem falskt (når det kommer til stykket!) “image” udadtil, der kan tillokke desperate danskere (hhv. nordmænd, svenskere eller europæere, med deres tilsvarende tomsnaks partier), så de igen kan… Read more »

spirild
spirild
6 years ago

Legg merke til de flotte flaggene og de normale unge europeerne som IKKE angriper politi, ikke knuser vinduer eller velter biler.

Pluto
Pluto
6 years ago
Reply to  spirild

«TO BE, OR NOT TO BE: that is the question?!» Ja, jeg la positivt merke til alt det du her beskriver, Spirild. – Og, får jeg tilføye; med glede og stolthet over at det finnes sunn patriotisk ungdom, som både tenker og handler ansvarlig på vegne av seg selv, sitt land og sitt folk og dermed i klartekst: Er beredt at kjempe for egen framtidige overlevelse (intet mere – intet mindre)! DET er ungdommen som er vår framtid, og mere enn noen gang i vår indoeuropeiske historie så er det livsnødvendig at spesielt den yngre garde oppdaterer seg ved at… Read more »

spirild
spirild
6 years ago
Reply to  Pluto

«TO BE, OR NOT TO BE: that is the question?!» Nettopp, kjære Pluto. Og heldigvis, det ser ut til at penger allikevel ikke kan kjøpe alt, Kong Korrupsjon som er allestedsnærværende VIL tape mot europeerens røtter og identitet. Den er sterkere! Den må det, visst ikke, er vi fortapte. Alle de europeiske landene har sin egen historie, sitt eget fedrelands sjel, den er ikke død selv om politikerne i allianse med mediene hver dag har noe foraktfullt å klandre nordmannen for. Alltid noe som kan belastes oss, men hadde det vært en muslim eller afrikaner, ser de en annen vei.… Read more »

spirild
spirild
6 years ago
Reply to  spirild

Jeg bør si: “Alltid noe som kan belastes oss, men hadde det vært en muslim eller afrikaner, ser de en annen vei”.

..ER det en muslim eller afrikaner, ser de en annen vei!

Steinadler
6 years ago
Reply to  spirild

Jeg svarte på en kommentar du postet ved et annet nettsted. Den slapp ikke igjennom. Men kanskje kan den passe her. Alt for å undertrykke folks overlevelsesinstinkter, vil jeg si; alt for at det kulturelle folkemordet på (vest)europeerne skal kunne drives igjennom til sin bitre slutt, slik de fleste journalister og politikere i praksis har gått inn for gjennom lang tid. Men noe positivt er det tross alt også ved nyheter som dette. Det understreker i hvilken grad folk flest har blitt ført bak lyset av løgnaktige, mer eller mindre sosiopatiske journalister og politikere, og dermed også har rett til… Read more »

spirild
spirild
6 years ago
Reply to  Steinadler

Kjære gode deg. Aller først, mille merci, for din hilsen og snille og gode ord, Steinadler. Du skal vite at jeg setter umåtelig stor pris på deg og, og vår felles våpendrager og venn, Pluto, og begge deres opplysende og avslørende penn for dagens særdeles monotone meny; “mer godhet = mer innvandring”. (sic) Selv ble jeg like for et par dager siden sensurert ved nevnte nettsted. Det er ikke første gang. Overraskelse? Selv om kritiske aspekter ved innvandringen og dets konsekvenser får passet påskrevet, har de vel ikke gitt opp det håpløse prosjektet å ..assimilere..muslimer og at islam kan finne… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
6 years ago
Reply to  spirild

…Souleymane – 14-årig drapsmann på fransk skole – ble Vladimir i fransk dagspresse! Husker du saken?

http://ripostelaique.com/vladimir-et-belphegor-un-film-dhorreur-a-la-francaise-24-heures-sur-24-7-jours-sur-7.html

Breidablikk
Breidablikk
6 years ago
Reply to  Steinadler

Om navn, se mitt innlegg til Sprild under (Soleymane blir Vladimir)

spirild
spirild
6 years ago
Reply to  Pluto

PS, Pluto: ser du ikke, nå blir vi sensurert..man skal “beherske” seg og “debattere” under fullt navn.(Du kjenner meg godt;)
Jøje meg, her ser vi hvordan det gikk. Hvem skal få si hva. Det finnes ingen debatt, bare de riktige meningene sagt på den riktige måten. Å gå disse menneskene på klingen er forbudt. Europa er forgiftet. .”endre debatten om innvandring, gjøre den mer edruelig” Jeg holder ikke ut slikt vås. Ikke nå mer.

Pluto
Pluto
6 years ago
Reply to  spirild

Ja, jeg så det. Alle uten fullt navn ble slettet. – Støtter deg fullt ut, min godeste Spirild ved det du her anfører! Vi skulle jo bare satt et navn under, som andre gjør det i dette demokraturet vi “lever” under… Takk og lov for at vi har alternativmediale nettsider for den frie debatt!Ønsker deg alt godt, Spirild!!! Mvh. fra Pluto :-)))

Snappe
Snappe
6 years ago
Reply to  Pluto

Apropos blodfattig, så syns jeg BREXIT temaet på Nei til EU var mere i fokus enn den lille notisen om demonstrasjonen foran stortinget på Fredag. Det var noen artikler på forsiden, og de sa de skulle samles for å jobbe med aktiviteter i forbindelse med saken om finasntilsynet og markeringen som er kl 15.00-17.00 på Eidsvolls plass.Det er jo bra. Det bekrefter forsida i en liten blek tekst, på nei til eu under aktuellt som fører til en liten notis til høyre hvis man klikker seg inn. At det er markering foran stortinget fredagen som kommer, er altså bekreftet, og… Read more »

spirild
spirild
6 years ago
Reply to  Pluto

Jeg så det komme 😉
Alle mann på rekke. De lavere nivåenes tyranni?
Når vil det nå helt opp, altså når vil politikerne “vise hånden”?

Snappe
Snappe
6 years ago
Reply to  spirild

Jeg mailet nå 30 stortingsrepresentanter via lista her :
og skrev at det var info om demonstrasjonen på fredag, så tenker de åpner 🙂
La ved den linken og skrev at det var info om demonstrasjonen der.. Kanskje noen flere kan gjøre det 🙂 Noen millioner gjerne:) Hørte av aktivisten i Nei til EU at flere blant dem hadde blitt blokkert, tror det var på facebook.
http://visibleworker.simplesite.com/

spirild
spirild
6 years ago
Reply to  Pluto

PS, Pluto. En artikkel fra countercurrents.http://www.counter-currents.com/2016/05/who-welcomes-the-refugees/

mjolly
mjolly
6 years ago

10 Hours of Walking in Riga as a Woman
https://www.youtube.com/watch?v=nnZsH4kNyLI

Også en halvtime i Oslo da
http://www.tv2.no/v/836314/

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x