2
jun
Seneste opdatering: 3/6-16 kl. 0144
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Sæt engelske undertekster på for at forstå også det arabiske) Når svenske mediefolk beslutter sig for ikke at lyve, – hvilket ikke sker så særlig tit – er de lige så gode som alle andre. Det er stik imod enhver sund fornuft, blevet rigtig god dokumentar af TV 4 sendt den 1 maj.

Ude i en stor skov i sne, 60 kilometer nord for Mora i Dalarna, sidder 500 asylsøgere  i Trängslet, og venter to år på asylbehandling.  Overladt til sig selv “in the middle of nowhere.” Mørke, kulde og høj sne, det helt rigtige for en “flygtning” fra MENA.

Nærmeste by, Mora 60 kilometer væk, har 10.000  indbyggere. Der er tak og lov et sygehus til ofrene for de misogyne, muslimske, patriarkalske indvandrere, som vil dominere dem voldeligt. Svenskerne har forskudt kønbalancen værre end Kina, så også svenske kvinder nu er jaget vildt. Hver fjerde svenske kvinde, viser sig ikke udendørs om aftenen. 25 procent (!)

Alle andre kvinder, er også jaget vildt, også de “etniske.” Selvfølgelig er den muslimske verden lort for kvinder, men Sverige kunne i det mindste solidarisere sig med dem.

Enlige muslimske kvinder er som et får, en ulv har fået øje på. Det er den virkeliggjorte islam. Migrationsverkets instikt er fornægtelse og løgn, det kommer ovenfra, for det er sådan de plejer at gøre, Der er ingen svenskere, der gider sætte sig ind i forholdene for kvinder i Bumfuckistan. Det er lissom politiets afdeling. De vil gerne være gode pr. fjernstyring, men de vil ikke belemres med arabverdenen. Det kan pøblen blive.

Der venter 164.842  – hovedsageligt mænd, – på asyl, og de skal vente i to år. Forholdene for kvinder, er uudholdelige. De tør ikke gå udenfor deres værelse, 10-årige piger bliver forsøgt voldtaget, en kvinde må behandles i Mora Lasarett for overfaldsskader, og Migrationsverket lyver ynkeligt om tilstandene i den feminstiske supermagt.

Det feministiske matriarkat Sverige, vil ikke vedkende sig, hvad de har skabt. De lader kvinder lide, bare for at kunne sole sig i deres godhed. Det bliver meget værre endnu. Dette er hvad det fuldstændige fjols Uffe Elbæk advokerede for. Drab, mord og voldtægt.

Svenske kvinder er suicidale og i fornægtelse. Det danske demokrati er også suicidalt, forskellen er blot, at danske politikere er en anelse mindre  imbecile end svenske. De fleste vælgere – navnlig unge kvinder – vil hellere end gerne begå selvmord. Hvad dødslængslen skyldes, unddrager sig i virkeligheden forståelse. Freud kunne ikke knække nøden. Jeg kan heller ikke.

Man kunne foreslå at fratage dem stemmeretten som som inkompetente, men det ligger nok ikke lige for, selvom det ville være glimrende. Lad os hellere gå under som civilisation, som tøserne foreslår. Jamen, så lad os da hellere gøre det. Nogle af os, kan trods alt forsvare os selv fysisk. Disse kvinder kan ikke, de har solgt deres egen skæbne til stanglakrids.

Vi vil se flere mord: En migga varnar:”Vi kan komma att se nya IKEA-fall. Jag tror tyvärr att risken är mycket stor för att desperata personer kan komma att begå allvarliga dåd.” At udvise nogen fra den fallerede stat, Sverige, bliver en voldhandling. Mellemøsten har bidt sig fast. De næste ti år, bliver “interessante”.

Mange skal dø. Mange flere end de 500 svenske liv, masseindvandringen allerede har kostet fra 1980 til idag. De døde er døde absolut forgæves. Deres død er ubekvem og forgæves, og tjener absolut intet formål.

Lad være med at dø for Sverige, lad de invaderende dø. Langt hovedparten af mine svenske venner, vil emigrere, men hel del andre, vil formentlig være parate til at gribe til de to mio. våben i privateje, der findes i Sverige.

Sådan ser fremtiden ud de næsten ti til femten år. Det bliver voldeligt. Der er en grænse, og så vil selv de godmodigste ikke længere. De vil finde et for længst glemt urinstinkt frem, og så vil de slå deres dårligere begavede og mindre bevæbnede fjender ihjel. Dette vil være Riksdagens skaberværk. Svenskerne er bevæbnet til tænderne

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sussebassa
sussebassa
5 years ago

Setter mitt håp til at England velger å gå Ut av EU, siste måling viser flertall..og at resten av landene faller som dominobrikker..hvert land for seg og begynner å sende tilbake alt det EU har påtvunget landene..asylsökere/ökoimmigranter og alla illegale…Ut av Europa..Löfven best i denne idiotklassen, og bryr seg inte om svenskerna als. Så må vi sende ut resten også..Arab tilbake til sine lender, bygge opp sine land..også skal vi hjelpe de der.. De som kommer hertil er Lyxflyktninger, og for de pengene kunne vi hjelpe flerfolige hundretusen i sine oppr.land..närliggende. Det finnes ikke 1 fornuftig argument for å bringe… Read more »

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
5 years ago

Som noen bortskjemte idioter går vi Europeere rundt og venter på at “systemet” skal redde oss. “Det skal bare dreies noen grader i ønsket retning så skal alt bli bra igjen.” Vi sier høyre eller venstre og tror vi har sagt noe av betydning. Vi sier ham ikke henne og tror vi har g j o r t noe av betydning. Vi lever helt i ordenes verden. Vi er det eneste folk i verdenshistorien som kan bekjempes gjennom ord alene – fordi vi tilber dem som guder. Det vet våre fiender, for hvem ord er kun usammenhengende lyder i noens… Read more »

invernes
invernes
5 years ago

http://www.friatider.se/dalai-lama-araberna-m-ste-skickas-hem-till-arab-rlden

Dalai lama: Araberna måste skickas hem till arabvärlden

tavsen
tavsen
5 years ago
Reply to  invernes

Den tid er forbi, hvor Dalai Lama var den store guru. Nu om dage vil danske statsministre end ikke mødes med ham formelt.

Men der mange flere på vej. Grækenland har indtil i går 1. juni modtaget 156.574 fra Tyrkiet.
Mon ikke Tyrkiet endnu en gang har fuppet Merkel og EU?

http://data.unhcr.org/mediterranean/regional.php

Holdt kun til 15 minutter i videoen. Det er for trist. Stakkels pigebarn. Stakkels svenske kvinder de ved ikke, hvad der venter dem.

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago
Reply to  tavsen

Tyrkiet har helt sikkert fuppet “den indtørrede æggestok” Merkel… Min skepsis er hvad der evt kommer til at ske, når Tyrkerne får visum frihed…. Kan Erdogan begynde at sende deres 2,7 mio “flygtninge” til Europa på midlertidige udstedte 3. mdr´s PAS…?? Kommer flygtninge med “opholdstilladelse” i Tyrkiet, til at have “fri” adgang til EU, når visumkrav droppes..?? Der må være en “fælde” i Erdogans krav…

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  invernes

Dalai Lama burde vite. Han er representant for en undertrykt minoritet, som trolig elsker kinesere over alt i denne verden.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x