5
jun
Seneste opdatering: 5/6-16 kl. 1907
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De frie ytringer er virkelig kommet til BBC. Det tog nogle årtier. Om buskampagne ‘Subhan Allah’ On Buses. Man skal ikke møde op og tale om islam med Tommy Robinson, uden at have læst og forstået koranen.

På vej mod et centralstyret Europa

Det er altid en festdag, når Asger Aamund skriver:

EU har erklæret krig mod Europas nationalkonservative partier og forfølger dem skånselsløst med perfide midler. Vi trænger til en europæisk ny-ordning, hvor et frit Storbritannien kan fastholde de europæiske lande i et konstruktivt teknisk, kommercielt og ikke-føderalt samarbejde.

Hvor meget østrigerne afviste »populismen« står dog hen i det uvisse. Som Stalin så klogt udtrykte det: »Ved en folkeafstemning er det ikke så vigtigt, hvem der stemmer. Det er mere vigtigt, hvem der tæller stemmerne op.«

I Danmark betyder det, at de lunkne medløbere, Venstre, Radikale, Socialdemokraterne, SF og de Konservative er på Junckers positivliste. Fjenderne er DF, Liberal Alliance og Nye Borgerlige, når de kommer i Folketinget. EU-Kommissionen er således parat til at svinge flodhestepisken over de nationalkonservative og liberale EU-skeptiske bevægelser. Og EU-Kommissionen har nu fået midlerne til det i form af artikel 7 TEU i Nice Traktaten, (vedtaget i Folketinget i 2001), der giver EU-Kommissionen vide beføjelser til krasse disciplinarmidler mod medlemsstater, der forbryder sig mod »EUs retsstatsprincipper og EUs fundamentale værdier«.

I Sovjetunionens straffelov havde Stalin og hans bødler stor glæde af den paragraf, der handler om »forbrydelser mod statens sikkerhed.« Denne gummiparagraf sendte millioner af uskyldige mennesker i døden eller kz-lejr. For kunne man ikke blive dømt for andet, kunne man altid have forbrudt sig mod statens sikkerhed.

EU-Kommissionen har utvivlsomt ladet sig inspirere af Stalins forfatning til sin egen straffelov, der nu kan udløse bøder, boykots og udelukkelse, hvis man forbryder sig mod »EUs fundamentale værdier«. EU har allerede iværksat disciplinarsager mod flere østeuropæiske lande, som ikke vil makke ret og lade sig oversvømme af migranter fra Nord- og Vestafrika.

Man må inderligt håbe på, at den britiske befolkning er opmærksom på EU-Kommissionens intolerante og bizarre værdipolitik og trækker stikket ved folkeafstemningen 23. juni. Vi trænger til en europæisk ny-ordning, hvor et frit Storbritannien kan fastholde de europæiske lande i et konstruktivt teknisk og kommercielt samarbejde og så lade Merkel og Hollande sammentømre den tætte politiske føderative stat, de så gerne vil have. Berlingske Tidende

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robban
Robban
5 years ago

Man säger att man samlar in pengar till välgörenhet för att hjälpa utsatta människor i andra länder. Går de insamlade pengarna även till att hjälpa kristna? Skulle inte tro det.

Dogen
Dogen
5 years ago

Håper i det lengste på at Storbritannia skal føre an med et godt eksempel å stemme for Brexit. Hver dag pumper UK 53 millioner pund! inn i EU. Jeg er ikke makroøkonom, men det må da være nyttigere ting å bruke pengene på.

Farage og Merkel:

https://www.youtube.com/watch?v=thuZGE_5aKU

sussebassa
sussebassa
5 years ago

I Sverige, sjukehuset i Göteborg er det nå så ille med gjengkriminalitet at de må ha vakter dögnet rundt…
Sverige er nå et totalt usivilisert samfunn..anarki..Löfvens önske… friatider.se

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  sussebassa

Sverige er som en krigs sone.

invernes
invernes
5 years ago

På tide at Europas folk erklærer krig mot EU ! et system verre enn gamle Sovjetunionen.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  invernes

Krig mot globalisterna inte bara EU. Hela världen kommer att bli värre än Sovjetunionen. EU är Bilderbergs början på världssamhället. Vad har gamla gubbar på 80+ för glädje av en fattigt gränslöst världssamhälle där dom jagar jobb för dagen för att få mat. Sverige är bara början på grund av maktgalna politiker. Globalister är djävulens avkomma.

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Tiltredes 🙂

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x