14
jun
Seneste opdatering: 14/6-16 kl. 0617
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ny EU-propagandakampagne for islam

Enhver der betragter “Immigrantskrisen” og EU’s handlinger ser, at EU vil fremme fortsat masseindvandring fra Mellemøsten og Afrika stik imod flere og flere medlemsstaters ønske.

På et særlig uheldigt tidspunkt vælger de at søsætte en pro-islam kampagne. Den er financieret af EU:s Radicalisation Awareness Network (RAN), og vi efterlades ikke med nogen tvivl om, at EU vil opløse vore nationer og vores kontinent, og plante krig hvor der før var fred. Det er på høje tid, BREXIT ruller EU’s skadelige magt tilbage. John Cleese udtrykte det ganske kort: Slash Migration, ‘Hang Jean Claude Juncker’. Han kan være censureret af Twitter når som helst på EU’s foranledning.

We are a movement of European youth activists, bloggers, and do-gooders of diverse backgrounds who believe the majority of reasonable and tolerant people across Europe do not have their voice represented. We believe it’s time for the voice of the tolerant-minded majority to be heard.

There are more than 44 million Muslims in Europe who will be taking part in Ramadan. The values that are observed during Ramadan: those of community, charity and family, are ones that are shared and universal across Europe. Being connected and understanding one another better not only asserts our values as Europeans; it also makes us stronger and more secure. And for that reason we are announcing a movement of inclusivity to celebrate our collective culture. We are extending a bold invitation to give something up and spend that time focusing on the Muslim and European values that unite us. Ramadan Mubarak

Så kom Orlando lige på tværs. Ikke så godt. EU holder det hele i et ungdommeligt symbolsprog:

13427767_1056418657741353_4906472690649412193_n

Facebook

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jasminum
jasminum
5 years ago

Og det hele i et nøtteskall: USA sitt imperialistiske felt-tog som valser over Europa via Europas Ulver med de 5 presidentene i spissen for et haleheng av nasjonalstatforædere – på vei til Russland, China østover, og Afrika Sørover. Midtøsten har de allerede ødelagt.

USA, you´re kidding !! – NOT?

What else…!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Orwell var åbenbart en lalleglad optimist – når man ser på, hvilken galeanstalt EU-fantasterne og islamisterne nu er ved at strikke sammen til os … for al fremtid! Og til hvilket formål? Hvad er den dybere mening egentlig? 😉

jasminum
jasminum
5 years ago

Så enkelt, så enkelt: Verdensherredømme, forkledd som det kommende gode samfunn:

G L O B A L I S M E.

F T D – det oversettes ganske så lett; Start med F´en

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Såg på Twitter att Mick Hucknall försöker skrämma alla musiker från att rösta ja till Brexit. Bojkotta Simply Red!

invernes
invernes
5 years ago

The European Union, the New European Soviet.

https://youtu.be/92Vjc_PeYtc

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  invernes

“Alternativet til den selvoppnevnte liksomstaten EU: UAVHENGIGHET/Independence. You do not have to accept what they have PLANNED for you! You have not been asked”. Nøkternt og godt presentert. Takk! Norske velgere sa nei to ganger; 1972 og 1994. Vi er EØS medlemmer, med politikere som viser ringakt for folket, selger ut vårt land, bryter glatt grunnloven uten å blunke og oppfører seg som var vi fullt ut EU-medlem. Senest stuntet ved regjeringen var å overføre finanstilsynet til EU. Grunnloven krever 3/4 dels tilslutning i nasjonalforsamlingen, det fikk de 13.6. (i går); hasteforhandlet forøvrig: det kaller jeg et kupp – på… Read more »

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  jasminum

Tiltredes 🙂

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x