19
jun
Seneste opdatering: 19/6-16 kl. 1208
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Frontex venter 300 000 “bådflygtninge” fra Libyen i år.  10.000 om ugen. Hvem i Europa, der vil have dem, henligger i totalt mørke. Østeuropæernes nej er definitivt. Hvad med Europaviertel i Bryssel?

Hamed Abdel-Samad hos Gad Saad

Hamed Abdel- Samad talte i Trykkefrihedsselskabet på Folkemødet på Bornholm i går. Her lidt opvarmning indtil videoen fra Bornholm foreligger.

Hamed Abdel Samad, Kit Louise Strand og Aia Fogh, Bornholm i går.

13413626_1072152252859043_6348386059321165243_n

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
5 years ago

“Jep” er det korte svar på Murrays spørgsmål! Faktum er jo, at havde disse migrants været kinesere, filippinere eller blot almindelige europæere, så var der ingen grund til bekymring. Faktum er også, at vi er doomed, fordi det er islams psykopatiske lakajer, der kommer væltende på Merkels invitation. Sammenlagt med NWO-agendaen, som – efter sigende (man skal selvfølgelig ikke tro på alt, hvad man læser på nettet, men ærligt talt virker hele Merkel/Obama-agendaen med at invitere massemordere til Europa/US efterhånden ret suspekt..) – går efter at ‘nedjustere’ verdens samlede population til 500 millioner http://www.infowars.com/from-7-billion-people-to-500-million-people-%E2%80%93-the-sick-population-control-agenda-of-the-global-elite/, så må man sige, at det… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Lenn

PS: Hvis der virkelig var noget om den med at nedjustere befolkningstallet, så kunne man jo godt grine ved tanken om, at den såkaldte ‘elite’ ved en fejl kom til at stå med kun somaliere og arabere i den håndfuld på 500 millioner.. haha! surt show. Så må ‘eliten’ vist selv ud i marken for at arbejde, for de har jo lært netop disse to grupper, at de bestemt ikke behøver arbejde for white kuffar..

bjørn
bjørn
5 years ago
Reply to  Lenn

Det har de nemlig ikke tænkt på, at de afleder deres rigdom og magt fra den hvide kristne mand. Men den hvide mand er for klog, et udsagn fra Kissinger. Derfor denne folkemordspolitik..

Solvind Danmark
Solvind Danmark
5 years ago

‘White privilege’-indoktrinering på amerikansk universitet: https://www.youtube.com/watch?v=nJcqoI-j8nU Gi’ kulturødelæggerne fem år … så ser vi lignende ‘undervisning’ på de danske universiteter. Det er i systempressen og uddannelsessystemet at årsagerne til zombificeringen af den Hvide ungdom skal findes (kemisk forgiftning ved hormon- og pesticidfyldte fødevarer, P-piller, psykofarmaka, kosmetik og tatoveringer samt tidlig alkoholisme bør heller ikke undervurderes). Indoktrineringen til Hvid etnomasochisme og Hvidt folkemord kører døgnet rundt i disse institutioner. –I alle vestlige lande. Modstanden må nødvendigvis være (1) antimoderne, (2) uforbeholdent racebevidst og diskriminerende samt (3) Aggressiv. Alt andet vil øjeblikkeligt blive tolket af de system-opgejlede racefremmde kolonisatorer som nøjagtig det… Read more »

jonny_99
jonny_99
5 years ago

Det må vara en del av vårt vita privilegium att bli behandlade så här. Ännu en av vita människors strukturella fördelar. I’m a Racist because I’m White An ad campaign supported by the University of Minnesota Duluth and endorsed by Duluth Mayor Don Ness. Along with this 30 second PSA are numerous billboards throughout the city. http://www.liveleak.com/view?i=94c_1340290271 Virginia parents are outraged after ‘white guilt’ affirmative action video is shown to high school students The animated film shown at Glen Allen High School in Henrico called ‘The Unequal Opportunity Race’ left some parents reeling Video uses an actual race between white… Read more »

spirild
spirild
5 years ago

Tja.

Ta en titt her. Dette er nå og fremtiden.
Place de la Republique, Paris.comment image

Psilly
Psilly
5 years ago
Reply to  spirild

Trist som faen …

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Psilly

Ja. Og klisjeen “Et bilde sier alt” finner sin plass her.

Personlig har jeg ikke lenger ord som passer til å forklare Frankrikes tilstand.

Det er ikke mulig. Ingen vil tro deg.

Steinadler
5 years ago

Siterer her fra 3:15 ut i videoen ovenfor: “The people who run our continent, the European Commission, Angela Merkel, and others, have presented the European people with a problem for which they, he European leadership, have no solution, none at all. One of the other things that is so striking in this, of course, and you can tell this if you go to any of the points of entry” Skal man forstå hvordan dettte “problem uten løsning” overhode har kunnet oppstå så må man i det minste forsøke å holde seg til de rette premisser hvor disse synes rimelig åpenbare.… Read more »

jonny_99
jonny_99
5 years ago
Reply to  Steinadler

Det finns de som hävdar att guldåldern i Al-Andalus är en myt. Bernard Lewis has warned against the uncritical dissemination of convenient myths. In his 2001 book, Islam in History: Ideas, People, and Events in the Middle East, Lewis wrote, “The broad outlines of the story, in the simplified and dramatized form in which great historic events so often reach the popular imagination, were well defined. The Jew has flourished in Muslim Spain, had been driven from Christian Spain, and has found a refuge in Muslim Turkey. The reality was of course more complex, less idyllic, less one-sided. There had… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
5 years ago
Reply to  Steinadler

Tror du dette kan handle om et ubevisst ønske om hevn mot hvite europeere etter Holocaust-traumet? Eller at oppblomstring av europeisk nasjonalisme trigger et kollektivt historisk traume som får enkelte jøder til å handle tilsynelatende irrasjonelt? Eller kan det være andre forklaringer?

Steinadler
5 years ago
Reply to  Tor Arne

I utgangspunktet har de ihvertfall alle det felles at de både har muligheten for å bosette seg i Israel om de skulle ønske det og dessuten i større eller mindre grad har en “dobbel identitet”. Jeg vil påstå at det nærmest sier seg selv at ønsket om å forsvare en nasjonal identitet nærmest nødvendigvis må bli sterkere om man ikke har to av dem. Så allerede der kan det oppstå en viss tendens selv blant så godt som fullstendig sekulariserte og assimilerte jøder. De siste finner man imdiertid først og fremst i USA. Svært mange av disse gifter seg også… Read more »

jonny_99
jonny_99
5 years ago
Reply to  Tor Arne

Att förklara varför är inte någon enkel uppgift. När den franske filosofen och aktivisten Bernard-Henri Lévy talade om sin egen insats för att få till ett krig mot Libyen, sa han bl a detta Le philosophe Bernard-Henri Lévy a déclaré aujourd’hui que “c’est en tant que juif” qu’il avait “participé à l’aventure politique en Libye”, lors de la première Convention nationale organisé par le Conseil représentation des organisations juives de France (Crif). “J’ai porté en étendard ma fidélité à mon nom et ma fidélité au sionisme et à Israël”, a-t-il déclaré. http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2011/11/20/97001-20111120FILWWW00182-libye-bhl-s-est-engage-en-tant-que-juif.php Man kan diskutera innebörden, man söka förklara varför,… Read more »

invernes
invernes
5 years ago

Vel enten kaster Vest Europa ut det helvetes islam pakket som invaderer kontinentet med makt, eller så går Vest Europa under i et blodbad, så enkelt kan man si sannheten.

Her nok en advarsel , og den burde vi ta på alvor.

Judisk journalist: Islams framväxt i västvärlden kan leda till folkmord på vita

http://www.friatider.se/muslimskt-privilegium-dodade-49-i-orlando

Dogen
Dogen
5 years ago

Slik angriper russerne Tyskland (Bak betalingsmur):

http://www.aftenposten.no/verden/Slik-angriper-Russland-tyskerne-Hacking_-falske-nyheter-og-forbindelser-til-ytre-hoyre-272322b.html

“Flere russlandskjennere mener nå at Russland driver en «hybridkrig» mot Tyskland, altså kommer med målrettede ikke-militære angrep. Formålet skal være å destabilisere landet og det ultimate målet å styrte Angela Merkel,…”

Det ville jo vært synd… Not.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Dogen

..Not.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Dogen

Putin rocks! Jeg ved, at kristne i Syrien og nord-Irak (dem, der er tilbage, for Daesh har dræbt flere hundrede tusinde kristne de sidste 3-4 år) er fuld af lovord ift. Putin, for han har gjort en forskel; han har gået hårdt til angreb mod Daesh. Se fx denne video, som viser et russisk ‘super-weapon’ – https://www.youtube.com/watch?v=hIPfD8Kpeec

Og så lige disse meget morsomme billeder af Merkel, som sidder og stirrer nervøst på Putins store vovse, Connie 🙂 Merkel har en del tilfælles med islamister, for de hader også hunde: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/vladimir-putin/12094074/Vladimir-Putin-denies-setting-his-dog-on-Angela-Merkel.html

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Lenn
Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

Hahaha! Meget rammende billede af Europas Terminator!

jonny_99
jonny_99
5 years ago
Reply to  invernes

Hammaren och skäran (hammer og segl) hade varit bättre. En anti-nationell liberal-bolsjevik.

Angela “IM Erika” Kasner (förtyskat från Kaźmierczak) var medlem i FDJ och sägs också ha arbetat med “agitprop”.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/05/21/article-2328536-19EB9CC3000005DC-960_634x391.jpg

bjørn
bjørn
5 years ago
Reply to  jonny_99

IM Erika, som til STASI skev fyldestgørende og meget tilfredsstillende beretninger om sine kammeraters indstilling, som de lod gøre karierre, rejse på repræsentation i vesten, hvor hun præsenterede sig som systemskeptikker og -kritikker, men STASI var meget tilfredse med hendes selvstændige handlen inden for rammen af hensigter og de sendte hende afsted igen og igen. Den perfekte funktionær!

Nu er Angela Merkel et transatlantisk aktiv og forråder og sælger sine egne en gang til.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  invernes

Hoppas hon trillar själv i, och det snabbt!

bjørn
bjørn
5 years ago
Reply to  Lenn

Nemlig, der er stadig kristne i Syrien takket være Ruslands krig mod terror. Hvorved terror ikke er et problem for NATO, som fortsat vil styrte Assad og lader Tyrkiet skyde russiske jagerfly ned, som smadrer gedeknæpperne. NATO, vor beskytter ?. ? ?

bjørn
bjørn
5 years ago
Reply to  Lenn

Lenn, vi skulle spille noget mere Smerch, Grad og Urugan for islamisterne, en ekspresionistisk russisk symfoni, og slukke for NATO’s narrebombninger og pop-antiterror ?

I øvrigt kun en labrador kan lide Angela Merkel ?

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  bjørn

Haha! Enig! Man kan også bemærke, at MSM har travlt med at fortælle, at den USA-ledede koalition nu har været behjælpelig med at trænge dén og dén gruppe tilbage, mens man intet fortæller om den store indsats, som russerne gør. I dag har Tyrkerne igen-igen skudt flygtninge fra Syrien ned som køtere, heriblandt børn, og det er nu sket flere gange. Mit gæt er, at det enten er yazidier eller kristne, og at tyrkerne udmærket har været klar over, hvem de skød her i løbet af natten. 11 styks. Og de tyrkersvin giver Merkel milliarder af kroner af vores allesammens… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago
Reply to  Lenn

Nej, ikke tyrkere, men kurdere. Tyrkiets befolkning består af ca. 25% kurdere og kurderproblemet er Tyrkiets sidste demografiske problem. Amenierne myrdede de og fordrev til Kaukasus, Grækerne fordrev de efter første verdenskrig, Kurderne skal nu fordrives til Europa
– og globalisterne vil have kurderen som avlsmateriale til den farvede slaverace med en IQ på 90, klog nok til at arbejde, for dum til at begribe sin situation, som de vil framavle i vore lande og riger, ifølge flere af de zionistiske ideologer (jeg kan ikke huske navnet på ham, jeg næsten citerer).

bjørn
bjørn
5 years ago
Reply to  Dogen

Dogen, Aftonposten bruger løgnmediet Die Welt, som har hidset mod Rusland med artikler og et halvciviliceret folk gennem de 10 år, jeg har fulgt die Welt. Det sluttede definitivt efter kuppet i Kiev. Rusland har slet og ret meldt sig ud af det vestlige økonomiske system, som bygger sin velstand på afindustrialisering og finansielle spil, mens Rusland genindustrialiserer med lav gældsstiftelse og med kinesisk hast. Ruslands økonomi er korrigeret for købekraft blevet større end den tyske. Disse kendsgerninger må få hjertet til at gå i stå på enhver transatlantisk bankster og tiden arbejder ikke på det atlantiske systems side. Derfor… Read more »

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x