19
jun
Seneste opdatering: 20/6-16 kl. 2334
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forleden nægtede en fransk politimand at give præsidenten hånden. I denne video retter betjenten Sébastien Jallamion et frontalangreb på Hollande og masseindvandringen af muslimer. Når det knager i hær og politi, er tidspunktet kommet, hvor politikere kan tillade sig at blive rigtig nervøse.

Robert Spencer: Trump Was Right.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Breidablikk
Breidablikk
5 years ago

Angående Jallamion, her et godt intervju, fransk. Modig kar, og selvoppfordrende, et reelt forbilde!
https://www.youtube.com/watch?v=uMG6ftQwQ4E

Lenn
Lenn
5 years ago

Spencer er altid skarp og to the point! Bravo, Spencer! Han får dækket meget i denne video, og bemærk også det med Tyrkiet, som Merkel jo betaler milliarder af vores skattekroner til(!), og som i realiteten er pro-Daesh og ikke blot behandler Daesh-bags på tyrkiske hospitaler, men sandelig også hvidvasker olie for dem. For ikke at nævne, at Tyrkiet leverer våben til Daesh. Hører vi om det i MSM..eller fra vore leflende politikere? Nope! Jeg faldt over noget, som den tidligere KGB-officer Yuri Bezmenov siger meget rammende i denne video fra sidste år, nemlig om demoralisering: “A person who is… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x