26
jun
Seneste opdatering: 26/6-16 kl. 2237
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er det korte svar. Det var superstaten Europa, der startede sin march mod graven i forgårs, det var nationernes Europa der slog tilbage i sidste øjeblik.. Englænderne stemte ikke imod, at EU gør dem fattigere, de stemmer ikke imod, at EU har annulleret deres demokrati, for de ved det ikke. De stemmer ikke imod, at EU er en sikkerhedsrisiko, der langt fra at skabe fred og harmoni, radikaliserer Europa mere og mere. EU har selv skabt Wilders, Le Pen og Golden Dawn. Nogle er godartede, andre varsler ilde rigtig ilde.

EU har splittet øst- og vesteuropa, indvandringen har negligeret terrorproblemet så det nu er ude af kontrol. Englænderne stemte imod det de ser, når de går ud af deres hoveddør. Kan EU reformere sig bort fra den superstat, der var den oprindelige mening, og som der blev løjet om for danskere og englændere i 1972 ?

Man har lov at tvivle, men beskeden til Bryssel behøver man ikke være professor for at tyde: Få så styr på de ydre grænser, eller EU fortsætter med at trevle op. Det er vijlen, der har manglet, ikke evnen. Det er det protestantiske Nordeuropa, der lider under afrikaniseringen, de bliver de næste, som gør oprør. Bortset fra det, burde Jean Claude Juncker træde tilbage i stedet for at surmule. Han er formand for nederlaget. Bill O’Reilly on Brexit Motive: “In Parts of London, You’re Not Really in England, You’re in Pakistan”

Så blev Malmö en av Sveriges fattigaste städer

Det værste er, at denne artikel kunne være skrevet i år 2000, hvis svensk presse ellers havde tilladt nogen dissens, og mindst halvdelen af problemerne beskrevet i den kunne være undgået. Sydsvenskan får jo statstilskud for at være optimister, men jeg ser ikke hvad i hele verden, der kan hive Malmø op af det hul, den er sendt ned i af venstreorienterede ideologer.

Det er befolkningen, der er problemet, ikke manglen på penge. Hvis multikultur var en god idé, ville Malmø og Södertälje være Sveriges rigeste byer. De er de fattigste og mest kaotiske. De fattigste byer i Sverige er nu de mest multikulturelle, og det værste er, at de er skabeloner for hele landet: “På många sätt är Malmös kris hela Sveriges – fast värre.” Svenske politikere holdt fast i en dødssejler årtier efter at de skulle have bremset sig selv, eller et fungerende demokrati ville have bremset dem. Nu er det tilfældet og Allah, som råder over Sveriges skæbne, for bild dig ikke ind, den nuværende Riksdag har magt over noget som helst.

Malmö har på fyrtio år gått från välmående arbetarstad till en av landets fattigaste kommuner. Skyhög arbetslöshet. Stor invandring. Växande klyftor. Social oro. ”Staden är en tryckkokare”, säger professor Tapio Salonen. På många sätt är Malmös kris hela Sveriges – fast värre. Sydsvenskan

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
5 years ago

Svensker er så hjernevasket av myndighetene at de heller gir vekk eget land til muslimer enn å gå ut av EU.

Efter skräckpropagandan om Brexit: Övervikt för svenskar som vill stanna i EU

http://avpixlat.info/2016/06/26/efter-skrackpropagandan-om-brexit-overvikt-for-svenskar-som-vill-stanna-i-eu/

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

De adspurgte englændere sagde det ikke højt til medierne, fordi de ved, at så står der racist i panden på den, men jeg tror, han har ret, det var masseimmigrationen englænderne var/er trætte af. Endelig kunne de komme af med vreden, som deres valgsystem ikke giver dem.

Skåning
Skåning
5 years ago

O’reilly har helt rätt.

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Jeg er pænt opdraget til ikke at være skadefro… Men er også opdraget til at kalde en “spade for en spade”.. Jeg ønsker at “middelsvenskeren” gror et par nosser, som Englænderne lige har gjort… Ellers bliver Svensk undergang.. (måske) eksemplet der styrer resten af Europa i den “forhåbentlig” rigtige retning..

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Swexit kommer aldrig att ske i Sverige. Politiker har för det första dumförklarat Svenskarna dom klarar inte av att ta sådana svåra beslut har ju våra politiker sagt. Sen är en folkomröstning bara rådgivande i Sverige. Svenska politiker är maktgalnadt dessutom i EU. Sverige har blivit en totalitär stat.

Snaphanen DK København
Reply to  invandrare1957

Jo, Sverige skrev jo EU medlemskabet ind i Grundloven i 2010 – uden at spørge folket. Men der er endnu ikke opfundet nogen love, der ikke kan overskrives af andre

http://www.dn.se/nyheter/sverige/sverige-nu-eu-medlem-enligt-lagen/

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  invandrare1957

Nu vill dom in i säkerhetsrådet också. Förmodligen för att kunna driva svensk politik över hela världen. Storebror den humanitära stormakten vet bäst hur alla bör leva.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Så är det. Varför är samarbetet med Nato viktigt det är ju för FN stolen i ett par år. Dom säljer ut Sverige för sitt storhetsvansinne. Det som är förstört sen när dom har byggt upp ett par miljonstäder i Sverige är förstört för gott. Invandringen är ju också ett sätt för maktgalna svenska politiker att styra Europa genom att vara värst så kan man ställa krav på andra egentlige genom klassisk mobbning. Som att Danmark är rasister för dom vill inte göra som svenska politiker. För Sverige sätter ribban för andra. Titta på anledningen att jag röstade ja till… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago

Hvad er “Breixit”? Er det, når Breivik engang slipper ud? 🙂

S Pdlr
S Pdlr
5 years ago

Om immigrationen är huvudskälet, så borde Swexit vara en enkel svensk-Brexit-kopia. Men icke så… Sverige per capita mest infekterade massimportör av odugligt Mena-muslimfolk, asyl- och bidragsbluffare. Plus en socialdemokratisk katastrof till statsminister, som fungerar som en bakpotatis utanför ugnen, dvs inte alls.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x