27
jun
Seneste opdatering: 27/6-16 kl. 1907
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Ministern öppnar för förbud av religiösa friskolor”

Det er deres egen bitre medicin, de skal sluge. Sveriges alliance med islam har rødder tilbage og ligheder med de sektlignende kirker, som Selma Lagerlöf beskriver i sin roman Jerusalem (her regner jeg islam som en pseudokristen, skønt meget aggressiv vækkelsessekt). Enhver dansker, der husker Sverige for 40-50 år siden, husker at hver flække havde sin kristne sekt. Pinsekirker og Maranata f.eks. I 70′ erne blev det militant afkristnet og fik pseudoreligionerne feminisme, multikultur og antiracisme i stedet.

Danskerne er ikke nær så forlovede med islam, som svenskerne er, tak og lov. Vi skal takke Kierkegaard og Grundtvig for det.  Sekter vil have himmerig på jorden, de vil udelukke de urene. Man genser det i svensk politik, hvor SD er de urene, der skal udelukkes, modsat i Danmark og Norge, hvor de er blevet lukket ind i varmen, både DF og Indre Mission. Svensk politik er de renes klub.

Det er trist, hvis man skal fjerne også kristendommen fra svenske skoler, da den er svensk historie i tusind år, men det er islams pris. Det er som at have fem procent alkoholikere i et samfund, og forbyde alkohol for alle (hvilket det jo delvist allerede er tilfældet.) Sverige skulle naturligvis forbyde muslimske friskoler, som er problemet, og ingen andre.

Gymnasieminister Aida Hadzialic öppnar nu upp för att förbjuda religiösa friskolor. Detta efter att Utbildningsdepartementet fått signaler om att pojkar och flickor delas upp i undervisningen på vissa skolor.– Vi behöver ta en diskussion om vi ska ha religiösa friskolor framöver, säger Aida Hadzialic. Aftonbladet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jasminum
jasminum
5 years ago

Planene om “Føderasjonen” Europa, med eller uten Storbritannia; utgangspunkt UK, men gjelder alle europas nasjonalstater som søkes avviklet av en krigsmakt, neppe mulig å kalle EU for noe annet, der den kommer til synet, om enn som en ren perversitet: https://www.youtube.com/watch?v=-0WeURiShfU Tro om EU nå konspirerer om å få Scotland og Irland med seg, tenker jeg i etterkant. Det blir en mulig gevinst. EU, en krigsmakt uten legitimitet, men som nærer seg på illigitimme handlinger i en by som heter Brussel, omdannet til en “Bastion” som via skrivebord tror de kan okkupere et helt kontinent…..: DET vil de lykkes med,… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Aida hade hon varit etniskt svensk hade hon varit borta från politiken nu och kallad rasisist i media. Men nu är hon invandrare och då sköter man det på ett snyggare sätt och ger henne en bättre tjänst eller position och får tyst på henne på det sättet.

Polka Charlie
Polka Charlie
5 years ago

Hvad der er gået galt – og hvorfor Storbritanien måtte ud – opsummeres meget godt her: Tommy Robinson får besøg af politiet – og hans families sikkerhed tilsidesættes på det groveste! Det er dybt rystende. https://twitter.com/TRobinsonNewEra/status/747152646709051392

Lillemor
Lillemor
5 years ago

Hvordan få full kontroll på sine undersåtter i 3 steg: 1: Man skaper et problem. I dette tilfellet: Man importerer horder av uromomenter, annerledestenkende, kulturelt tilbakestående og primitive mennesker, og slipper dem løs i et etablert, sivilisert samfunn, slik at de kan skape furore uten motstand. 2: Man tvinger fram en reaksjon: Når originalbefolkningen har fått nok, vil den reagere. Enkelte befolkninger tåler lite, andre har blitt flasket opp på sosialdemokrati, feminisme og toleranse, og tåler mer enn man tidligere hadde trodd at tenkende mennesker evnet. 3: Man presenterer en løsning: Disse galningene må sensureres, deres frihet til å spre… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Lillemor

Ordo ab chao eller på mer begripligt språk ordning ur kaos är självaste Illuminatis motto. Somliga förståsigpåare menar dock att denna organisation upplöstes redan på tidigt 1800-tal. Andra vill gå ett steg längre och menar att organisationen aldrig har funnits. Att den är ett fantasifoster uppfunnet av diverse konspirationsteoretiker. Antingen är det betalda troll eller folk som inte ser skogen för bara trän. Det finns ett gammalt ordspråk, är huvudet dumt så får kroppen lida. Men det lär dom väl bli varse så småningom om än ack alldeles försent. Då kan dom ju stå där och babbla om foliehattar innan… Read more »

Lillemor
Lillemor
5 years ago

Det du så pent beskriver, er problemet med demokratiet (sikkert det samme globalistene mener om demokratiet pr nå også, er jeg redd): Et bra demokrati betinger en opplyst og engasjert befolkning. Flesteparten (spesielt i «rike» land) er ikke så opplyste eller engasjerte at de evner å bestemme hva de skal ha til middag dagen etter engang! De bare stemmer på den som er flinkest til å prate på TV.

Kanskje du har sett denne før, men hvis ikke tror jeg du vil like den:

https://www.youtube.com/watch?v=2jyY6rqP_3Q

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x