29
jun
Seneste opdatering: 2/7-16 kl. 1601
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg holder sommerferie og farter lidt rundt i sommerlandet, men jeg kigger forbi ind imellem og lader mig lokke af særlige ting. Jeg kan se på DMI at der ikke kommer Det Nordiske Lys i år. På hver side af sommersolhverv er der ingen tidlige morgener, som er skyfri.

P1050022

Fotos: Fiolstræde v. Jorcks Passage. Bagsiden af Domkirken og Universitetsbiblioteket. Rådshuspladsen og Nytorv/Gammeltorv. (Klik for helskærm)

P1050018 P1050020

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

“Je suis Jalving” – nyt dagligt debatprogram med Mikael Jalving i juli på Radio24syv 😉

Så jeg var altså alligevel ikke helt ude i hampen 😀 – håber at der kommer en form for opfølgning på programserien Danmarks Røst ang. den dramatiske udvikling i Sverige, siden denne opruskende og provokerende serie blev sendt i 2014.

Jeg kan desv. ikke linke pt. – beklager 🙂

S Pdlr
S Pdlr
5 years ago

De korta, ljusa nätterna, högst upp i Skandinavien mest påtagligt, medför en annan positiv konsekvens. Det gör ramadan-svälten värre för de matvägrande muslimerna. Mer ljus, färre muslimer!

torstein
torstein
5 years ago

Så utrolig å kunne kjøpe en øl i Nyhavn i København og sette seg ved bryggekanten og nyte den uforstyrret og betrakte folkelivet; i Norge og Sverige kunne man straks oppleve å bli arrestert og bøtelagt på brudd på alkoholskjenkelovene.
Danmark er dejligst!

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago
Reply to  torstein

Det er endnu hyggeligere at købe en høkerbajer (det vil sige en øl i et supermarked) og drikke den på bolværket (bryggekanten).

tavsen
tavsen
5 years ago

Tak for flotte og stemningsfyldte billeder. Danmark dejligst.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x