29
jun
Seneste opdatering: 30/6-16 kl. 1337
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mikkel Andersson skriver også om Jo Cox og politisk vold. Tonekunstnere og politisk vold

Jeppe Juhl møder Uwe Max Jensen 1 og 2 af 3

Ikke røde kunstnere hænger bestemt ikke på træerne, det ved jeg af meget lang erfaring. Mange er “default-røde”, dvs. de er røde som en selvfølgelighed, ikke fordi de er vidende eller de nogensinde har skænket det en nærmere tanke. Det “er man bare,” fordi man vil tilhøre flokken og virke “humanistisk”, et ord der oprindelig betød noget, men nu er komplet ødelagt og befinder sig ovre i afdelingen for “menneskesyn.”. Hatten af for Uwe, den tænkende kunstner, som også er sjov.


Sverige: Den hvide underklasse betaler indvandringens pris

En solid gang social indignation af Geeti Amiri. For 13 år siden stod den her, i dag står den i Ekstra Bladet

Jeg er netop hjemvendt fra Sverige, hvor gadebilledet, særligt i de små byer udenfor storbyerne, har ændret sig så markant, at man må være medlem af Alternativet for ikke at kunne spotte forskellen på før flygtningekrisen og efter.

Førhen kunne små byer i Skåne-regionen tælle nogle tusinde indbyggere. Nu er tallet tredoblet. Og de svenske myndigheder leder febrilsk efter boliger til de mange nyankomne, som kyniske bolighajer lukrerer hæmningsløst på. Og imens oplever den svenske integrationsindustri sin guldalder, der svarer til en renæssance af den danske integrationsindustris guldalder, hvor enhver kunne kalde sig selv for ekspert i håndtering af kulturmøder med et gebrokkent dansk.

Den sociale armod, der hersker i underklassen, skal man have levet igennem for at kunne forstå. Jeg kommer derfra og gensynet med underklassen er hverken noget, der er Sverige eller Danmark værdigt.

Regningen for de frelste svenskere og danskeres forpligtelse overfor mennesker på flugt betaler borgere, hvis pengepung ikke kan give deres børn et forspring i køen til uddannelse, men må gå ud af folkeskolen som funktionelle analfabeter.

Det er udsatte borgere, der må vælge mellem livsnødvendig medicin eller mad på bordet, fordi det offentlige sundhedsvæsens brugerbetaling vælter en udsat families økonomi. Det er borgere, både i Sverige og Danmark, der har været så længe glemt af eliten, at ejendommene, de bor til leje i, er faldefærdige. Det er borgere for hvem, Alternativets højtbesungne mantra om et stærk civilsamfund er en lussing i ansigtet. Det er mennesker, hvis elendighed er det eneste de kan spejle sig i hos naboen. Ekstra Bladet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Svein Nilssen
Svein Nilssen
5 years ago

Unge mørke menn blir lurt hit av kyniske menneskesmuglere som lovet dem horder av unge villige damer, som ønsker flyktninger velkommen. Og situasjonen blir jo ikke noe bedre med at våre naive politikere ønsker å gi dem et bedre liv, på bekostning av landenes egen befolkning.

invernes
invernes
5 years ago

Muslimsk terrorgruppe: «Forsøk å drepe bare hvite mennesker»

https://www.frieord.no/utenriks/muslimsk-terrorgruppe-forsok-a-drepe-hvite-mennesker/

invernes
invernes
5 years ago

Sverige: Den hvide underklasse betaler indvandringens pris.

Man kunne si at Vest Europas hvide underklasse betaler indvandringens pris, for det er nettopp det som skjer, England er det nå håp for, men hva med resten av Vest Europa ? klarer de å komme seg ut av djevelskapen EU ?

Trump: EU är borta om tio år – på grund av invandringen

http://www.friatider.se/trump-eu-r-borta-om-tio-r-p-grund-av-invandringen

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  invernes

Akkurat. Weston i videoen over understreker jo hvordan “leftist” politkk rammer venstresidens tradisjonelle velgere. Enig med ham: “Hat” er en helt naturlig reaksjon på de samfunnsendringer som rammer samfunnets lmvere klasser, i det som for dem framstår som et multikulturelt helvete. I slike situasjoner som Weston skildrer, der er fravær av hat og avsky tegn på manglende menneskelig reaksjonsevne, en helt avstumpet mennesketype, der “antirasismen” lærer oss dårlig samvittighet for de mest naturlige menneskelige reaksjoner.

invernes
invernes
5 years ago

Kunne vert greit med en artikkel pr sak , det blandes for mye sammen til en suppe 🙂

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  invernes

Tilbyd eventuelt din arbejdskraft for prioritering af suppe, steg, is-konceptets endegyldige sejr, eller forsøg at lave en aftale med ejeren om bringen det samme indhold i en lidt anden opsætning, lav en app der klarer problemet eller…

Træt
Træt
5 years ago
Reply to  Peter Buch

Love it or leave it, hvad?. Det kan ikke kræve den udvidede ledvogtereksamen at trykke på “send” efter hver artikel, i stedet for dette bunkebryllup.

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago

Det kanske nu har gått upp för den “moderna människan” att djävulen inte är utan kraft på denna vår jord. Men den moderna människan håller nu kanske(!) på att vakna och inse att djävulskapen inte upphör enbart för att man går in i ett nytt Millenium.

Snaphanen DK København
Reply to  GustaWasa

jeg vil også gerne slå et slag for den afskaffede ondskab. Den findes.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x