4
jul
Seneste opdatering: 5/7-16 kl. 0833
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Modsat Undercover Mosque, det tog DR otte år at vise, er de på forpoterne med denne Frontline Dokumentar. Det tog kun tre måneder, DR viser den netop nu i aften. Frontline. Saudi Arabia Uncovered.

Unævnelige fakta om indvandring I og II

Når de to største kapaciteter i landet – Poul Christian Matthiessen, Professor, dr.polit og Gunnar Viby Mogensen, Dr.phil. – skriver, mødes de som regel af larmende tavshed fra politikerne. Nu er Folketinget heldigvis gået på sommerferie, så ser det denne gang ikke helt så pinligt ud. Så behøver de heller ikke kommentere interviewet i Politiken med prof. Uffe Østergaard, hvis pensionering har haft en yderst vitaliserende virkning på ham: Tiden er kommet til at bygge Fort Europa.

De centrale faktorer, som ligger bag migrationspresset fra Mellemøsten og Afrika, er således af varig karakter. Det stiller derfor svære og afgørende spørgsmål til danske politikere. For det første kan man spørge, om det er rigtigt at give et antal asylansøgere opholdstilladelse og ofre meget betydelige summer på en integration, som delvis mislykkes – herved lader man jo de mange andre nødlidende personer i f.eks. Afrika i stikken? For det andet kan man spørge, om der fortsat skal føres en indvandringspolitik, som giver anledning til stadig vækst af antallet af ikke-vestlige og dermed muslimske indvandrere i Danmark. I 1980 var der godt 50.000 ikke-vestlige indvandrere og efterkommere, som udgjorde én pct. af befolkningen. I dag er antallet nået op på godt 450.000 og udgør dermed otte pct. af befolkningen. Den nyeste fremskrivning fra Danmarks Statistik skønner, at der i 2060 vil være 900.000 ikke-vestlige indvandrere og efterkommere, som vil udgøre godt 13 pct. af befolkningen. 

Det er et afgørende politisk spørgsmål, om man ønsker at fortsætte denne udvikling. Her er det selvfølgelig vigtigt, at man har analyseret alle konsekvenser af en fortsat stigning i antallet af ikke-vestlige – og overvejende muslimske – indvandrere og efterkommere. Dette spørgsmål besvares i kronikken – Unævnelige fakta om indvandring (II) – i morgen. Unævnelige fakta om indvandring (I), Unævnelige fakta om indvandring (II)

Se også Eurostat: Nettoinnvandring på 77 millioner de neste 53 år

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

40 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knut Berg
Knut Berg
7 years ago

Det er kun en ting som nytter nemlig å forby all innvandring fra islamske land.Punktum.Hjerterått og brutalt? Ja det er det, men med ondt skal ondt fordrives.

jasminum
jasminum
7 years ago

http://www.theeuroprobe.org/2013-044-couden/

Så mange illusjoner som faller. Men våre politikere, HVEM ER de! Hva STÅR de for.
Se også kommentarene på denne siden. Jeg er mildt sagt sjokkert. DET burde jeg ikke være. Vi lever i psykopatenes tidsalder. Men at våre egne politikere ikke agerer, det har jeg vansker med å ta inn. De bryr seg ikke om landet, de bryr seg om seg selv. Kvalmende, kort sagt.

jonny_99
jonny_99
7 years ago
Reply to  jasminum

Alla internationella organisationer arbetar med detta. Se t ex denna FN-rapport från 2000. Replacement Migration: Is It a Solution to Declining and Ageing Populations? United Nations projections indicate that over the next 50 years, the populations of virtually all countries of Europe as well as Japan will face population decline and population ageing. The new challenges of declining and ageing populations will require comprehensive reassessments of many established policies and programmes, including those relating to international migration. Focusing on these two striking and critical population trends, the report considers replacement migration for eight low-fertility countries (France, Germany, Italy, Japan, Republic… Read more »

jasminum
jasminum
7 years ago
Reply to  jonny_99

Vi lot det gå for langt. Kapitalkreftene har ingen grenser. Alle midler er tillatt, innkludert menneskeheten. Psykopatene (jeg bruker mye det begrepet, men det hører dessverre til) rules. Og med det også skrekken. Når de, politikerne aner hva det handler om, så stenger de av, er de heldige har de en pragmatisk evne i tillegg. Slik blir de vårt samfunns død. hadde de hatt det minste av troverdighet så hadde vi hørt deres ramaskrik fra våre nasjonalsamlinger. Men nei, der går business as usual, alt mens landet dør. Trist, trist, trist. Vi er kommet så langt, de dødens krefter vil… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
7 years ago
Reply to  jasminum

Psykopater, eller narsissister. Disse begrepene flyter over i hverandre. En av Tysklands mest kjente psykiatre mener at Angela Merkel har en narsissistisk personlighetsforstyrrelse:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3421220/Angela-Merkel-showing-signs-mental-breakdown-narcissism-stubborn-refusal-reverse-migrant-policy-warns-celebrated-German-psychiatrist.html
http://www.breitbart.com/london/2016/01/27/pyschoanalyst-diagnoses-narcissistic-angela-merkel-verging-on-mental-breakdown/

Definisjonen av denne personlighetsforstyrrelsen: https://en.wikipedia.org/wiki/Narcissistic_personality_disorder

Selvopptatthet, hensynsløshet, mangel på empati, intenst og kontinuerlig behov for anerkjennelse er det sentrale.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  Tor Arne

Angela Merkel ca. 2010: “Multi-Kulti ist tot”

Hvad var det mon lige der skete derefter? 🙂

Fortalte nogen hende, at det ville være rigtigt sundt for partikassen,
hvis hun holdt meget lav profil med den form for uigennemtænkte
politisk ukorrekte udtalelser?

Hvilke andre mulige forklaringer er der efterhånden tilbage på vore fejge
politikeres uansvarlige opførsel, vanvittige beslutninger og deres dybe
foragt for de indfødte europæiske folk og deres sikkerhed og vitale
interesser? Det giver INGEN mening!

https://www.youtube.com/watch?v=BE6dR7T-zIQ

Snaphanen DK
7 years ago

“Talk is cheap” sagde Lars Hedegaard om det. Vi blev vist alle forbavsede over, HVOR billig den var

bjørn
bjørn
7 years ago

Nye massesexovergreb til alsang eller noget i Karlstad – og jeg hader selvfølgelig at citere pigen, som hader at sige det, men de havde migrationsbaggrund
.
http://www.zerohedge.com/news/2016-07-05/mob-foreign-youths-assault-35-females-swedish-music-festival

jasminum
jasminum
7 years ago
Reply to  bjørn

Ved neste konsert, og dersom man deltar som publikum, så tas naturligvis med Clas Olsson alarm. Trekk i snoren. Ha gjerne litt reservepynteting i lomma i tillegg. Alarmen er plassert i håndflaten naturligvis. Den der avbildede politisjefen har vært i media tidligere. Mange ønsket hans avgang – patetisk er bare fornavnet.. Tenke seg,

ET ARBÅND, som om det skulle holde drittstøvlene stangen!.

invernes
invernes
7 years ago

De fleste har aldri hørt om mannen som inspirerte hele ideen om EU, muligens fordi bøkene hans bare er kommet på tysk. De er absolutt ikke klar over at idéen hans var å skape en blandingsrase i Europa for å gjøre slutt på all nasjonalitetsfølelse i Europa. Richard Coudenhove-Kalergi (1894-1972), var av adelig opprinnelse og var veldig mye en elitist. Richard Coudenhove-Kalergi er den egentlige opphavsmannen til EU, og hans innsats går tilbake til 1922 da han i Wien grunnla den “Pan Europeiske” bevegelsen. Idéen hans ble delvis inspirert av USA som jo er kjent som «den store smeltedigelen» (The… Read more »

jasminum
jasminum
7 years ago
Reply to  invernes

Oi, du kom jo med den hele historien. Jeg lar min lille replikk herunder alikevel stå. DETTE må alle få med seg. Helt sykt, men så er det diagnostiserte politikere og diagnostiserte andre mennesker (for ingen i EU er valgte politikere, vel) at vi er oppimot.

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  jasminum

Tiltredes 🙂

Oerdoeg
Oerdoeg
7 years ago

Jag fick nyss besked om den här intervjun med Bassam Tibi. “Heute sieht Göttingen aus wie ein Flüchtlingslager” http://www.welt.de/debatte/article156781355/Heute-sieht-Goettingen-aus-wie-ein-Fluechtlingslager.html “In Damaskus gibt es Überbevölkerung. Aus der 700.000-Metropole meiner Kindheit sind 3,5 Millionen Menschen geworden. Es gibt Straßengangs, viele Schulabbrecher. Letztens sprach ich eine Frau auf dem Markt von Göttingen an und fragte sie auf Syrisch, ob sie politischer Flüchtling wäre. Sie kannte das Wort überhaupt nicht. Sie kam aus dem Süden Syriens mit ihrem Mann. Für die Flucht haben sie viel Geld bezahlt. Was sollen sie hier machen? Davor habe ich Angst. Anthony Giddens spricht von “ethnischer Armut”. Die Konflikte… Read more »

jonny_99
jonny_99
7 years ago
Reply to  Oerdoeg

Für Euphorie seitens der Deutschen gibt es nun wirklich keinen Grund.

Nej, så kan man uttrycka det. Tragiskt reportage från Regensburg: ny flyktingförläggning, med en bordell och en salafistisk moské som grannar.

https://www.youtube.com/watch?v=2U-GOQgoshE

Tidigare naiva Gutmenschen är nu nästan gråtfärdiga. En muslim skrattar åt dem och säger “Om 20-30 år finns inga tyskar längre. Vad är problemet? Gud skapade inte detta landområde åt tyskarna. Den här platsen är till för oss människor.”

Anna Svensson
7 years ago
Reply to  jonny_99

Armes Deutschland!

jonny_99
jonny_99
7 years ago
Reply to  Anna Svensson

Verkligen.

https://www.youtube.com/watch?v=iHBtihSWdk4

Tysktalande, “integrerade” invandrarungdomar skrattar åt frågan om de har tyska vänner. Så klart inte. Tyskar hör inte till oss. De är inte som oss. Tyskar är äckliga, t ex äter de fläsk.

Anna Svensson
7 years ago
Reply to  jonny_99

Har sett denna video tidigare, i Sverige ser det likadant ut. Våra makthavare borde se den, å andra sidan skulle det bara bortförklara innehållet.

jonny_99
jonny_99
7 years ago
Reply to  Anna Svensson

Ja, det har ju t o m stått ännu värre saker i DN.
“Men det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej, säger Hamid. Den svenska tjejen får ju massor av hjälp efteråt, och hon har nog redan knullat.”

“När vi är ute på stan och rånar så krigar vi, vi krigar mot svenskarna”

Allt bortförklaras (våldtäkter har alltid förekommit, svenskar rånar ju också). Knappt någon bryr sig. Det är en sjuk tid vi lever i.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago
Reply to  jonny_99

Hvor er den lærerig. Naive godtroende hjernevaskede tyskere tager imod med åbne arme og bliver narret af “fredens religion”.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Wow! – hvor sørgeligt 🙁 – han havde da sine meningers mod og vovede at tale alle de frelste og politisk korrekte midt imod åbent. RIP Mads Holger er død http://nyheder.tv2.dk/politik/2016-07-05-medie-mads-holger-er-doed Forfatteren og debattøren Mads Holger er død, skriver Politiken. Han blev 38 år gammel. … Han opstillede for De Konservative ved folketingsvalget i 2015, men forlod partiet, som han senere beskrev som værende “lidt i en febervildelse”. Dagen efter valget indstillede Det Konservative Folkepartis forretningsudvalg, at Mads Holger blev ekskluderet fra partiet på grund af partiskadelig virksomhed. – Jeg synes, der er et element af manglende intellektuel kapacitet i… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Ja, og så var det endda kun del II – “Undercover Mosque the Return” – , de sendte på DR2, klokken 23 en onsdag aften, så man ikke risikerede, at alt for mange seere var vågne nok til at orke at følge med og reagere på hvad man så af ekstremt had og intolerance i programmet. Og det var vist kun fordi, der var blevet lagt politisk pres på i radiorådet fra borgerlig side, at denne del af den fremragende engelske Channel – 4 Dispatches serie overhovedet blev sendt på DR. I aftenens program om SA kunne blandt andet se… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Til dem, der aldrig fik lov at se HELE denne gruopvækkende serie – fx. på DR 😉 Dette er, hvad I / ni politikere og alle vi andre i virkeligheden er oppe imod, når de mange officielle kameraer og mikrofoner er slukket, alle de store plusord om multikultur, diversitet, samarbejde og “Fredens religion” er udvekslet og alle PK-journalisterne og de naive kendiser / nyttige idioter for længst er gået hjem til deres beskyttede boliger: Channel 4 – Dispatches: “Undercover Mosque” (2007) https://www.youtube.com/watch?v=Btx0mm5KCMI “Undercover Mosque – the Return” (2008) https://www.youtube.com/watch?v=JRF_yPQy-Qo “Britain’s Islamic republic” (2010) ( om borgmestervalget i London-bydelen Tower Hamlets… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Je suis Jalving

http://www.radio24syv.dk/programmer/je-suis-jalving/

Mørke skyer trækker ind over Aftenlandet i disse år:
Finanskrisen, flygtninge – og migrantstrømmen (og dertilhørende
kultursammenstød mellem de indfødte europæiske befolkninger og de
nyankomne) samt jihadistisk terror er blot nogle af de onder som piner
Europa. Der er dage hvor man tænker at det hele er på vej til Helvede i
en håndtaske, og en debattør som i hvert fald tænker sådan, og længe
har set på Europa gennem de allermørkeste briller, er historikeren og
forfatteren Mikael Jalving.

….

Podcasts:

4/7 http://www.radio24syv.dk/programmer/je-suis-jalving/13965303/je-suis-jalving-04-07-2016/

5/7 http://www.radio24syv.dk/programmer/je-suis-jalving/13973386/je-suis-jalving-05-07-2016/

River
River
7 years ago

Tankevækkende dokumentar. Tanker om Sønderbombningen af Serbien da de ville forhindre mussernes hærgen. Feministernes optagethed af microaggression, hen, privilegier etc. Skift af magt fra een muslimsk retning til en anden med fortsættelse af uhyrligheder. LBGT og kvinders forsøg på at lade som om det er den almindelige befolkning i vesten der er aggressorerne.
Forræderiet, utaknemligheden, historieløsheden er hjerteskærende at være vidne til.
Gad vide om DR skal have debatprogrammer om denne ‘nye’ viden.

spirild
spirild
7 years ago

Jeg ber for Danmark. DE må da ikke la landet sitt raseres, det kan ennå reddes…eller?

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago
Reply to  spirild

Hverken Danmark, Norge eller endda Sverige er truede som nationer. Folk paa Balkan overlevede meget vaerre i flere hundrede aar. Spoergsmaalet er, hvordan Danmark kan reddes. En voldelig konfrontation er nok den mest naerliggende loesning, ikke kun af sikkerhedsmaessige aarsager, men ogsaa fordi det vil laere danskerne at frihed ikke er gratis, at ikke alle konflikter lader sig snakke vaek, og fordi en voldelig konflikt for tid og evighed vil goere kulturmarxisme ligesaa uspiselig som nazisme. Den fredelige loesning vil vaere at afvikle velfaerdsstaten; hvis ikke man kastede skattekroner i grams ville muhammedanerne snart soege groennere graesgange, men den loesning… Read more »

spirild
spirild
7 years ago
Reply to  FelixKrull

For meg er det opplagt at det er muslimene som tvinger oss europeere til å bo, leve i deres nærhet. De omformer våre habitates og parasiterer der det er mulig. Ikke fordi vi vil, men fordi et svært lite mindretall europeere, “eliten” sammen med ideologisk orienterte ( på fint journalist) kaller dette Fremskritt. (propaganda) At ungarere, bulgarere og balkanere har overlevd meget værre, er nok riktig. Jeg har venner med aner i Ungarn. Det er store forskjeller i lynne, mentaliteter. Også mellom disse gruppene, forøvrig. Vi, skandinaver er i dag helt uforberedte på muslimsk mentalitet. Og vi har gjennomgått en… Read more »

spirild
spirild
7 years ago
Reply to  spirild

PS Og forøvrig vil de aller fleste europeere ha en fredelig løsning, repatriering, ikke krig eller blodbad.

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago
Reply to  spirild

Vi, skandinaver er i dag helt uforberedte på muslimsk mentalitet. Og vi
har gjennomgått en hjernevask, indoktrinering for ikke å motsette oss
denne perversiteten.

Helt korrekt.

Og kuren er borgerkrig.

spirild
spirild
7 years ago
Reply to  FelixKrull

Jeg orker ikke tanken. Europa var en fantastisk skjønnhet. Inntil 1ste “verdenskrig”.
Og vår natur, planter og dyr-
Vet du ikke at EU fikk fredsprisen? Nobels fredspris?

Anna Svensson
7 years ago
Reply to  spirild

Liksom Obama, Kissinger, Arafat m fl.

bjørn
bjørn
7 years ago
Reply to  spirild

Torbjørn Jagland er en gemen spytslikker, ligesom Jens Stoltenberg og Anders Fogh Rasmussen, som forråder og sælger deres nærmeste for at gøre globalistisk stjernekarierre

Knut Berg
Knut Berg
7 years ago
Reply to  spirild

neida vi er absolutt ikke uforberedt.Det er derfor røster som oss finnes.

spirild
spirild
7 years ago

Jeg var trett i dag, mer enn ellers…når man arbeider som de gamle bondekonene blir man det. (Og glemte kanelen i sjokoladekaken..) Vel, jeg så på “MunterMat” og tankene kommer og går. Europa mister sin befolkning i abortekstremisme. Afrikas promiskuøse levevis ender i mange små som reddes av matinjeksjoner fra Vesten og nå snart GMO korn og ris. DET er argumentet for å bedrive kortsiktig tenkning og profitt: GMO, tenk på de stakkars fattige bønder i India feks, deres risavlinger vil alltid være bra og deres 10 barn vil alle leve. Samme for Afrika. Vi vet jo at amerikansk industrilandbruk… Read more »

invernes
invernes
7 years ago

Skal Sverige Norge Danmark ende som arabiske land ? nei ikke faen om de skal ! folk i Norden må samles til storm.

GHjo
GHjo
7 years ago
Reply to  invernes

Så lenge idiotene som blir tillatt å styre,ikke blir fjernet,så vil det nok det,desverre.De regner vel med å bli ansatte som sjefs-dhimmier, med ansvar for at den vantro bølingen som er igjen, betaler sin Jizya,
slik at det muslimske herrefolket kan bli forsørget på beste vis.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  GHjo

Det går inte att rösta bort dem. Känner dom sig hotade så kommer dom bara att valfuska. Så enkelt är det bara. Förmodligen kommer det att kosta mycket blod och lidande innan vi blir av med dom.

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago

Det er efterhånden meget enkelt; Enten repatrierer vi de 450.000 uønskede muslimske frontsoldater ellers går vi mod social uro og borgerkrig. Vælger vores politikere det sidste, så må de jo stå til ansvar for dette – uanset om de så tror, at de kan stikke af til USA, New Zealand eller Månen. Jeg håber at Matthiessen og Mogensen når sammen konklusion.

40
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x