6
jul
Seneste opdatering: 6/7-16 kl. 1939
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er 3 dagen nu, og programmet begynder at lette med rigtig gode, informerede indringere. Mytomaner og “lad os begynde med Adam og Eva-typer” som David Trads, surfer man bare forbi. Det varer vist hele juli, så programmet kan blive lidt af en milepæl – også for de, der ikke er helt eksede med vox populi. Je Suis Jalving.

Jeg anbefaler også meget at høre prof.Gunnar Viby Mogensen i P1 idag: P1 Debat: Effekter af migration. Den er fremragende, og viser hvor meget diskursen har flyttet sig i Danmark på bare et år. Man kan kun begræde, at dette ikke skete i 2001, men bagtroppen er tung at danse med. I mellemtiden lavede den uoprettelige ulykker.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Jalving er god… Men det er en “tung” dans… Ahmed og David Trads, der ringer ind, kan SLET ikke kende FAKTA/statestik… For deres omgangskreds og erfaringer siger det modsatte… med andre ord… DER ER LANG VEJ ENDNU…

Snaphanen DK
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

ja, ham Ahmed-Mangeord tager for meget tid. Som han dog ævler om ingenting. Jalving er for venlig der.

disqus_1zmadoZq4O
disqus_1zmadoZq4O
5 years ago

Godt Jalving-show. Desværre har mange danskere fortsat den her tåbelige økonomiske vinkel på masseindvandringen. Kom nu venner! Lad os sige at masseindvandringen var en kæmpe økonomisk succes. Ville I virkelig lade jer reducere til mindretal i eget land af tilstrømmende økonomisk succesrige fremmedarbejdere?? Etnisk og kulturel-religiøs konflikt har meget lidt med økonomi at gøre, men besidder sin helt egen dybt menneskelige dynamik. Vi er stammevæsner fra naturens hånd og ikke abstrakte verdensborgere. Hvorfor er det at arabere, tyrkere og kurdere slås så blodet står i stråler?? Har de ikke en fælles sunni-islamisk kernekultur?? Er de ikke medlemmer af den samme… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x