8
jul
Seneste opdatering: 8/7-16 kl. 1400
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Glem det. Sverige har haft flere mord på homoseksuelle begået af muslimer – som er tystet helt ned. De kan ikke rumme det, de der Pride-marcherende genusteoretikere der er “politisk engagerede,” selvom de i alles interesse skulle holde sig langt væk fra det. Arg Blatte (Den Vrede Perker) er helt i topform her. Se også Gøteborg: Mordet på en vietnamesisk transvestit og Hatbrottet i Tantolunden.

Snapshot af det svenske socialdemokrati

Jeg havde aldrig troet, jeg skulle komme til at længes efter Ingvar Carlsson og Göran Persson, men i retrospekt ser man, at partiets talentmasse holdt op med dem. Grænsen går helt præcis ved Mona Sahlin, Stefan Löfven og Veronica Palm. De er blottet for gehør og begavelse, man kan bare høre Löfvens tale i Almedalen for at overtyde sig. Og så kalder de sig endda “Fremtidspartiet.” Desværre, fremtiden sluttede for 20 år siden, men de talentløses mentalitet befinder sig stadig hvor det var, da partiet i 1968 havde 50.1 procent af stemmerne. Det er Konen (partiet) i Muddergrøften rent mentalt. Det er hule pampere, det er bare pinligt. Partiet er dødt, og ser ikke ud til at kunne genoplives. Forsøg med Juholt, Sahlin og Löfven er slået fejl.

13626952_264416480600658_3974053201193837960_n

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Konventionerne er blevet deres egen værste fjende http://linkis.com/www.altinget.dk/arti/Wej5q Med beskyttelse af seriekriminelle som Levakovic og flygtningestrømme tværs igennem sikre lande har menneske-rettighedskonventionerne fået utilsigtede virkninger. Stadig flere politikere lægger nu afstand til konventionerne. … Kernerettigheden – at et naboland ikke bare kan returnere i flygtning i livsfare til et diktatur – er der givetvis stadig folkelig støtte til. Men som 2015 viste, har flygtningestrømmen en anden karakter i dag. Sidste efterår kunne man se flygtninge fra lande som Syrien, Irak, Afghanistan og Eritrea vandre gennem fem-seks-syv sikre lande for at ende i Tyskland, Holland, Belgien eller Skandinavien. Det har aldrig… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Formidabelt foto. Har du taget det?

Snaphanen DK
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Jeg fandt det på en svensk Facebook – hvem der har taget det, ved jeg desværre ikke

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

“Angry foreigner” bliver bedre og bedre… “Latte mastubating hipsters” PRICELESS..!

Snaphanen DK
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

yes ! Billedsiden er også god

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x