8
jul
Seneste opdatering: 9/7-16 kl. 0609
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Danskere der ikke ser svensk TV jævnligt, gør sig ikke klart, hvilken mængde af politisk propaganda svenskerne udsættes for 24-syv. Det er ikke spor mærkeligt, at den svenske elite har lykkedes med at forære 30 procent af landet til den 3 verden. Røvslikkerne på SR og SVT har en ganske stor del af æren, og nu er Löfvén havnet på mellemhånd: Fordi medierne ikke tillod nogen dissens, er politikerne nu kørt med 180 ind i en betonvæg og har en hårdere indvandringspolitik nend SD. Øvelsen for dem er, nat have  taget fejl i 40 år uden at miste magten. Det hører man og Löfven, et par ynkeligheder, som burde ryge ud af Riksdagen, hvis der var retfærdighed til. Svenske journalister er mikrofonholdere for magthavere, men høre her hvor Per Gudmundsson presser moderaten Johan Forsell. Det er ikke tit, man hører en svensk journalist bide sig fast med ubehagelige spørgsmål. – Man kan høre Jimmie Åkessons tale i Almedalen her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tomas
5 years ago

Med Svenska och Danska barn
är det inte så noga.

Då tiger alla ”Göbbelschnauzen” (propagandakäftar).

4. ”Fallet Axel”. Tomas Gidlöf,
pappan som inte fick vara far och det lilla barnet som aldrig fick någon pappa!
Mars 14, 2013

Klicka här för att lyssna. https://honesty4u.wordpress.com/your-voice/intervju-med-anders-politiskt-kaos/

Och så har väl Danmark seminstationer
för feminister. De framavlade barnen blir ju faderlösa. Det strider också mot Barnkonventionen.

http://tomasgidlof.se/BO_brev.html

En ratificerad konvention skall följas även om den inte införts i landets egna lagar.

Tomas.
Svensk Skåning.

Anna Svensson
5 years ago

Mitt råd till denne Holmberg är att på egen bekostnad ta hand om den stackars “pojkens” familj, d v s att personligen stå för alla deras kostnader.

pica_pica
pica_pica
5 years ago

Sverige kan aldrig bli ansvarig för de val utomeuropeiska människor gör. Om den afghanske fadern flytt och landat i Turkiet där han placerar fru och barn för att själv ta sig till Sverige så har han själv splittrat sin familj, han är ansvarig.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Nyhetsvärderingen den gör vi. Hur i helskotta kan man säga så. Det är till att göra bort sig och erkänna att vi bestämmer vad som är sant. Dom borde ställas inför rätta för det dom håller på med. Men tyvärr det här är en agenda Shipsteed som är stora ägare i Aftonbladet och Jan Hellin som tidigare var anställd där är nu på SVT. Ägarna till Shipsteed är medlemmar i Bilderberg och SVT som är politiskt styrd Både Reinfeldt och Löfven flög ju på Bilderbergmöte 4-5 månader innan dom blev statsminister givetvis flög dom med Wallenbergs privata jet. Wallenberg som… Read more »

Steinadler
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Den største medieeieren i Norge er Schibsted-konsernet, som eier omkring 30% av landets aviser. Dette har jeg skrevet om i artikkelen: Who are the brain police? Men en leser stilte meg oppfølgingsspørsmålet: Hvem eier Schibsted? […] Faste lesere av steigan.no vil kjenne igjen noen av de virkelige haiene på Wall Street, som JP Morgan, Goldman Sachs, Mellon og State Street. Og hvis man summerer dette, viser det seg at disse finanskapitalistene til sammen eier 30,43% av Schibsted. Steigan.no, 27. april 2016. Hvem eier Schibsted? Gjennom betydelige aksjeposter i Schibsted har Wall Street skaffet seg en nøkkelposisjon i et av Norges… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  Steinadler

Tack intressant. 7% röststarka aktier var väl vad Investor o Wallenberg hade i Scania o styrde. Så media i Sverige är väldigt styrd och skriker nazist, fashist och högerextrem direkt det går emot dom. Sen godkänner man politiker också. Då har det gått för långt det är inte demokrati längre. Spelar ingen roll vem vi röstar på samma politik. Sen är det min övertygelse skulle SD få 50+% 2018 då sänker bara Soros kronan och det blir omval som passar kapitalist maffian.

queuecumber
queuecumber
5 years ago

Jeg synes at det er fint at han afkræver politikerne et svar. Det samme gør Clement Kjersgaard. Jeg synes derimod ikke det er fint, at alle hans spørgsmål er fra et venstreekstremt synspunkt.

Invandraren
Invandraren
5 years ago

Muslimerna är inte väst problem, det är de muslimska ländernas problem! Det finns 57 muslimska länder att söka asyl på först och många av dem är rika. Muslimer ska hjälpa sina egna! Den så kallade fredens religion visa nu att ni kan ta hand om era egna! Kristna ska hjälpa kristna!

Steinadler
5 years ago

»Han längtar efter sin mamma«

– Jag brukar säga halvt på skämt att jag formades i ett matriarkat. Jag växte upp med min ensamstående mamma. Det var bara hon och jag. Och mina mostrar och min mormor. Alla starka individer med mycket åsikter. Jag kände mig alltid lyssnad på och kunde säga vad jag tyckte. Morsan tog inte så mycket plats själv så det gjorde kanske att jag fritt kunde utveckla narcissistiska drag som en programledare behöver, haha. Hallands Nyheter, 2. februari 2016. ”Jag har blivit bättre på att hålla käften”

M. Pedersen
M. Pedersen
5 years ago
Reply to  Steinadler

Hvergang man tror, at hjemlige medieludere & “kulturpersonligheder”, må være de dummeste personager i verden, skal man blot kigge 5 min. i en svensk avis, eller medieblog, for at blive overbevist om at intet – INTET, slår de tilsvarende svenske i stupiditet, narcissisme & selvoptagethed.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x