11
jul
Seneste opdatering: 13/7-16 kl. 0512
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er et mord hver anden dag. På første halvår 2016 er det 79 mord (!) Der er ikke så nye tal for Danmark, men i første kvartal var der 11 mord (drab). Det er ét hver 8 dag. Elisabeth Höglund er journalist, hun stoler ikke på BRÅ’s officielle statistik. Den siger, der er 90 mord/drab om året. Jeg stoler heller ikke på den.

Under juni månad 2016 begicks totalt sett fler grova våldsbrott än under någon annan månad det här året. Min egen granskning visar att det i juni i år begicks 15 mord, 40 mordförsök, 32 fall av grov misshandel, 19 fall av misshandel och 24 mordbränder (eller misstänkta mordbränder).

Junisiffran för antalet mord är den näst högsta månadssiffran i år. Bara i januari begicks fler mord i Sverige (17). Det förtar inte intrycket att den grova våldsbrottsligheten ökar i landet. Då har jag heller inte tagit hänsyn till alla skjutningar och skottlossningar som polisen har att hantera på flera orter i Sverige men som kanske inte har lett till dödade eller skadade människor men som ökar otryggheten för vanligt folk på dessa platser.Brottsfacit för juni 2016: 15 mord, 40 mordförsök, 32 fall av grov misshandel och 24 mordbränder!

Udvandrerland Tyskland. De kompetente forlader landet

Professor Bent Jensen har oversat og kommenterer professor Gunnar Heinsohns artikel fra den 7. juli 2016: Auswanderungsland Deutschland: Kompetente wandern ab. Professor Gunnar Heinsohn understreger i sit korte avisindlæg 7. juli 2016, at

Tysklands situation er meget kritisk af følgende tre årsager:

1) Indbyggernes gennemsnitsalder er næsten 47 år, og det gør Tyskland demografisk til Europas syge mand.

2) Uden indvandring vil andelen af de 20- til 65-årige falde fra 48 til 28 mio. i 2060.

3) Sammen med en årlig udvandring af 140.000 højkompetente tyskere risikerer Tyskland at miste sin position som maskin- og bilproducent. Kamera-, computer-, telefon-, TV-, båndoptager-, skibsbygning osv. er for længst gået tabt for Tyskland.

Tre negative følger af Tysklands indvandringspolitik:

1) 1960-1980 importerede Tyskland ufaglært arbejdskraft til fabrikker, miner og stålværker. Pga. disse industriers afvikling er arbejdskraften nu på permanent socialhjælp.

2) Milliarder af euro bruges for at løfte 2. generations indvandrere, men børn af disse indvandrere har fortsat verdensrekord i ringe matematikkundskaber. Da 30 pct. af de tyske børn heller ikke kan klare kravene er o. 40 pct. af børnene i Tyskland ikke rustet til fremtiden.

3) I 2015 gentog regeringen 1960´ernes langtidsbelastning af de sociale kasser ved at lade en mio. fra Afrika og de arabiske bælte indvandre, hvoraf kun 10 pct. har brugbare kvalifikationer.

Tre ting er nødvendige.

1) Tyskland har brug for højtkvalificerede som erstatning for de årligt 400.000 manglende, ikke-fødte børn.
2) Tyskland har brug for forsørgere af de lavtkvalificerede, som ikke kan bruges på arbejdsmarkedet.
3) Tyskland må standse eksporten af tyske hjerner på o. 140.000 årligt. Østeuropæere kan i nogen grad erstatte dem, ikke folk fra Afrika og arabiske lande, selv om man påberåber sig ”Dublin-solidaritet”.

Af Tysklands 27 mio. nettoskattebetalere er 12 mio. direkte eller indirekte afhængig af staten. Tilbage er 15 mio., som trækker læsset i den globale konkurrence. 8 mio. heraf er under 44 år og derfor fristet til at søge andre græsgange, hvor de kan opnå højere nettoindkomst – 75 pct. i st. f. 50 pct. af lønnen. Den bedste halvdel af dem udgør Tysklands talentreserve, hvoraf landets betalingsevne afhænger. Det svarer til de 4 mio. dygtige, som 2016-2020 skal betale 100 mia. euro i skat alene til flygtningene fra 2015.

Disse penge mangler til investeringer. Tyskland er fra 2014 til 2016 faldet fra at være nr. 6 til nr. 12 i global konkurrencedygtighed. Den unge talentreserve skal også betale nye milliarder til hjælpeprogrammer. De skal ofre sig for pensionister, fremmede og euroen, men vil selv ende som fattige gamle.

Tusindvis af tyske udvandrere hjælper Schweiz med at holde sig på toppen. Højteknologieksport pr. indbygger i Schweiz er 275 pct. højere end i Tyskland. Schweiz er også i spidsen mht. indvandrere og udlændinge i landet [formentlig kvalificerede udlændinge].

Ikke fremmedangst, men åbenhed over for mennesker, der har læst på lektien, uanset hudfarve og religion.

Kommentar:

Det må jo stå endnu værre til i EU-staterne Italien og Spanien – for ikke at tale om Grækenland. Jeg går ud fra, at fødselstal og gennemsnitsalder også omfatter de flere millioner muslimer i Tyskland. Da de får mange børn – som ifølge Heinsohn klarer sig meget dårligt mht. uddannelse – er billedet endnu mørkere. Heinsohns landsmand Heinz Buschkowsky, tidligere socialdemokratisk borgmester i Berlin-bydelen Neukölln, bekræfter i bogen Neukölln ist überall billedet af de enorme problemer med at få muslimske børn og unge uddannet.

Heinsohns dumsmarte bemærkning til sidst med kritik af ”fremmedangst” skal vel forstås som et signal om, at han ikke selv lider af denne psykose. Men han har jo i sin kommentar med sine statistiske oplysninger selv begrundet, at der er al mulig grund til at være mere end skeptisk over den invasion af muslimer, der finder sted. Og at den religion, der hedder islam, er ødelæggende for samfund, som historisk og aktuelt bygger på den religion der hedder kristendom.

Den mest naturlige løsning ville være, at tyske kvinder fødte flere børn. En nation, som ikke vil reproducere sig selv biologisk, er dømt til undergang og har så at sige selv valgt at begå kollektivt selvmord. Det gælder en række europæiske nationer.

Israel er i den henseende interessant. Nationen er truet på livet – hvad europæiske nationer ikke har været siden 2. Verdenskrig, fordi amerikanerne passede på os – men Israel er i besiddelse af en fantastisk vitalitet og vilje til at overleve. Truslerne får dem ikke til at synge lange, bange sange. Ikke alene er det lille land førende på visse højteknologiske områder, men nationen mere end reproducerer sig selv på naturlig måde. Der er i de seneste år ankommet o. 40.000 illegale indvandrere fra Afrika til Israel. De forsøges ikke integreret, men holdes i lejre ved grænsen til Egypten, indtil de kan repatrieres.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
5 years ago

[…] Her via den danske nett­si­den Sna­pha­nen: […]

invernes
invernes
5 years ago

Sverige er Nordens helvete på jord, ett land ledet av sinnssyke psykopater / sosiopater.

bjørn
bjørn
5 years ago

For mig at se, er det ligegyldigt, om der er 3 eller 5 millioner danskere og 40 eller 70 millioner tyskere. Vor del af verden er tæt nok beboet. Problemet er globalisternes blandingsrace-bestræbelse og den ene verdensnation.

jonny_99
jonny_99
5 years ago
Reply to  bjørn

Det börjar bli så få av er att vi måste ersätta er med andra folk. Annars kommer ert land och ert samfund icke att finnas i framtiden. Väldigt logiskt. 😉 På senare tid har jag sett ganska många artiklar om Japan med detta budskap. But like a creaky wooden roller coaster that slows at the top of the climb before plunging into a terrifying, steep descent, Japan’s population crested around 2010 with 128 million people and has since lost about 900,000 residents, last year’s census confirmed. Now, the country has begun a white-knuckle ride in which it will shed about… Read more »

bjørn
bjørn
5 years ago

Det hører dog med til historien, at de fleste vandrer til Svejts eller Østrig.
Men Bananrepublikken skal forvandles til en slavestat, beboet af en lysebrun race med en IQ på 90, klog nok til at arbejde, for dum til at begribe sin situation, som den sia-amerikanske geostrategiske analytikker; Thomas Bernett, har udtrykt det, som en blandt flere.

Svend
Svend
5 years ago

Vi europæere kunne have levet et fedt liv, om ikke vi havde ladet socialisterne fylde os med løgn. For den stigende gennemsnitsalder og det faldende børnetal ville have været 100% i tråd med den teknologiske udvikling, der sætter os til at producere det samme med en fjerdedel eller mindre af arbejdsstyrken fra 50’erne. Se i Danmark: 70% af de voksne lever helt eller delvist af det offentlige, og af de resterende er det en meget lille brøkdel, der producerer vore fornødenheder. Og alligevel har et samlet landsforræderisk folketing bildt befolkningen ind, at vi har brug for indvandringen, også selv om… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Har alltid gillat den glada alerta Elisabeth Höglund. Men hon verkar inte anse att våldtäkt är ett brott. Det som är det värsta brottet av alla. Där inte offret orkar leva med det och tar livet av sig. Blir inte ens notis i lokaltidningen. Hoppas hon tar åt sig eller gillar hon inte sina svenska medsystrar. Så kan hon åtminstone göra som svensk media och anse det allvarligare när invandrarkvinnor våldtas. Undrar varför svenska kvinnor har blivit så.

Snaphanen DK
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Jeg tror, det er meget sværere at få alternative tal for voldtægt. Det er lettere og mere konkret at konstatere, når fok er døde af andes vold

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Snaphanen DK

Det kunne det bli en endring på hvis de som blir voldtatt ser noe vits i anmelde det…
Ingen vits i Sverige…dermed slipper disse sjuke jævler å bli anmeldt.
Forhåpentligvis vil dette endre seg med nye skjerpede lover ifra høsten av..sa Batra…vi får se.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  Snaphanen DK

TYVÄRR så har du nog rätt. Men det får svenska flickor kvinnor lida för sjukt.

Snaphanen DK
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Ja! Riksdagen vender bevidst blikket fra det STORE problem. Et Riksdagsmedlem sagde for to år siden, at hvis man på et andet område havde mødt sådanne problemer, var det erkæret en national katastrofe. Det er ikke et svigt, det er et forrædderi

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x