19
jul
Seneste opdatering: 19/7-16 kl. 2215
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der var de forløsende ord, som Krasnik kunne have serveret for Søren Pind i Deadline i går. Jeg ønsker jo ikke, at vi skal gå fysisk løs på dem, som Thomas Mair gik løs på Jo Cox, men hvad stiller man op imod et politisk flertal, der bliver en større og større fysisk risiko mod én selv? Jeg har tre gode bekendte, der er forsøgt dræbt af muslimer, og endnu flere der må leve skjult på grund af faren. Kun akut sygdom forhindrede mig i at være tilstede i Krudttønden for halvandet år siden.

Ingen skal fortælle mig, politikerne ikke er en fysisk trussel imod os. Ingen skal fortælle den kvinde, der blev voldtaget af en asylsøger i forgårs, at danske politikere er ufarlige, selvom de ikke er  halvt så farlige som svenske eller franske. Men lur mig, der er ikke mere så lang tid til at politikerne opdager, at de også er farlige for sig selv.

Jeg anbefaler også meget programmet fra i går, med forfatteren Kristian Ditlev Jensen og Critique redaktøren Christian Egander Skov. Det viser, på hvor højt et niveau debatten føres i Danmark, ikke at det har betydet noget særligt politisk, men jeg sammenligner det jo uvægerligt med det svenske niveau, der er blevet holdt kunstigt nede af politiske og journalistiske magthavere i fyrre år. I Sverige findes niveauet nu næsten udelukkende udenfor MSM, for det findes selvfølgelig. Dansk debat – kan man sige uden at prale – har været førende i Europa i hvert fald siden år 2000. Jalving skriver blog i dag: Sommer og terror

Rapport fra en nation der vipper på kanten af borgerkrig

Le Midi er Front National-land, og stemningen er nu eksplosiv, fortæller politikeren Jonathan Miller. En politiker fortæller, hvordan beboerne forberede sig på en blodig konflikt. Der har været sparet op til vold i mange årtier, men politikerne har ignoreret advarslerne fortsat deres kurs. De – og især EU, “garanten for fred” -vil komme til at stå som eneejere til en kommende borgerkrig.

Jeg tror ikke, der går et halvt år inden de første voldhandlinger fra fransk side. Hvad der især vil virke mobiliserende langt udover de store terrorangreb, er den forfærdende vold og kriminalitet, almindelige franskmænd er blevet påført af indvandrere i årtier, og som er beskrevet f.eks. i Laurent Obertones bog ”La France Orange mécanique”. Der er i hundredetusindvis af regnskaber, der venter på at blive gjort op. Hverdagen vil have lagt grunden for den kommende  katastrofe, spektakulære terrorangreb vil udløse den:

Over 350 sider dokumenterer, analyserer og kommenterer han dels det franske samfunds nedstyrtning i massiv, permanent kriminalitet af værste kaliber som følge af indvandring, dels myndighedernes og mediernes altafgørende medansvar for katastrofen.

Jonathan Miller, an elected city councilor in southern France, said “the mood is turning nasty” after the country was hit by its third terror attack in 18 months. Mr Miller said: “Normally, it takes quite a bit to excite my neighbors under the languid southern sun, but as one horror has followed another, I am no longer taking for granted that they will put up with this much longer.

“An isolated immigrant population and a strident right-wing political faction in a country awash with guns has created a toxic and explosive mixture. “France, a nation long considered a beacon of liberty and stability, may be on the edge of something resembling a civil war.”

He said members at a local hunting club, who are legally entitled to carry firearms, are preparing for a bloody conflict – with membership quadrupling in recent months. Mr Miller revealed: “I wish I could say this was just hysterical exaggeration. But the evidence does not support complacency. “The new members are not all motivated by the love of shooting sports. Benoit, a local olive farmer who owns more than a dozen rifles, pistols and shotguns, as well as an AK-47 assault rifle, admitted to me this weekend something much darker.

“‘They’re getting ready for a war,’ he said.”‘They’re getting ready for war’ France on brink of bloody civil conflict, warns politician

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Paul Anker Vahls-Due
Paul Anker Vahls-Due
5 years ago

Det er da utroligt. Og jeg som troede det kun var i Danmark vi havde uduelige politikkere.

Leif Knudsen
Leif Knudsen
5 years ago

Jeg tror at der er 2 veje at gå: – politikerne kaster deres politisk korrekte maske og sikrer at antallet af muslimer i samfundet er lavt nok til at de ikke kan udgøre en magtfaktor. Historien viser, at når den muslimske indvandring når et vist niveau, så starter kravene, konflikterne, krigen og overtagelsen. Antal betyder alt! Når et menneske vælger at abonnere på en ideologi, så er det menneske ikke “uskyldigt” længere, så må det forsvare sin ideologi eller skrotte den. Fedtspilleriet, som den rød-radigale herskerklasse fremelsker er dødsensfarligt. – borgerkrigen bryder ud. Og ingen ved hvor den ender. Se… Read more »

Flemming Petersen
Flemming Petersen
5 years ago

Helt rett, det er politikerne som er våre fiender. De tenker kun på hvilken lønn, pensjon og politisk karriere de kan få.
Som nordmann så tenker jeg på når vår tidligere statsminister (Gro Harlem Brundtland) flykter fra Frankrike og Nice.

Marit
5 years ago

La oss håpe at Gro Harlem Brundtland aldri mer kommer tilbake til Norge. Hun har gjort nok skade mot det norske folk.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

“The Mass Mind Control of a population can be defined as the sophisticated exercise of control by utilising the ability to keep people oppressed yet contented”. The Tavistock Institute For Human Relations 1954. The Hive Visiting Denmark and living in Denmark are two totally different states of mind. To the visitor, it is indeed a green and pleasant land. Small and tidy with an apparently happy and welcoming populace. One overlooks the small things, the little irritants and peculiarities because one is on `vacation`. It is when one lives permanently there that those same `small things`, `little irritants` and peculiarities… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Hvem har lavet det om til Danmark..? Roland Huntsforts “The New Totalitarians” handler altså om Sverige.
Bortset fra det er der jo intet nyt i, at udefrakommende globalister, fra mere usammenhængende lande, prøver at sværte velfungerende og homogene lande til. Dem om det…

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Peter Zichau

Jag tror han hette Peter Jones och verkar ha varit gift med en danska som heter Ulla. Han lever tydligen inte längre och han upplevde det själv som om någon höll på att förgifta honom.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Hans kære Ulla var sikkert en selvhadende venligboer.

jonny_99
jonny_99
5 years ago

“Danskheden”, denna “underdrevne form for urokkeligt bedreværd”. 😉 För 10 år sedan skrev sverige-judiske Lars Dencik något liknande om de danska “ligusterfascister”, som avskärmar sig från sina “nya landsmän” och icke vill “hygge sig med” invandrare. “Den uhyggelige danske hygge”. Men om egenrådighetens framsida är tolerans, är dess baksida likgiltighet för andras situation. I bästa fall. I mer tillspetsade situationer kopplas toleransen inåt, mot de egna, samtidigt med en tilltagande intolerans utåt. I förhållande till dem som inte räknas till “fællesskapet” tenderar det som bara är annorlunda att bli uppfattat som avvikelser; det som bara är lite avvikande att bli… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  jonny_99

Hold da helt kæft for en uvidende klaphat – det kommer ikke som den helt store overraskelse, at han har været ansat på RUC i mange år, hvor der jo går 13 rundt på dusinet af hans frelste, bedrevidende og lallenaive multikulti-begejstrede type 😉 Så et folk har altså ikke ret til at have en kultur, historie, normer, værdier, regler, traditioner, madvaner, måder at tænke og se verden på, humor og samværsformer, som de, deres samfund og deres forfædre er rundet af og har givet videre iblandet nye input udefra over lang tid? Og danskhed er åbenbart et rigtigt slemt… Read more »

Lucifer451
Lucifer451
5 years ago

Jeg har lyttet mye til podcaster “History of Rome”, og “History of Byzantium” – og et poeng som ofte kommer opp er hva som gjør et regime legitims.

Svaret er trygghet, trygghet mot fiender utenfra, og fiender innenfra. Det franske (og andre) regimer har fullstendig gitt opp å forsvare sine egne innbyggere. Ergo er legitimiteten deres nå lik null – og i samfunnet er det enhver for seg selv og sin familie.

danevillain
danevillain
5 years ago

Det siger sig selv, at hvis folkevalgte politikere groft, langvarigt, bevidst og systematisk tilsidesætter den oprindelige befolknings sikkerhed til fordel for vores fjende, så har disse politikere kastet deres demokratiske legitimitet over bord. Så har vi parlamentarisme uden demokrati.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Så sant det är politikerna som är fienden. Politikerna som har globalismen som framtiden alla länder ska konkurrera med varandra. Svensk media som lyfter fram dom muslimska företagen i Turkiet som framtiden. Speciellt svenska politiker som har ett svenskhat som är enormt. Invandrarna ska skyddas och svenskar får skulden för allt från våldtäkter till mord. Man kan undra varför Löfven ljuger att den svenska modellen gäller och globalismen är framtiden känns mera som att globalismen är djävulens avkomma.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Spørs om den ikke er det!

invernes
invernes
5 years ago

Lars Hedegaard har helt rett i dette ! det er politikerne som er fienden, men og feminister og sløve velgere som stemmer på disse svina.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

Ja, men også pk media som støtter sine egne.
Vi serveres det de vil vi skal tro på..propaganda.

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  sussebassa

Enig glemte de i farten 🙂

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  invernes

Politikerne – JA! Who else …. krypene? Samarbeid sies å være av det gode – sånn generelt 😉

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x