23
jul
Seneste opdatering: 24/7-16 kl. 2223
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

To helt atypiske svenske journalister.Madon & Hildebrand avpixlar förorten. Johanne Hildebrandt skriver om de tabte områder: Det som har förlorats behöver återtas. Held og lykke!

Tommy Robinson: “Islam will not reform”
— so here’s what the West must do now

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
5 years ago

Myndighetene i Sverige er så sinnssyke at de busser islam okkupanter til festivaler ! altså de hjelper muslimer til å voldta svensker ved å busse disse svina til festivaler, med den sinnssyke påstanden at det skal hjelpe de til å bli integrert i Sverige , hvor gale er myndighetene i Sverige egentlig ? jeg tror svenske politikere hadde sittet på mental institusjoner i Danmark og i Norge.

Sexofredanden på festival som bussade in nyanlända

http://www.friatider.se/sexofredanden-pa-festival-som-ordnade-gratisbuss

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

Expressen foreslår at kvinner skal holde seg inne inne på varme dager….
Dom er like mentalt blåsta som politikerne dom skyddar.

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  sussebassa

Rart at ikke svenske kvinner stormer lokalene til Expressen og knuser alt der inne ? Expressen må jo virke for sharia ? 😮

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Dett er helt og holdt politikernes skyld… Først reinfeldt…øpna era hjerter, fulgt av løvfen som vil bli best i klassen på flest mulig flyktninger i landet..(sleika merkel oppetter ryggen)…forrædere av det svenske folket. Det eneste partiet som kan og vil gjøre noe med denne galenskapen er SD..Sveriges eneste redning. Så burde politikerforræderne stilles for domstolen…for å ha ødelagt landet for svensken.. åpnet landet for mordere, rånare, drogdealere og nå voldtektsmenn an mass..ingen straff..de får fortsette…problemene bare øker. Alt vil avgjøres ved valget i 2018…kan man fortsette å bo i Sverige eller dra…vil islam/krim overta… Samtidig…hvorfor skjer ikke det samme i… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Dom bor ju i Sverige i sin kultur. Dessutom ser dom ner på svenskarna istället för att motarbeta dom här grupperna och markera genom utvisning av sådana som begår brott. Så har man sänkt straffen och ökat på invandringen. Sverige är så korkat så det är inte sant. Och mycket beror på ett naivt hat mot Sverigedemokraterna och dom ska motarbetas och motbevisas. Men dom har ju rätt på punkt efter punkt. Och svenskorna våldtas med lägre o lägre straff. Anses inte ens grovt att stoppa upp handen i en kvinna. Sverige är jävligt illa ute.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x