3
aug
Seneste opdatering: 4/8-16 kl. 0250
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Eller som Danmarks statsminister udtrykte sig: “Der er nogen, der øjensynligt har voldtaget en af verdens største religioner og på en fuldstændig fanatisk måde har dræbt uskyldige mennesker.”

Har det noget med virkeligheden at gøre? Enhver der undersøger det opdager, at han og Pinds udtalelser om islam taler sit tydelige sprog om Venstres kultur- og historieløshed. At de ikke forstår, hvad de taler om, er nu blevet en direkte sikkerhedstrussel for os alle.

De taler om “islamisme”, der rigtignok findes som begreb og dukker op omkring år 1700, som om det intet havde med islam at gøre, hvor det i virkeligheden er en bevægelse der søger tilbage til islams rødder og har alt med islam at gøre. Danske journalister har begrebet “ekstreme islamister,” som for at være på bortforklaringernes sikre side.

Når man vender tilbage til islams rødder, får man fascistoid vold og intolerance, hvor en tilbagevenden til Det Ny Testamente, giver præcis det modsatte resultat. Derfor bliver muslimer, modsat alle andre religiøse, mere kriminelle og voldelige, jo mere troende de er, som en stor tysk universitetsundersøgelse viser. Sværere er det ikke, Pind og Løkke: En fredelig muslim er som regel en eks-muslim, eller en muslim, der ikke kender Koranens indhold. Dem er der heldigvis for os en del af.

Nu tror jeg ikke nødvendigvis, Pind og Løkke er så uvidende, som de lyder, selvom det givet Folketingets almindelige dannelsesniveau, er ganske tænkeligt. De kan være igang med at administrere den eskalerende, europæiske katastrofe politisk, sådan at de selv vil fremstå som skyldfri den dag regnestykket over fyrre års illegitim fremmedpolitik skal gøres op.

Og med illegitim mener jeg ikke andet end, at den aldrig blev forelagt befolkningen demokratisk, den ville nemlig have stemt imod. Ejerskabet er derfor helt og holdent politikernes, og de vil ikke kunne lide det, når dagen kommer. Derfor lever vi i løgnenes og bortforklaringernes tid, og derfor har vi aldrig hørt så meget vaskeægte sludder om islam.

Imens drejer hele diskursen sig rundt om “eliten”, som jorden drejer sig rundt om Foucaults pendul.

Hobbysuicidal

Eva Selsing introducerer nyt begreb for multikulturelitens tilstand i Je Suis Jalving. Den er dog ikke, hvad den var. Den er ved at tabe, hvilket for nogens vedkommende fører synlig desperation, for andre til nye erkendelser. Tænk bare på Uffe Østergaard.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Har ni sett Dan Parks senaste? Nu åker han garanterat in för HMF igen.

http://bloggis.se/danpark/bilder/20150828_124927.jpg

Holger
Holger
7 years ago

Det undrer mig ofte, så lidt man hører om jordens overbefolkning og om forslag til at regulere denne. Her er et forslag.

Børn er nogle søde små størrelser. Det er hundehvalpe, kattekillinger, griseunger også. Desværre vokser de sig store. Kvinder har et moder instinkt. Selv den værste forbryder har en mor, som elsker ham/hende. Planeten har et problem. Overbefolkning. Mennesket har formeret sig ud over planetens bæredygtighed. Jeg foreslår at man steriliserer 50% af alle fødte børn i ulandene, indtil jordens bæredygtighed er i balance. Drengenes tissemænd kunne man klippe af, som vi gør med grisenes haler.

latmask
latmask
7 years ago
Reply to  Holger

Studera svensk raspolitik på 1920-30-talet. Då steriliserades det många s k sinnessvaga och brottslingar. Det är en del av förklaringen till Sveriges välstånd på 50-60-talet.
Dock är nog den viktigaste orsaken ändå att vi inte var ockuperade 1940-45 samt att vi inte blev nämnvärt bombade.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  latmask

Dere feget ut, ja tack begge deler..ock dermed gav dere naziene Norge på sølvplate…
WW2 historien..facts.

latmask
latmask
7 years ago
Reply to  sussebassa

Permittenttrafiken på järnväg mellan Tyskland och Norge är vi inte precis stolta över, inte heller över Division Engelbrecht 1941. Även var det på vippen att vi blev anfallna 1940, 1942 och 1943. 1943 kunde vi äntligen försvara oss och det var nu osäkert om tyskarna skulle lyckats med sitt anfall. Nu började vi utbilda en “polis”-kår avsedd för Norge och Danmark i krigsslutet. Tur att vi inte gick in själva utan lät tyskarna kapitulera.

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
7 years ago
Reply to  latmask

Pas nu på @latmask:disqus . Der er mange nordmænd som læser denne side. Så, ikke et ord om den såkaldte svenske indsats under krigen. Grunden til at i ikke blev okkuperet eller bombet var fordi i lod Nazisterne bruge jeres ressourcer, så de kunne indtage Norge!

latmask
latmask
7 years ago

Jag har inte skrivit något om den svenska insatsen förut men den är mycket diskutabel. Hade det varit bättre om Hitler skickat in 400000 soldater i Sverige? Ockupationen hade varit klar före Valborg samma år.

River
River
7 years ago

Islamisme er det der er i hovedet på enhver der bekender sig til islam.
Med andre ord den lære ethvert menneske har der bekender sig til den filosofi.
Hvor svært kan det være.

torstein
torstein
7 years ago

Islam er en smittsom venerisk sykdom det ennå ikke finnes vaksine eller middel mot. De som blir smittet, må interneres og isoleres i dertil egnede leire, totalt isolert fra samfunnet for øvrig, om alvorlige dødelige epidemier i det åpne samfunn skal unngås. Husk at en effektive bekjempelse av TBC på 1940 – 50 tallet kun ble vellykket kun mot nøye kontroll av de smittede, deres familie og omgangskrets, samt isolering med helsemessige varme og kolde urtebad, sauna, lange turer med følge i skog og mark og gode bønner om varig helbred i stedets t kristelige kapell.

mjolly
mjolly
7 years ago

Muslimer flest er jo analfabeter, så de trenger ikke engang ha lest koranen for å gå amok.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  mjolly

ligger i deres krigerske gener.

invernes
invernes
7 years ago

Tjeckiske presidenten vill att befolkningen beväpnar sig

http://avpixlat.info/2016/08/02/tjeckiske-presidenten-vill-att-befolkningen-bevapnar-sig/

invernes
invernes
7 years ago

Vest Europa ligger og spreller som halvdød fisk foran islam og dets døds hær som okkuperer våre land ,med landssvikere til politikere som medhjelpere til okkupasjonen.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x